reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A miałaś usuwany cały woreczek ? Ja miałam cały i była ingerencja wiec mi powiedzieli odrazu zeby poczekać 3 miechy aż to się wszystko zagoi

Raczej cały, skoro był mocno chory[emoji848] nawet tego mi nie powiedzieli. Szpital wojskowy, zabieg wykonywał ppłk, a organizacyjnie chaos[emoji23] ale ogólnie zadowolona jestem

reklama
Dzięki. Odpuścić nie możemy bo nauczycielka wkleiłam im do zeszytu mini kalendarze i mają zaznaczać codzienne czytanie. Potem nie dostanie uśmiechnięte buzki jak odpuści. A to dla niego ważne żeby miał tą buzke.
A to nie, jak mają zaznaczać i dostawać nagrody to warto pilnować systematyczności [emoji6]
Gorzej jak trafimy z mężem na ten sam projekt, zabijemy się na nim i nici z odpoczynku[emoji23]

Mi nikt nic nie mówił, a ja nie dałam rady zapytać, bo lekarz tak się spieszył, ze tylko mi rzucił wypis[emoji85] wiec dziękuję za info! Ale w sumie im się nie dziwie, ze nic mi nie mówili, bo tylko mamę uprawniłam do informacji na moj temat i tylko mama mnie odwiedziła[emoji23][emoji23][emoji23]

Przed chwilą zadzwonił moj mąż i poinformował mnie, ze szybko mam dzwonić do naszego dentysty, bo boli go ząb i musi jak najszybciej się do niego dostać. Nooo jak już taka desperacja nastąpiła, to faktycznie musi się dziać coś złego[emoji23]
Haha wtedy będzie zabawnie [emoji16]
Dziewczyny, przed chwila dowiedziałam się, ze testy owulacyjne robi się co 4h :o to prawda?[emoji28]
Pierwsze słyszę [emoji16]

A ja zaopatrzyłam się w wełnę i szydełka i ruszam do boju [emoji16] obym za szybko nie odpusciła [emoji16]
IMG_20191203_131602.jpeg

Powiem Wam, że przez 4 godziny dziergałam i chyba sobie odpuszczę [emoji23] generalnie fajna sprawa, nie jest to takie trudne no i super zajęcie mega relaksujące, dodatkowo odwyk od telefonu, ale totalnie nieopłacalne [emoji16] chcialam zrobić kocyk 80x100, ten kawałek ma 80x20 i powstał z jednego motka za który dałam 2 dychy, tak więc cały kocyk wyniósłby mnie stówe (musiałabym dokupić jeszcze 3 motki, bo kupiłam tylko 2- naiwna myślałam, że te dwa mi wystarczą). Dodatkowo ta wełna wcale milutka nie jest, a w necie pełno ślicznych kocyków za o wiele mniejszy pieniądz [emoji16]
IMG_20191203_220750.jpeg

Powiem Wam, że przez 4 godziny dziergałam i chyba sobie odpuszczę [emoji23] generalnie fajna sprawa, nie jest to takie trudne no i super zajęcie mega relaksujące, dodatkowo odwyk od telefonu, ale totalnie nieopłacalne [emoji16] chcialam zrobić kocyk 80x100, ten kawałek ma 80x20 i powstał z jednego motka za który dałam 2 dychy, tak więc cały kocyk wyniósłby mnie stówe (musiałabym dokupić jeszcze 3 motki, bo kupiłam tylko 2- naiwna myślałam, że te dwa mi wystarczą). Dodatkowo ta wełna wcale milutka nie jest, a w necie pełno ślicznych kocyków za o wiele mniejszy pieniądz [emoji16]Zobacz załącznik 1052784

Masz racje, moja mama tez lubi sobie podziergac to troche wiem, ostatnio zrobiła mojej małej do pokoju taki dywanik to siedziała nad nim miesiąc, zużyła tonę motkow i stwierdziła, ze nie dziwi się, ze tyle stów za te dywany w necie biorą [emoji23]
IMG_1542.JPG

reklama
Hej witam się i ja
Powiem Wam, że przez 4 godziny dziergałam i chyba sobie odpuszczę [emoji23] generalnie fajna sprawa, nie jest to takie trudne no i super zajęcie mega relaksujące, dodatkowo odwyk od telefonu, ale totalnie nieopłacalne [emoji16] chcialam zrobić kocyk 80x100, ten kawałek ma 80x20 i powstał z jednego motka za który dałam 2 dychy, tak więc cały kocyk wyniósłby mnie stówe (musiałabym dokupić jeszcze 3 motki, bo kupiłam tylko 2- naiwna myślałam, że te dwa mi wystarczą). Dodatkowo ta wełna wcale milutka nie jest, a w necie pełno ślicznych kocyków za o wiele mniejszy pieniądz [emoji16]Zobacz załącznik 1052784
Masz rację bo to jest nie opłacalne. Ja wełnę zazwyczaj dostaje. Ewentualnie możesz zamówić na allegro i jest sklep w King kros nie wiem jak się nazywa ale są tam tanie słodycze i ogólnie pierdoly takie i tam 3 notki wełny kosztują 10 zł.

Do góry