reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Skończyłam tylko czegoś mi brakuje kurde co tu dodać?
1575283431911.jpeg

A ok ha ha ha nie zwróciłam uwagi [emoji23]
Może właśnie maluszek ciśnie Ci na żołądek. Daj znać jak po wizycie. Na którą masz?
Na 16 [emoji6]
Skończyłam tylko czegoś mi brakuje kurde co tu dodać? Zobacz załącznik 1052168
Matko przeciez chwilę temu nie miałaś jeszcze rękawków, a teraz już nawet guziki są [emoji16] zdolniacha! [emoji7] Nie wiem co by tu dodać i czy w ogóle coś, nie mam zbyt wyobraźni [emoji85]

Witam może nie na temat ale muszę.mam zespół policystycznych jajników brałam duphaston i jeszcze coś żeby mieć kolację ale tylko przez dwa cykle i nie wiem czy to nie za krótko i ginekolog mnie wysłała do poradni niepłodności tam od razu dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonalne. Miałam teraz miesiączke ale się nie dostałam do szpitala i chyba będę czekać na następną A jak się znowu nie dostanę to już nie wiem, A jak to było u was

Jestem po [emoji3590] wszystko jest dobrze, waży juz 370 g, fikołki robi non stop i jest cudna [emoji3059] no i jest stuprocentową DZIEWCZYNKĄ [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam tą moją wymarzoną Zosię [emoji3059][emoji7]

Ostatnia edycja:
Jestem po [emoji3590] wszystko jest dobrze, waży juz 370 g, fiołki robi non stop i jest cudna [emoji3059] no i jest stuprocentową DZIEWCZYNKĄ [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam tą moją wymarzoną Zosię [emoji3059][emoji7]
Łe ale czad [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super bardzo się cieszę. I gratuluję.
Poka zdjecie

Ostatnia edycja:
Łe ale czad [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super bardzo się cieszę. I gratuluję.
Poka zdjecie
Jestem taka szczęśliwa, że chyba bardziej się nie da [emoji3059] fotki od niego nie mamy, w sensie całej Zośki, wydrukował mi stopki, wargi sromowe i moją szyjkę, która ma 4,5 cm, więc jest super [emoji4] ale mamy też nagranie i mąż cykał fotki w międzyczasie, wiec kilka mamy [emoji7] jestem oczarowana [emoji3590]
IMG_20191202_201248.jpeg
IMG_20191202_182058.jpeg

Jestem taka szczęśliwa, że chyba bardziej się nie da [emoji3059] fotki od niego nie mamy, w sensie całej Zośki, wydrukował mi stopki, wargi sromowe i moją szyjkę, która ma 4,5 cm, więc jest super [emoji4] ale mamy też nagranie i mąż cykał fotki w międzyczasie, wiec kilka mamy [emoji7] jestem oczarowana [emoji3590]Zobacz załącznik 1052350Zobacz załącznik 1052351
Piękności, my też mamy stopki. Super, bardzo się cieszę że masz Zosię [emoji7]

reklama
Do góry