reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Skończyłam tylko czegoś mi brakuje kurde co tu dodać?
1575283431911.jpeg

A ok ha ha ha nie zwróciłam uwagi [emoji23]
Może właśnie maluszek ciśnie Ci na żołądek. Daj znać jak po wizycie. Na którą masz?
Na 16 [emoji6]
Skończyłam tylko czegoś mi brakuje kurde co tu dodać? Zobacz załącznik 1052168
Matko przeciez chwilę temu nie miałaś jeszcze rękawków, a teraz już nawet guziki są [emoji16] zdolniacha! [emoji7] Nie wiem co by tu dodać i czy w ogóle coś, nie mam zbyt wyobraźni [emoji85]

Witam może nie na temat ale muszę.mam zespół policystycznych jajników brałam duphaston i jeszcze coś żeby mieć kolację ale tylko przez dwa cykle i nie wiem czy to nie za krótko i ginekolog mnie wysłała do poradni niepłodności tam od razu dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonalne. Miałam teraz miesiączke ale się nie dostałam do szpitala i chyba będę czekać na następną A jak się znowu nie dostanę to już nie wiem, A jak to było u was

Jestem po [emoji3590] wszystko jest dobrze, waży juz 370 g, fikołki robi non stop i jest cudna [emoji3059] no i jest stuprocentową DZIEWCZYNKĄ [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam tą moją wymarzoną Zosię [emoji3059][emoji7]

Ostatnia edycja:
Jestem po [emoji3590] wszystko jest dobrze, waży juz 370 g, fiołki robi non stop i jest cudna [emoji3059] no i jest stuprocentową DZIEWCZYNKĄ [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam tą moją wymarzoną Zosię [emoji3059][emoji7]
Łe ale czad [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super bardzo się cieszę. I gratuluję.
Poka zdjecie

Ostatnia edycja:
Łe ale czad [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super bardzo się cieszę. I gratuluję.
Poka zdjecie
Jestem taka szczęśliwa, że chyba bardziej się nie da [emoji3059] fotki od niego nie mamy, w sensie całej Zośki, wydrukował mi stopki, wargi sromowe i moją szyjkę, która ma 4,5 cm, więc jest super [emoji4] ale mamy też nagranie i mąż cykał fotki w międzyczasie, wiec kilka mamy [emoji7] jestem oczarowana [emoji3590]
IMG_20191202_201248.jpeg
IMG_20191202_182058.jpeg

Jestem taka szczęśliwa, że chyba bardziej się nie da [emoji3059] fotki od niego nie mamy, w sensie całej Zośki, wydrukował mi stopki, wargi sromowe i moją szyjkę, która ma 4,5 cm, więc jest super [emoji4] ale mamy też nagranie i mąż cykał fotki w międzyczasie, wiec kilka mamy [emoji7] jestem oczarowana [emoji3590]Zobacz załącznik 1052350Zobacz załącznik 1052351
Piękności, my też mamy stopki. Super, bardzo się cieszę że masz Zosię [emoji7]

reklama
Do góry