Isasza4444
Fanka BB :)
Brawo Ty!! Ja to kocham promocje i jak coś mi się uda upolować w promocji to mam wyrzut adrenaliny i endorfin [emoji23][emoji23][emoji23]Dzień dobry, witam się
od 10 jestem na oddziale. Na razie jestem po badaniu krwi, ciśnienia i takim ogolnym wywiadzie i badaniu. Trochę kręcą nosem na moje podejrzenie zaburzeń krążenia i krzepliwości (zapytali mnie czy mam krwawienia z nosa, czy mam obfite @ i czy siniaki mi się robią, a że mam to wszystko, to zakładają problemy z krzepnięciem). Czekam na anestezjologa i zobaczymy, co powie.
Ogólnie nie jest tu źle, jestem sama w małej sali, mam tv, ale cholernie chce mi się spać, a nie mogę, bo wtedy w nocy nie zasnę
I muszę Wam się pochwalić, bo jako wyszukiwacz promocji i naczelny Janusz biznesu RP, jestem z siebie niesamowicie dumna. Byłam wczoraj w Sephorze i oglądałam sobie różne zestawy prezentowe. Wpadły mi w oczy cuda od Kat von D, a że uwielbiam kosmetyki od Kat, to bardzo musiałam się przekonywać, żeby wyjść bez zgwałcenia swojego portfela. Niestety na długo mi silnej woli nie starczyło, bo po chwili intensywnego rozpatrywania plusów i minusów, wróciłam i porwałam jeden z zestawów. Ogólnie sprawa się niesamowicie opłaca, bo taki zestawik ma w sobie tusz do rzęs, pomadkę oraz eyeliner (miniaturki, ale takie spore) oraz pełnowymiarową paletkę moich ukochanych rozświetlaczy (używam takiej paletki od dwóch lat, jest niezastąpiona, innych rozświetlaczy już nie potrzebuję) i cena całości jest mniejsza o 16zł niż samej paletki w normalnej cenie
Po upolowaniu swojej ofiary podeszłam do kasy z odliczoną gotówką (gotówką, żeby stary nie widział na koncie, że coś kupuję i żeby się nie pruł czy coś) i nagle babeczka zza kasy mówi do mnie "ale pani mi daje 30zł za dużo". A ja WTF i do niej z twarzą, dlaczego niby hahaha. I dowiedziałam sie, że chyba do 29.11 jest promocja -20% na większość artykułów w Sephorze więc poczułam się jak królowa życia! Taka okazja by mi przeszła koło nosa, gdybym się nie zdecydowała mąż powienien być ze mnie dumny, że taka zaradna finansowo jestem
Podłączam do pytania kiedy coś Ci tam zdecydują??