reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny, wpadłam tylko na moment, żeby dać Wam znać, że całkowicie wycofuję się z forum i nie będę już tutaj zaglądała, bo i tak brak mi na to czasu. Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki [emoji6] w większości mam Was na insta albo fb, więc tam jak najbardziej można czasem porozmawiać, bardzo liczę na to, że te które są już w ciąży i urodzą, to podzielą się tam ze mną tą informacją [emoji4] trzymajcie się [emoji8]
Rozumiemy kochana i nie zapomnimy o naszym pierworodnym!

Ściskam mocno zdrówka!

U mnie 1dc. W sumie dopiero się rozkręca więc nie wiadomo jak liczyć. Jestem wściekła. Naprawdę jestem wściekła. Zaczynamy 7 cykl starań tym razem z clo...
No i zaczynamy z badaniami. Jutro dzwonię dowiedzieć się jak to wygląda z badaniami nasienia. Jestem bez sił

reklama
Rozumiemy kochana i nie zapomnimy o naszym pierworodnym!

Ściskam mocno zdrówka!

U mnie 1dc. W sumie dopiero się rozkręca więc nie wiadomo jak liczyć. Jestem wściekła. Naprawdę jestem wściekła. Zaczynamy 7 cykl starań tym razem z clo...
No i zaczynamy z badaniami. Jutro dzwonię dowiedzieć się jak to wygląda z badaniami nasienia. Jestem bez sił
Ech.. Bardzo mi przykro, rozumiem co czujesz [emoji26] ale walcz kochana, walcz! Jest o co i w końcu się uda [emoji110] Przytulam mocno [emoji8]

Już nie cmi ale sytuacja wygląda dziwnie. Mam nadzieję że jeszcze będzie normalna @ z tego bo zaczynam się martwić co z nowy jest nie tak.
To życzę żeby się @ rozkrecila, doskonale wiem co czujesz ja sporo mcy nawet cyklu nie miałam.

Ja już po wizycie, mam leki, na monitoring w grudniu nie mam szans przez mój grafik i dr rozjechane. Ale zdążę go jeszcze złapać przed świętami na kolejną wizytę i leki - bardzo się cieszę bo nie chce mieć przerwy w braniu no dzięki tym lekom mam wgl cykle i są normalne. A po nowym roku ustalę z nim monitoring ewentualnie inne leki lub zastrzyk.

To życzę żeby się @ rozkrecila, doskonale wiem co czujesz ja sporo mcy nawet cyklu nie miałam.

Ja już po wizycie, mam leki, na monitoring w grudniu nie mam szans przez mój grafik i dr rozjechane. Ale zdążę go jeszcze złapać przed świętami na kolejną wizytę i leki - bardzo się cieszę bo nie chce mieć przerwy w braniu no dzięki tym lekom mam wgl cykle i są normalne. A po nowym roku ustalę z nim monitoring ewentualnie inne leki lub zastrzyk.
Dziękuję kochana. Ja jeszcze też mam na grudzień ale pójdę prywatnie jak będę w Pl i wezmę znowu duphaston i będę zażywala a jak nie to jedna dziewczyna poleciła mi miositogyn tg i spróbuję pić 3 cykle.

Witam się i ja noce mam kiepskie bardzo nie śpię. Boże masakra jakaś.

Miłego dnia dziewczyny
PS. Gdzie was wcielo co tu taka cisza

Witam się i ja noce mam kiepskie bardzo nie śpię. Boże masakra jakaś.

Miłego dnia dziewczyny
PS. Gdzie was wcielo co tu taka cisza

Hej, ja tez spać nie mogę od jakiegoś czasu , nawet zakupiłam sobie tabletki na noc ale coś mało pomagają . Wczoraj odebrałam wynik rezonansu przysadki i czysto . Tak wiec moja PRL nie ma podłoża z tej najgorszej wersji [emoji23] . Żyje teraz tematem in vitro stad mało się odzywam tu na wątku . I to chyba tez powód dla którego nie mogę spać ;(

reklama
Do góry