reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny, wpadłam tylko na moment, żeby dać Wam znać, że całkowicie wycofuję się z forum i nie będę już tutaj zaglądała, bo i tak brak mi na to czasu. Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki [emoji6] w większości mam Was na insta albo fb, więc tam jak najbardziej można czasem porozmawiać, bardzo liczę na to, że te które są już w ciąży i urodzą, to podzielą się tam ze mną tą informacją [emoji4] trzymajcie się [emoji8]
Rozumiemy kochana i nie zapomnimy o naszym pierworodnym!

Ściskam mocno zdrówka!

U mnie 1dc. W sumie dopiero się rozkręca więc nie wiadomo jak liczyć. Jestem wściekła. Naprawdę jestem wściekła. Zaczynamy 7 cykl starań tym razem z clo...
No i zaczynamy z badaniami. Jutro dzwonię dowiedzieć się jak to wygląda z badaniami nasienia. Jestem bez sił

reklama
Rozumiemy kochana i nie zapomnimy o naszym pierworodnym!

Ściskam mocno zdrówka!

U mnie 1dc. W sumie dopiero się rozkręca więc nie wiadomo jak liczyć. Jestem wściekła. Naprawdę jestem wściekła. Zaczynamy 7 cykl starań tym razem z clo...
No i zaczynamy z badaniami. Jutro dzwonię dowiedzieć się jak to wygląda z badaniami nasienia. Jestem bez sił
Ech.. Bardzo mi przykro, rozumiem co czujesz [emoji26] ale walcz kochana, walcz! Jest o co i w końcu się uda [emoji110] Przytulam mocno [emoji8]

Już nie cmi ale sytuacja wygląda dziwnie. Mam nadzieję że jeszcze będzie normalna @ z tego bo zaczynam się martwić co z nowy jest nie tak.
To życzę żeby się @ rozkrecila, doskonale wiem co czujesz ja sporo mcy nawet cyklu nie miałam.

Ja już po wizycie, mam leki, na monitoring w grudniu nie mam szans przez mój grafik i dr rozjechane. Ale zdążę go jeszcze złapać przed świętami na kolejną wizytę i leki - bardzo się cieszę bo nie chce mieć przerwy w braniu no dzięki tym lekom mam wgl cykle i są normalne. A po nowym roku ustalę z nim monitoring ewentualnie inne leki lub zastrzyk.

To życzę żeby się @ rozkrecila, doskonale wiem co czujesz ja sporo mcy nawet cyklu nie miałam.

Ja już po wizycie, mam leki, na monitoring w grudniu nie mam szans przez mój grafik i dr rozjechane. Ale zdążę go jeszcze złapać przed świętami na kolejną wizytę i leki - bardzo się cieszę bo nie chce mieć przerwy w braniu no dzięki tym lekom mam wgl cykle i są normalne. A po nowym roku ustalę z nim monitoring ewentualnie inne leki lub zastrzyk.
Dziękuję kochana. Ja jeszcze też mam na grudzień ale pójdę prywatnie jak będę w Pl i wezmę znowu duphaston i będę zażywala a jak nie to jedna dziewczyna poleciła mi miositogyn tg i spróbuję pić 3 cykle.

Witam się i ja noce mam kiepskie bardzo nie śpię. Boże masakra jakaś.

Miłego dnia dziewczyny
PS. Gdzie was wcielo co tu taka cisza

Witam się i ja noce mam kiepskie bardzo nie śpię. Boże masakra jakaś.

Miłego dnia dziewczyny
PS. Gdzie was wcielo co tu taka cisza

Hej, ja tez spać nie mogę od jakiegoś czasu , nawet zakupiłam sobie tabletki na noc ale coś mało pomagają . Wczoraj odebrałam wynik rezonansu przysadki i czysto . Tak wiec moja PRL nie ma podłoża z tej najgorszej wersji [emoji23] . Żyje teraz tematem in vitro stad mało się odzywam tu na wątku . I to chyba tez powód dla którego nie mogę spać ;(

reklama
Do góry