reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej witam się i ja po uczelni. Jestem mega zła. M z Oliwierem pojechali do galerii posnania bo w empiku było spotkanie z Nela mała reporterka. Ale nie w tym rzecz. Obiecał że będzie pomagał. Zastała mega syf. Wzial dziecko bez obiadu wrócili o 15.30 ja już byłam o 15. Położyłam się na chwilę bo plecy mnie bola i brzuch. Przylazl i do mnie obiadu nie ma? Ja mówię nie bo Ty cały dzień jesteś w domu i Ty robisz. Jak przyszłam miałam cały zlew garow do mycia. Ja się wykończe siedzi nic nie zrobi, nic kompletnie. A jeszcze małe dziecko dojdzie. Powiedziałam mu ze zrezygnuje że studiów jak tak będzie. A ten że wiecznie mam pretensje, wiecznie się czepiam. No ale jak kur...wa no jak, skoro nic nie robi do chu..ja. I ugotowal pierogi z zamrazalki i do mnie ze nie mam tyle zrec bo 2 bułki zjadłam [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] jak bym cyk przypie...rdole mu kiedyś. Mówię że nie jestem sama bo Amelka potrzebuje też a ten że teraz żre a potem ki zostanie. No tak mnie dziś wkur...wil że nie mogę.

Paola pewnie nie dam rady bo m jak zwykle nocuje poza domem.

Isasza Oli też mial problemy z motorynka mała. Nie lubił mieć brudnych rąk. Dlatego nie cierpiał farb, plasteliny i innych rzeczy. Ale zmieniło się to. W ogóle nie lubił być brudny. Czasmi przebieralam go 13 razy w ciągu dnia. Potem to się zmieniło. Za to motoryke duża to opanował 2 lata miał i jeździł na normalnym rowerze z pedalami bez bocznych kółek

O matko. Nawet nie wiem jak to skomentować [emoji54] dlaczego Ty masz zrezygnować ze studiów tylko przez to, że mąż Ci nie pomaga? Nawet tak nie myśl, niech on się ogarnie [emoji5]

reklama
Polecasz jakiś rowerek?
Ja wzięłam z allegro za 360 czy 390, i jest absolutnie wystarczający, patrzyłam tylko żeby był ciężki ilbo stabilny ( mój ma 20 kg) i ponic im to koło zamachowe cięższe tym lepiej mój ma chyva 6kg, były też tańsze po ok 159-200 ale mimo że wyglądają ok to one są po prostu małe.

Ja wzięłam z allegro za 360 czy 390, i jest absolutnie wystarczający, patrzyłam tylko żeby był ciężki ilbo stabilny ( mój ma 20 kg) i ponic im to koło zamachowe cięższe tym lepiej mój ma chyva 6kg, były też tańsze po ok 159-200 ale mimo że wyglądają ok to one są po prostu małe.
Dzięki za odpowiedź! :)

Hej witam się i ja po uczelni. Jestem mega zła. M z Oliwierem pojechali do galerii posnania bo w empiku było spotkanie z Nela mała reporterka. Ale nie w tym rzecz. Obiecał że będzie pomagał. Zastała mega syf. Wzial dziecko bez obiadu wrócili o 15.30 ja już byłam o 15. Położyłam się na chwilę bo plecy mnie bola i brzuch. Przylazl i do mnie obiadu nie ma? Ja mówię nie bo Ty cały dzień jesteś w domu i Ty robisz. Jak przyszłam miałam cały zlew garow do mycia. Ja się wykończe siedzi nic nie zrobi, nic kompletnie. A jeszcze małe dziecko dojdzie. Powiedziałam mu ze zrezygnuje że studiów jak tak będzie. A ten że wiecznie mam pretensje, wiecznie się czepiam. No ale jak kur...wa no jak, skoro nic nie robi do chu..ja. I ugotowal pierogi z zamrazalki i do mnie ze nie mam tyle zrec bo 2 bułki zjadłam [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] jak bym cyk przypie...rdole mu kiedyś. Mówię że nie jestem sama bo Amelka potrzebuje też a ten że teraz żre a potem ki zostanie. No tak mnie dziś wkur...wil że nie mogę.

Isasza Oli też mial problemy z motorynka mała. Nie lubił mieć brudnych rąk. Dlatego nie cierpiał farb, plasteliny i innych rzeczy. Ale zmieniło się to. W ogóle nie lubił być brudny. Czasmi przebieralam go 13 razy w ciągu dnia. Potem to się zmieniło. Za to motoryke duża to opanował 2 lata miał i jeździł na normalnym rowerze z pedalami bez bocznych kółek
@MartaSx ja Cię doskonale rozumiem to totalne przegięcie pa***y, a te jego komentarze to już wgl. Gdybyś go teraz zabiła to powinno być to uznane za zabójstwo w afekcie i powinnaś dostać uniewinnienie. No brak mi słów. Strasznie mi przykro że tak Ci ciężko mam nadzieję że nie zrezygnujesz że studiów.
Powiem Ci ze ja sue tego boję w ciąży właśnie ze mój uzna że skoro jestem na l4 to siedzę w domu i wszystko zrzuci na moje barki.

@MartaSx ja Cię doskonale rozumiem to totalne przegięcie pa***y, a te jego komentarze to już wgl. Gdybyś go teraz zabiła to powinno być to uznane za zabójstwo w afekcie i powinnaś dostać uniewinnienie. No brak mi słów. Strasznie mi przykro że tak Ci ciężko mam nadzieję że nie zrezygnujesz że studiów.
Powiem Ci ze ja sue tego boję w ciąży właśnie ze mój uzna że skoro jestem na l4 to siedzę w domu i wszystko zrzuci na moje barki.

Ja już tu kiedyś pisałam Marcie, ze jeśli zabije swojego to dam jej alibi. Podtrzymuję swoją obietnicę

Cześć dziewczyny, ja już po chrzcinach. Wróciliśmy gdzieś z godzinę temu, jestem tak padnięta, że masakra, ale tak szczęśliwa już dawno nie byłam [emoji3059] mała jest cudna, zakochuje się w niej za każdym razem coraz bardziej! W kościele dałam radę, chociaż od Ojcze nasz już mi się słabawo robiło [emoji849] na szczęście po wyjściu na zewnątrz ożyłam w sekundę od tego zimna [emoji16]
A najpiękniejsze jest to, że już niedlugo będę miała taką swoją księżniczkę [emoji7] która będzie moja już zawsze i chyba nigdy z rąk nie wypuszczę, będę matka wariatka na bank [emoji16]

Mówi się niby, że jak się przebywa często z tymi samymi kobietami to jakoś tak się miesiączki regulują, że wszystkie mają w tym samym czasie. Ja jak mieszkałam z rodzicami jeszcze i siostrą to wszystkie w trójkę miałyśmy @ w tym samym czasie [emoji23] może coś w tym jest i na forum też to działa? Hahahaha [emoji23]

Kurczę może jakoś poprzestawia Ci się cykl i w końcu traficie na siebie z mężem [emoji5]
Brawo jeśli chodzi o wagę! Podziwiam, szacuneczek [emoji3]

Ja ostatnio też wpadłam w taką panikę bo przez jeden dzień wcale nie czułam ruchów.. pod wieczór już się rozpłakałam nawet bo dzień wcześniej mały tak szalał, że oczekiwałam tego samego a tu jednak na tym etapie jeszcze dzień dniu nie równy[emoji39]

Nowy cykl nowe szanse, powodzenia! Oby tym razem się udało [emoji5]
No właśnie kurczę na to liczyłam, że jak 3 dni pod rząd ładnie czułam to teraz już tak będzie ciągle, a nie, że tydzień przerwy, trochę mnie to jednak stresuje już [emoji53]

I w ogóle super, że Ci coś z cycków leci, zazdroszczę! [emoji16] moje to jakoś stoją w miejscu i się martwię, że nie będę miała czym karmić... A tak bardzo bym chciała.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę [emoji110] obyś wyszła zadowolona, a nie jak ostatnio [emoji6]

Jejku mi brak słów na takie zachowanie. Strasznie mi przykro, że Cię tak traktuje i masz tak ciężko [emoji26] tym bardziej, że jeszcze teraz masz te studia, no i potrzebne Ci wsparcie.
Jakby mój mi takie akcje robił to bym chyba z chaty wywaliła na otrzeźwienie... Na szczęście nie mogę narzekać, bo jeszcze nigdy nie usłyszałam, że siedzę w domu i coś jest nie zrobione, a czasami jest tak, że normalny obiad to raz na tydzień jemy jak mi się zachce ugotować [emoji16] syf jest czasami, nie powiem, że nie, ale on wie, że jak leżę i nic nie robię to nie dlatego, że mi się nie chce tylko po prostu nie mam siły, albo kiepsko się czuję [emoji85]

reklama
Do góry