kolor nadzieji
Fanka BB :)
No niestety nie tym razem dziś powitalam 1dc [emoji846]
@młoda1994 to znowu idziemy podobnie [emoji106]
@RoseGold to oby mąż został tam dłużej żebyś miała wreszcie łatwiej [emoji16]
@MartaSx mój mały podobnie mało mówił i dwa ma problemy z motoryka mała, rączki musi ćwiczyć, kiedyś wgl nienawidził kolorowac po ćwiczeniach to się zmieniło. Też wiem że będzie wymagał pracy bo słuch fonetyczny ma ciężki, no np. Powiesz mu jabłko, pomarańcz, malina to powtórzy ale np. Malina, jabłko, pomarańcz itp. Ale wszystko jest do wypracowania. Zgadzam się z Tobą co do autyzmu, tymbardziej że moja siostra ma synka z autyzmem więc wiem co nieco. Niestety często za szybko ludzie zwakaja wszystko na autyzm bo to szerokie pojęcie zamiast podrazyc temat i znaleźć przyczynę.
@paola425 dziękuję bardzo, oby tych cykli nie byli dużo [emoji16]
@kolor nadzieji 3mam kciuki [emoji16]
Ja dziś 2dc, wczoraj wypad z kumpelami [emoji16] jutro muszę zadzwonić do gina po receptę i ugadac się na kiedy badania bo teraz @, i muszę spytać o cytologie bo nie pamiętam czy mi już rok nie minął bo cis mi się kołacze po głowie że ja zawsze jakoś na koniec roku robię.
Tak, to typowy objaw początku ciąży. Ćmił mnie brzuch jak na @ i ciagle wydawało mi się, ze coś leci, wiec już po ptakach i za każdym razem byłam miłe rozczarowana, gdy okazywało się, ze nic nie poleciało jednak [emoji14]
No to super, ze masz ten detektor, bo możesz się od razu uspokoić. Myślę, ze tez sobie go sprawię (jeśli będę miała po co[emoji17]), tym bardziej po naszych doświadczeniach z młodsza córka.
Takich weekendów intensywnych zazdroszczę. U mnie jedyna weekendowa intensywność jaka może być obecna to nauka ustalania terminarza prac budowlanych hahaha jutro mam kolokwium[emoji17]
Udanej zabawy!
Taki termometr zwykły elektryczny pod pachę? Chociaż i tak będę zapominać mierzyć, wiec nie ma sensu kupować[emoji23]