reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Na szczęście ostatnia kupa była już bez krwi (trochę ciemniejsza, ale już znacznie lepiej). Kolki są, ale jak brzuch wykasowany to jakoś leci. Generalnie potrafi w nocy przespać z 5-6godz, w dzień jak się uda to 4 ale zazwyczaj po max 3 jest turbo głodny;)

@młoda1994 po punkcji nie powinnaś teoretycznie podnosić głowy przez 12h bo grozi zespół popunkcyjny, ale niektórych omija ta przypadłość. Jakby jednak cię trafiło, to polecam colę albo mocną kawę, przynosi nieco ulgi. Nie wiem jak to działa, ale trochę działa:)
Dziękuję za informacje. Co do kawy nie pije bo nie mogę a coli nie pije bo tez nie moge[emoji23] ale napewno wszystko wytłumacza na miejscu.

reklama
@MartaSx super zawieszka, brawo Ty zdolna mamo [emoji122] synus mega przystojny [emoji16] będzie laski rwal [emoji16]

@młoda1994 ja będę wierzyła za Ciebie że będzie dobrze, pójdziesz żądają znajdą przyczynę i wszystko rozwiążą, ja wierzę w szczęśliwe zakończenia [emoji16]

@Sarinak super że kolejna kupka bez krwii już była, życzę oby tylko lepiej teraz było. Ej 5-6 godzin w nocy to już ładnie. Mój synek pierwsze 3,5 maca budził się często dop potem zaczął spać lepiej.

Mi dzień zleciał i... Kolejna nocka a jak, ale już bez raszpli na rano to dam radę [emoji23][emoji23]
Jutro teoretycznie ost dzień cyklu jak się nie przedłuży, więc powinno mi się juto zacząć jakieś "brudzenie" i w sb rano @.

Dziewczyny jaki powinien być śluz przed @?? Bo mi się wydaje że zawsze miałam bardziej sucho i nieprzezroczysty, a teraz mam dużo wodnistego przezroczystego, czy to może być skutek uboczny brania dupka??

Jestem zła, zdarzylo się komuś zgubić nr zlecenia w diagnostyce? Ja nie zgubiłam, ale babsztyl mi nie oddał, motala się z 20min z tymi moimi badaniami, już miałam ten nr w torebce i chciała go jeszcze raz zobaczyć, bo jej się coś nie zgadzało i mi nie oddała :/ mam nadzieje, ze da się to jakoś załatwić, badania za 300zl..

A masz konto na diagnostyce ? Ja mam apke i drukuje sobie wyniki sama. I z lomy i diagnostyki

@MartaSx super zawieszka, brawo Ty zdolna mamo [emoji122] synus mega przystojny [emoji16] będzie laski rwal [emoji16]

@młoda1994 ja będę wierzyła za Ciebie że będzie dobrze, pójdziesz żądają znajdą przyczynę i wszystko rozwiążą, ja wierzę w szczęśliwe zakończenia [emoji16]

@Sarinak super że kolejna kupka bez krwii już była, życzę oby tylko lepiej teraz było. Ej 5-6 godzin w nocy to już ładnie. Mój synek pierwsze 3,5 maca budził się często dop potem zaczął spać lepiej.

Mi dzień zleciał i... Kolejna nocka a jak, ale już bez raszpli na rano to dam radę [emoji23][emoji23]
Jutro teoretycznie ost dzień cyklu jak się nie przedłuży, więc powinno mi się juto zacząć jakieś "brudzenie" i w sb rano @.
Dziękuję kochana.

Co do miesiączki to ja już dzisiaj miałam lekkie plamienie i też czekam na miesiączkę. Gdzieś niedziela poniedzialek powinna być.

reklama
Do góry