adzik
Fanka BB :)
No to generalnie u mnie jeszcze cień szansy jest. Jak to ja dzisiaj zrobiłam teścik bo czemu sobie nie zrobię jak w domu mam [emoji23] na szczęście to już był ostatni więc testu nie robię do póki @ się nie spóźni. Dzisiaj 10dpo ale nie robię sobie dużych nadzieję bo boobsy przestały boleć i szyjka nisko i twarda. No cóż następnym razem walczymy z CLOKochana 2 dni po zagniezdzeniu to dopiero rośnie hormon ciążowy w krwi ale za nim przejdzie przez nerki do moczu to może minąć dodatkowe kilka dni.
Mój je Fertilman plus. Zobaczymy czy to da jakies efekty.A i wiecie co, rano wstałam mało przytomna, weszłam na fb, a tam na jednej z grup dziewczyny polecały sobie suplementację dla mężczyzn, co biorą, co pomaga w zajściu itd. I natchniona chwilą (i tym ze gdzieś Na ceneo była darmowa dostawa) zamówiłam staremu androvit plus. Myślicie, ze będzie spoko?
I w sumie zastanawiam się, czy nie wysłać go do apteki, żeby kupil stacjonarnie, bo zanim dojdzie tamto z neta, to stary zdąży wyjechać[emoji848]
Piękne kochana !Ja też się witam. Dziś mamy pasowanie i zaraz idę pofarbowac włosy bo aż wstyd iść z takimi odrostami.
Isasza jak pisałaś już nie spałam [emoji23]
Zrobiłam Amelce zawieszki do smoczka sama może być? Zobacz załącznik 1047977
Orientujecie się jak to jest z tym HCG ? Jak to jest. Wiem że w krwi jest dopiero 48h po zagniezdzeniu ale z jakiego pułapu startuje ? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi [emoji85] w momencie zagniezdzenia wskakuje np od razu na 7? 10? 15? I później podwaja swoją wartość?
Głupie pytanie ale mnie nurtuje