reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana dziękuję za słowa otuchy. Rezonansu się nie boję bo już miałam tak samo jak tomograf ale tej punkcji się obawiam że jakaś ciamajda będzie wykonywała to badanie i strach że posadza mnie do końca życia na wózek inwalidzki mnie przeraża [emoji32]
Nie zakładaj czarnych scenariuszy [emoji6] na pewno wszystko będzie dobrze
Pomocy nie mam się w co ubrać na to pasowanie [emoji24] w żadną koszule się nie dopne. Mogę tak iść? Zobacz załącznik 1048031Zobacz załącznik 1048032
Ja daję swój głos na tą wersję [emoji7] super wygladasz i pięknie eksponuje brzuszek [emoji4]

reklama
Jestem zła, zdarzylo się komuś zgubić nr zlecenia w diagnostyce? Ja nie zgubiłam, ale babsztyl mi nie oddał, motala się z 20min z tymi moimi badaniami, już miałam ten nr w torebce i chciała go jeszcze raz zobaczyć, bo jej się coś nie zgadzało i mi nie oddała :/ mam nadzieje, ze da się to jakoś załatwić, badania za 300zl..

Jestem zła, zdarzylo się komuś zgubić nr zlecenia w diagnostyce? Ja nie zgubiłam, ale babsztyl mi nie oddał, motala się z 20min z tymi moimi badaniami, już miałam ten nr w torebce i chciała go jeszcze raz zobaczyć, bo jej się coś nie zgadzało i mi nie oddała :/ mam nadzieje, ze da się to jakoś załatwić, badania za 300zl..
Mi ostatnio wyniki drukowała po peselu, a nie po numerze zlecenia. Poza tym chyba właśnie jak wpisze Twój pesel to powinna mieć zlecenia wszystkie w kompie [emoji848]

Powinni poszukać po peselu niech szuka jak zgubiła.

My już po pasowaniu. W przedszkolu to kawa i ciastka a tu tak biednie [emoji848] może mam za duże wymagania [emoji23] było szybko i nara. Miałam wrażenie że chcą się nas jak najszybciej pozbyć.
Dostali koszulki i zdjęcia z dyplomem.
IMG_20191121_160122.jpeg
IMG_20191121_160308.jpeg

Ja bym nie lekceważyła na Twoim miejscu żadnych sygnałów. Moja siostra jak urodziła córkę to też miała problemy, była nerwowa, często płakała.. jak zasypiała to spała po 20 minut później budziła się z płaczem, z kupką też coś miała chyba nie tak ale już nie pamietam dokładnie. Siostra nachodziła się po lekarzach i za każdym razem jej mówili, że dziecko musi płakać i wszystko jest okej mimo tego ona czuła, że jest coś nie tak.. sama porobiła jej badania krwi, kału i moczu coś tam źle powychodziło..pojechała z nią do alergologra i okazało się, że ma uczulenie na wszystko praktycznie i na swoje mleko i na każde modyfikowane.. dostała jakieś specjalne dla alergikow i przeszło wszystko, dziecko nie do poznania.. a tyle miesięcy się biedna męczyła. Teraz ma 3 latka a alergie nadal ma na większość rzeczy. U Was tez może być coś na rzeczy, lepiej sprawdzić, po co dzieciątko i tez Ty masz się męczyć. Oczywiście życzę dużo zdrówka! [emoji8]
Na szczęście ostatnia kupa była już bez krwi (trochę ciemniejsza, ale już znacznie lepiej). Kolki są, ale jak brzuch wykasowany to jakoś leci. Generalnie potrafi w nocy przespać z 5-6godz, w dzień jak się uda to 4 ale zazwyczaj po max 3 jest turbo głodny;)

@młoda1994 po punkcji nie powinnaś teoretycznie podnosić głowy przez 12h bo grozi zespół popunkcyjny, ale niektórych omija ta przypadłość. Jakby jednak cię trafiło, to polecam colę albo mocną kawę, przynosi nieco ulgi. Nie wiem jak to działa, ale trochę działa:)

reklama
Do góry