reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się po południu.

Chyba zwariuje śruba "zardzewla", "ugrzezla" i nie mogą wyjąć starego aku rozpkacze się zaraz ja chcę swoje autko [emoji29]

@RoseGold witaj w klubie ja też się cieszyłam na @ [emoji106]

A dziś przyszedł mój rowerek, niewiem czy wam mówiłam, zamówiłam żeby ruszyć się trochę. Chciałam kupić używany bo był za 100zl ale na miejscu okazało się że pan zmienił zdanie i za 300zl to wysmialam to bo za 400 niecałe mam nowiuski z czujnikami tętna a on chce mi używany "spuczniały" za 300?? Poza tym tak się nie robi wystawił za stowe to za stowe..
Jak m mi skręci to będę jeździć [emoji106]

Co do testowania ja napewo w tym tygodniu nie testuje w sb powinnam dostać @, wgl nie czuje się na ciąże a bardzo czuje się na @, także wiem że dostanę dop. Jak ewentualnie po przyszłym pon nie dostanę to zrobię test.
No to koleś poszedł po bandzie z ceną rowerku.

Ja mam dostać @ niedziela poniedzialek także czekamy razem[emoji846]

reklama
Ruchy dziecka w brzuchu to jedna z najbardziej niesamowitych rzeczy na świecie :D życzę miłego delektowania się tym[emoji7]

Z chęcią podzielę się energia! A jak nie zdam tego semestru, to w ogóle będę miała nadwyżkę tej energii i mogę ja na pęczki rozdawać[emoji23]

Dalej jest szansa na dwie kreski i dalej trzymam mocno kciuki!

Mam pomoc od rodziców, dlatego sobie radzę. Gdyby nie oni, to bym nic nie mogła, dlatego ja z kolei podziwiam takie mamy jak Ty, które maja posprzątane, ugotowane, dzieci ubrane, a mieszkacie sami. A jeszcze poszłaś na studia. Naprawdę szacun!

Akcja z „kocham cię mamo” słodka[emoji7]

Ja miałam dziś podobna, choć wcale nie słodka.
Siedzę na zajęciach i nagle dostaje SMS od męża o treści „zadzwoń do mnie”. Wychodzę, wystraszona dzwonię, pytam co się dzieje, a mąż mi na to „nic, ustawiłem nowy dzwonek, chciałem posłuchać”. Looooooooooooool

Ból jajnika bardzo dobrze wróży!!!

Ostatni dzień wolnego (swoją droga nawet mi to szybko minęło to co dopiero Tobie pewnie), to należy Ci się leniuchowanie Kochana.

Czo te samochody tak nam padają? Ale super, ze to tylko akumulator!

No nie mów, ze znowu ta księgowa[emoji32] może ona ma jakieś problemy umysłowe czy coś?

Słabo. W tych czasach jest rynek pracownika, wiec mądre firmy dobrych pracowników doceniają. Jak widać Twoja firma jest głupia[emoji53]

Super, ze dziewczynka potwierdzona!!! No i super, ze wszystko jest dobrze, ze szyjka długa (nawet jeśli ma polowe tych 7cm to i tak dobrze [emoji14] ) i życzę Wam dalej takiego spokojnego rośnięcia :)
Hahaha padłam jak przeczytałam o tej akcji zadzwoń do mnie [emoji23] jesteście niesamowici! [emoji16]

Kurczę szkoda, że nadal nie potwierdzone na sto procent, ale ja wierze, że jest dziewczynka! [emoji5] teraz to już byłyby jaja jakby się okazało, że jednak znowu chłopiec..musi tak zostać! [emoji3]
A co do brzuszka to Twój w porównaniu do mojego jest malutki [emoji39] tak w ogole fajnie, że zaczynasz już czuć ruchy-to jest cudowne [emoji3059]Ja czułam codziennie tylko wieczorkiem o podobnych porach a dziś już czuje w ciągu dnia także mam nadzieje, że tak zostanie [emoji5]
Zobacz załącznik 1046981

Jej no Ty to już masz taki fajny, ciążowy, widoczny [emoji4] te ruchy to jest czad [emoji3590] ja póki co to tylko po śniadaniu i pod wieczór, no i tylko jak leżę, ale no boskie są! Dziś nawet mi się udało nagrać kopniaka [emoji3059]

Witam się po południu.

Chyba zwariuje śruba "zardzewla", "ugrzezla" i nie mogą wyjąć starego aku rozpkacze się zaraz ja chcę swoje autko [emoji29]

A dziś przyszedł mój rowerek, niewiem czy wam mówiłam, zamówiłam żeby ruszyć się trochę. Chciałam kupić używany bo był za 100zl ale na miejscu okazało się że pan zmienił zdanie i za 300zl to wysmialam to bo za 400 niecałe mam nowiuski z czujnikami tętna a on chce mi używany "spuczniały" za 300?? Poza tym tak się nie robi wystawił za stowe to za stowe..

Co do testowania ja napewo w tym tygodniu nie testuje w sb powinnam dostać @, wgl nie czuje się na ciąże a bardzo czuje się na @, także wiem że dostanę dop. Jak ewentualnie po przyszłym pon nie dostanę to zrobię test.

Ooo też kiedyś chciałam rowerek! Nawet nie zdążyłam się za to zabrać, bo koleżanka się przeprowadzała i dostałam na przechowywanie jej. Miałam jeździć codziennie do serialu, ale tak pięknie się kurzył, że aż żal było ruszać [emoji23]

Ja kiedyś miałam stepper i nie używałam . Teraz znów mnie naszło ze gdybym miała to przy serialu chętnie bym skorzystała . Tak samo z rowerem . Mąż w zeszłym roku kupił mi taki super rower jaki chciałam... i powiem wam ze mogę policzyć na palcach ile razy na nim jechałam [emoji23] . A tak się zapowiadało fajnie ze do mamy 6km na rowerku będę jeździć... może po zimie się przekonam. U mnie dzisiaj 9 dc i test robi się powoli pozytywny . W środę mam wizytę w klinice i sprawdzanie która strona będzie . Chwila prawdy za dwa dni . Prolaktyne zbijam ale pokaże lekarzowi wyniki . Ciekawe czy coś będę mogła brać jeśli IUI będzie

Oo pochwal się nowym autem. A co z tym waszym zepsutym?
To ja Cię podziwiam bo Ty to masz dwójkę dzieci a ja mam już samodzielnego syna no i m [emoji23] który czasem jest gorszy od dziecka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ta księgowa to jest jeb.nieta ostro ale jeszcze 1.5 miesiąca. Bo to generalnie nie jest nasza księgowa w placówce tylko jakieś biuro rachunkowe. Ona ma kilka firm, które jej dowoza. Ale dziś to już ja zje...balam.Ładnie widać już [emoji7][emoji7][emoji7]

Nikolka dawno się nie odzywała.
No NIBY dzisiaj coś się ruszyło. Padła NIBY decyzja, ze mamy naprawiać, gdzie nam się podoba, ale fakturę wystawić na gwaranta. I tak nie wierze, ze odzyskam swoje auto do świat[emoji31] Micre mam na razie na miesiąc, później zobaczymy. Znam ja doskonale, bo jak pracowałam w wypożyczalni w 2017 to już była. A tak się prezentuje.

IMG_0325.JPG

Witam się po południu.

O nie, czo ta śruba[emoji53] trzymam kciuki, żeby puściła w końcu. Z samochodami to same problemy[emoji31]

Jeśli chodzi o rowerek to lol. Kolejny gościu pretendujący do nagrody frajer roku (zaraz po księgowej @MartaSx). Ja nie wiem, co ludzie maja w głowach.

Mimo wszystko szanse na ciąże dalej są i tego się trzymajmy :D

Hahaha padłam jak przeczytałam o tej akcji zadzwoń do mnie [emoji23] jesteście niesamowici! [emoji16]

Jej no Ty to już masz taki fajny, ciążowy, widoczny [emoji4] te ruchy to jest czad [emoji3590] ja póki co to tylko po śniadaniu i pod wieczór, no i tylko jak leżę, ale no boskie są! Dziś nawet mi się udało nagrać kopniaka [emoji3059]

Ooo też kiedyś chciałam rowerek! Nawet nie zdążyłam się za to zabrać, bo koleżanka się przeprowadzała i dostałam na przechowywanie jej. Miałam jeździć codziennie do serialu, ale tak pięknie się kurzył, że aż żal było ruszać [emoji23]
Hahaha moje się nie kurza (mam nawet dwa, po jednym na piętro[emoji23][emoji23][emoji23]), moje robią za ekskluzywne wieszaki na odzież[emoji41]

Wiecie co? Jestem chora. Znów tak na maksa. Znów gardło, ale doszedł jeszcze tak silny kaszel, ze płuca mnie już bolą. Nie wiem, co robić. Jeśli się przez tydzień nie wykuruję, to moga być problemy z zabiegiem. Z drugiej strony, jeśli oleje uczelnie, to w końcu mnie z niej wy*ebią, mówiąc kulturalnie[emoji53] jutro wcisnę się do lekarki rodzinnej i zobaczymy.

Wiecie co? Jestem chora. Znów tak na maksa. Znów gardło, ale doszedł jeszcze tak silny kaszel, ze płuca mnie już bolą. Nie wiem, co robić. Jeśli się przez tydzień nie wykuruję, to moga być problemy z zabiegiem. Z drugiej strony, jeśli oleje uczelnie, to w końcu mnie z niej wy*ebią, mówiąc kulturalnie[emoji53] jutro wcisnę się do lekarki rodzinnej i zobaczymy.

Marsz do lekarza! Pewnie nie doleczyłaś się ostatnio i siedzi to w Tobie gdzieś cały czas.. wrrrr te choróbska są okropne. Dużo dużo zdrówka!!! [emoji5]

Pan tabletka ostatnio miał na stronie fajne domowe sposoby na choroby . Poszukaj. Dużo imbiru miodu itd . Postawi Cię na nogi

Ja kiedyś miałam stepper i nie używałam . Teraz znów mnie naszło ze gdybym miała to przy serialu chętnie bym skorzystała . Tak samo z rowerem . Mąż w zeszłym roku kupił mi taki super rower jaki chciałam... i powiem wam ze mogę policzyć na palcach ile razy na nim jechałam [emoji23] . A tak się zapowiadało fajnie ze do mamy 6km na rowerku będę jeździć... może po zimie się przekonam. U mnie dzisiaj 9 dc i test robi się powoli pozytywny . W środę mam wizytę w klinice i sprawdzanie która strona będzie . Chwila prawdy za dwa dni . Prolaktyne zbijam ale pokaże lekarzowi wyniki . Ciekawe czy coś będę mogła brać jeśli IUI będzie
To tak jak ja. Możemy sobie ręce podać [emoji23][emoji23][emoji23] z tym że ja chciałam orbitreka i tak 9 lat stoi też mogę policzyć na palcach ile cwiczylam [emoji23][emoji23][emoji23]
Herbata z miodem, imbirem Wit C i Parowki sobie rób z olejkiem eulaliptusowym. Mi to zawsze pomaga. Małemu też. No i do lekarza oczywiście żeby nic gorszego z tego nie było.

Dziewczyny chłopy się zebrały w [emoji90] i po długim czasie wysiłku pokonali te wredna śrubę [emoji16][emoji106] passerati wrócił na salony w pełni sił, moje cudeńko [emoji8]

Powiem wam że też się zastanawiam czy rowerek nie skończy jako stojak na odzież [emoji23] ale musiałam piwziasc jakieś kroki bo nie dość że waga coraz większą to kondycji za grosz nie mam, bo nawet nie mogę powiedzieć że mam złą bo ja jej wgl nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Wgl chciałabym żeby ruch wszedł mi w krew, żebym mogła delikatnie ćwiczyć w ciąży i w miarę wrócić do formy po.

Ja jutro ost dzień dupek i czekam do sb.
A najbardziej to czekam na wizytę u gina żeby zobaczyć jaki plan działania ustalimy na nowy rok [emoji41]

@RoseGold szybko do lekarza, i popieram herbata z miodkiem jeden kubek za drugim. Mi gardło przeszło na wolnym ale wrócę pewnie do pracy mroznia/chłodnia i od nowa Polsko ludowa.

@młoda1994 razem zawsze raźniej [emoji106]

reklama
Dziewczyny chłopy się zebrały w [emoji90] i po długim czasie wysiłku pokonali te wredna śrubę [emoji16][emoji106] passerati wrócił na salony w pełni sił, moje cudeńko [emoji8]

Powiem wam że też się zastanawiam czy rowerek nie skończy jako stojak na odzież [emoji23] ale musiałam piwziasc jakieś kroki bo nie dość że waga coraz większą to kondycji za grosz nie mam, bo nawet nie mogę powiedzieć że mam złą bo ja jej wgl nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Wgl chciałabym żeby ruch wszedł mi w krew, żebym mogła delikatnie ćwiczyć w ciąży i w miarę wrócić do formy po.

Ja jutro ost dzień dupek i czekam do sb.
A najbardziej to czekam na wizytę u gina żeby zobaczyć jaki plan działania ustalimy na nowy rok [emoji41]

@RoseGold szybko do lekarza, i popieram herbata z miodkiem jeden kubek za drugim. Mi gardło przeszło na wolnym ale wrócę pewnie do pracy mroznia/chłodnia i od nowa Polsko ludowa.

@młoda1994 razem zawsze raźniej [emoji106]
Otóż to. Plamienia pod czas zażywania dupka znikły także myślę że powinno wszystko się uregulować.

Do góry