reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jesteście najlepsze [emoji4]
Paola już niebawem polowkowe? Jak ten czas leci. Marta za chwilę się rozpakowuje tu dziewczyny już polowkowe masakra !

Pokazujcie brzuszki częściej jestem zauroczona [emoji3059][emoji3059]

Jeśli chodzi o moją umowę i cały ZUS przestałam się tym przejmować. Za długo walczyłam o coś bez sensu marnując czas. Jakoś to będzie.

Moj bol jajnika naprawdę przypomina ten owulacyjny. Nawet zrobiłam test owu żeby zobaczyć co jest grane ale oczywiście negatyw [emoji85]

Pomóżcie. 25 mam termin @. A 22 idę na imprezke andrzejkowa. I teraz czy sens będzie testować tego 22 ? Kurczę nie wiadomo czy można się drinka napić czy nie

reklama
Paola już niebawem polowkowe? Jak ten czas leci. Marta za chwilę się rozpakowuje tu dziewczyny już polowkowe masakra !

Jeśli chodzi o moją umowę i cały ZUS przestałam się tym przejmować. Za długo walczyłam o coś bez sensu marnując czas. Jakoś to będzie.

Moj bol jajnika naprawdę przypomina ten owulacyjny. Nawet zrobiłam test owu żeby zobaczyć co jest grane ale oczywiście negatyw [emoji85]

Pomóżcie. 25 mam termin @. A 22 idę na imprezke andrzejkowa. I teraz czy sens będzie testować tego 22 ? Kurczę nie wiadomo czy można się drinka napić czy nie
Pewnie ze możesz wypić. Bez przesady i bez spiny. Ja też piłam w sobotę a chyba we wtorek testowałam. Nie popadajmy w paranoje.

IMG_20191119_083736.jpeg

Załączniki

• IMG_20191117_165729.jpeg
    IMG_20191117_165729.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 62
Nie wiem czemu wrzucił mi się dwa zdjęcia jak dodawalam jedno. Pierwsze jest z dziś, drugie z 17.

Adzik pracy teraz dużo, nie przejmuj się zawsze coś znajdziesz to nie jest najważniejsze. Ale postąpił po chamski serio.

Dzień dobry dziewczyny,
Jestem po herbacie i Ince miodowej :p innych specjałów w domu nie miałam. Na uczelnie zaspałam, ale i tek bym nie poszła, bo jestem turbochora. Nawet nie dzwonię do rejestracji w przychodni tylko od razu jadę i się wbijam. Sorry, ale musza mnie przyjść dziś, bo jeszcze jest szansa, ze antybiotyk zadziała do następnej środy.

A najlepsze jest to, ze temperatura mi skacze. Rano miałam 37,2, później oblały mnie zimne poty, myślałam, ze coś mi rośnie, ale zmierzyłam i 36,7 lol. Wzięłam ibuprom, znów oblały mnie zimne poty, mierze temp, a tam 36,1[emoji23] stygnę już[emoji24]

Miłego dnia!

Myśle, ze można spokojnie zatestowac. A jak wyjdzie negatywny to bawić się na imprezie i najwyżej spróbować później jeszcze raz z testem :)

Dziewczyny chłopy się zebrały w [emoji90] i po długim czasie wysiłku pokonali te wredna śrubę [emoji16][emoji106] passerati wrócił na salony w pełni sił, moje cudeńko [emoji8]

Powiem wam że też się zastanawiam czy rowerek nie skończy jako stojak na odzież [emoji23] ale musiałam piwziasc jakieś kroki bo nie dość że waga coraz większą to kondycji za grosz nie mam, bo nawet nie mogę powiedzieć że mam złą bo ja jej wgl nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Wgl chciałabym żeby ruch wszedł mi w krew, żebym mogła delikatnie ćwiczyć w ciąży i w miarę wrócić do formy po.

Ja jutro ost dzień dupek i czekam do sb.
A najbardziej to czekam na wizytę u gina żeby zobaczyć jaki plan działania ustalimy na nowy rok [emoji41]

@RoseGold szybko do lekarza, i popieram herbata z miodkiem jeden kubek za drugim. Mi gardło przeszło na wolnym ale wrócę pewnie do pracy mroznia/chłodnia i od nowa Polsko ludowa.

@młoda1994 razem zawsze raźniej [emoji106]
Wierzyłam w chłopów i w passeratiego :D

Witam z rana.

@MartaSx jak Ty pięknie wyglądasz [emoji2956] po porodzie to chyba nic po Tobie nie będzie widać.

@RoseGold padłam z tym "stygne". Musisz być na maksa osłabiona że tak temp spada. Daj znać po wizycie.
Passerati piękny Rudolf,widze kombi było, mój w sedanie.

Ja od dzisiaj zaczynam robotę, uhhh nie mogę się doczekać l4 ciazowego i każda noc w domu [emoji106]

Dzień dobry dziewczyny,
Jestem po herbacie i Ince miodowej [emoji14] innych specjałów w domu nie miałam. Na uczelnie zaspałam, ale i tek bym nie poszła, bo jestem turbochora. Nawet nie dzwonię do rejestracji w przychodni tylko od razu jadę i się wbijam. Sorry, ale musza mnie przyjść dziś, bo jeszcze jest szansa, ze antybiotyk zadziała do następnej środy.

A najlepsze jest to, ze temperatura mi skacze. Rano miałam 37,2, później oblały mnie zimne poty, myślałam, ze coś mi rośnie, ale zmierzyłam i 36,7 lol. Wzięłam ibuprom, znów oblały mnie zimne poty, mierze temp, a tam 36,1[emoji23] stygnę już[emoji24]

Miłego dnia!
Bo jesteś osłabiona i organizm tak reaguje że skacze Ci temp. Jedź do lekarza i daj znać co przepisał.
Tak w temacie Passeratich. Znalazłam zdjęcie swojego w wersji świątecznej Hahah
Zobacz załącznik 1047126
No i ekstra. Gdzieś na Ali widziałam takie rzęsy na lampy [emoji23]

Witam z rana.

@MartaSx jak Ty pięknie wyglądasz [emoji2956] po porodzie to chyba nic po Tobie nie będzie widać.

@RoseGold padłam z tym "stygne". Musisz być na maksa osłabiona że tak temp spada. Daj znać po wizycie.
Passerati piękny Rudolf,widze kombi było, mój w sedanie.

Ja od dzisiaj zaczynam robotę, uhhh nie mogę się doczekać l4 ciazowego i każda noc w domu [emoji106]
Mam nadzieję, z synem na macierzyńskim podrzeralam i przytyłam ok 10 kg i tak już sostalo do tej ciąży. Ale mam nadzieję że uda mi się karmić i zgubie to.

A Ty robisz same nocki? Nie da się jakoś tego zmienić? Wykonczysz sie

reklama
Cześć dziewczyny :)
Czy tylko ja przechodzę taki stres związany z brakiem ruchów dziecka :baffled:
u mnie 18 tydzień i nic. tzn wydawało mi się, że czułam lekkie ruchy tydzień temu i dlatego teraz się stresuje.
pierwszą ciążę poroniłam i teraz odliczam dni do każdej wizyty i usg

Do góry