reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny czekam pod gabinetem i oczywiście mam stresa jak nie wiem [emoji33] w ogóle dziś mi się śniło 2 razy, że się spóźniłam na wizytę i się budziłam co chwilę w nocy przez co jestem strasznie nie wyspana [emoji51] chcę już do domu pod kocyk!

Dziewczyny czekam pod gabinetem i oczywiście mam stresa jak nie wiem [emoji33] w ogóle dziś mi się śniło 2 razy, że się spóźniłam na wizytę i się budziłam co chwilę w nocy przez co jestem strasznie nie wyspana [emoji51] chcę już do domu pod kocyk!

Trzymam kciuki i czekam na wieści!!! [emoji3] mam nadzieje, że już będzie wiadomo, że rośnie w Twoim brzuszku mała księżniczka [emoji179]

Cześć dziewczyny, nadrobiłam Was już wczoraj w nocy, ale nie miałam już siły nic napisać. Wczoraj miałam dzień tak intensywny jakiego w ciąży chyba jeszcze nie miałam, jak wstałam o 10 to przez 13 godzin nie zwalniałam obrotów, jeszcze musiałam na przegląd autem jechać, bo miałam ważny do wczoraj [emoji849] gdyby nie to, że jutro mam wizytę u lekarza i trochę pojeżdżę to bym sobie pojechała jutro, ale no niech by mnie złapali gdzieś to po co niepotrzebne nerwy.
Imprezka udana, teściowie zadowoleni, cały czas mnie chwalili [emoji50] no szok. Od kiedy wiedzą, że jestem w ciąży to chyba mnie polubili i są mili [emoji23] ciekawe na jak długo.
Dziś za to leżę i nic nie robię. Jedyne co to byłam z psem na spacerze, bo taka piękna pogoda [emoji4]
Miłego popołudnia [emoji6]

P.S. W końcu mam brzuch [emoji23][emoji3590] i to tak z dnia na dzień, w piątek go jeszcze nie było [emoji16]Zobacz załącznik 1046540

O jejku ale maleństwo! Chociaż faktycznie chyba troszkę rośniecie [emoji6] ja takiego brzuszka nie miałam nawet przed ciąża haha [emoji5]

Dziewczyny ale mam lenia. Dziś to jestem naprawdę ch***a Panią domu. Musze ogarnąć, Gary pomyc a nie mam weny. Narazie przed tv zasiadlam.

A jeszcze się nie pozalilam że autko mi padło [emoji29] akumulator zdechl, po tylu latach mógł, tylko bez autka czuje się Łysa. Ale mój m ma wieczorem kupić akumulator i naprawić ten chaniebny błąd [emoji16]

Ojjj jak dobrze, że nie jestem sama! [emoji23] wstałam o 9 i jeszcze nic nie zrobiłam, lenistwo max! Ty korzystaj z ostatniego dnia wolnego i odpoczywaj [emoji3]
Tak w ogole to czekam na Wasze testowanie dziewczyny z niecierpliwością!! [emoji3]

A dlaczego tylko na rok? Wcześniej obiecali jak?
Na czas nieokreślony... i teraz nie wiem co mi się należy co nie gdyby jednak udało się zająć w ciążę... Tylko z tego względu zależało mi na umowie na stałe. Ale ktoras z Was mówiła że nie ma za bardzo różnicy... Ehh już sama nie wiem nie znam się na tym
Daj znać już się nie mogę doczekać nowych wieści.

Na czas nieokreślony... i teraz nie wiem co mi się należy co nie gdyby jednak udało się zająć w ciążę... Tylko z tego względu zależało mi na umowie na stałe. Ale ktoras z Was mówiła że nie ma za bardzo różnicy... Ehh już sama nie wiem nie znam się na tym Daj znać już się nie mogę doczekać nowych wieści.
Ale to jest chamstwo. Ja bym poszła się kłócić serio. Generalnie jest tak że muszą do dnia porodu Ci przedłużyć umowę jeśli by się kończyła w trakcie. A potem macierzynski i tak płaci zus. Różnica tylko taka że zus płaci dużo mniej niż pracodawca. Byś musiała poczytać ile macierzyńskiego płaci zus. Bo jak ja rodziłam 7 lat temu to było coś ok. Tysiąc złotych.

Uaktualniam moje wcześniejsze zdjęcie [emoji3590] generalnie nadal nie mam 100 % pewności, bo nie była idealnie ułożona, ale jak już dwóch mówi, że dziewczynka to musi być prawda [emoji7]
2019-11-17-18-43-02.jpeg

reklama
Do góry