reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny mam koszmarny dzień. A jeszcze mąż wracając z pracy miał wypadek. Na szczęście nic nikomu się nie stało jedyna bariera zabezpieczająca uszkodzona. Jadąc koło pękło obrocilo go o 360 stopni i uderzył w tą barierę. On też na szczęście jest cały i zdrowy. Cały weekend do du*py. Wszystkie płyny się wylaly z samochodu. Auto do kasacji.

reklama
Dziewczyny mam koszmarny dzień. A jeszcze mąż wracając z pracy miał wypadek. Na szczęście nic nikomu się nie stało jedyna bariera zabezpieczająca uszkodzona. Jadąc koło pękło obrocilo go o 360 stopni i uderzył w tą barierę. On też na szczęście jest cały i zdrowy. Cały weekend do du*py. Wszystkie płyny się wylaly z samochodu. Auto do kasacji.
O kurde dobrze ze mu się nic nie stało.
Auta szkoda ale chu. j z autem ważne że jemu nic się nie stało. Zdrowie ważniejsze

Jest tu ktoś kto miał plamienie implantacyjne i może mi coś o tym powiedzieć? [emoji8]
Ja miałam w pierwszej ciąży ale to prawie 8 lat temu.

Kupiłam spodnie ciążowe z olx jeansy za 10zl głupio tak chodzić w jednych spodniach a 10zl to nie dużo te 1.5 miesiąca pochodzę

Auta szkoda ale chu. j z autem ważne że jemu nic się nie stało. Zdrowie ważniejsze

Kupiłam spodnie ciążowe z olx jeansy za 10zl głupio tak chodzić w jednych spodniach a 10zl to nie dużo te 1.5 miesiąca pochodzę
Wiecie co już mam dość samochodow. Nie chcę więcej samochodu. Tak będzie bezpieczniej. Ale nie ukrywam wystraszylam się.

A to o to chodzi. Ja też byłam nacinana ale akurat bez tego bym nie urodziła.
A jak to się robi. Wytłumacz mi jak krowie na rowie [emoji23]

IMG_1541.JPG

Tu jest dobrze wytłumaczone :)

I jak plamilas? Brązowo czy jasno różowo? Ile dni?

Dobrze że nic poważnego się nie stało.

Biedna Ty to masz ostatnio przeboje z tymi samochodami

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :)

Postaram się nadrobić Was jutro, dzisiaj nie dam rady, bo wyklarowały mi się plany na weekend - koleżanka wyprowadziła się od chłopaka i nocuje u nas do wtorku :D baaaaaardzo żałuje, ze nie mogę pic alkoholu, taka okazja mi przechodzi bokiem[emoji24]

Chciałam tylko napisać:
@młoda1994 strasznie współczuje :/ ale najważniejsze, ze wszyscy cali, a samochód to jednak tylko blacha.

@Kotmonika87 jak tam u Ciebie? Byłaś na becie?

Do góry