reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mam jutro imprezę urodzinową męża, tort zamówiony, ciasto na szybko machne od rana i myślę nad kolacją. Ale chyba zrobię sałatkę z makaronu, bagietki z pastą z jajek i pora, no i kurczaka z piekarnika [emoji848] myślicie, że wystarczy? [emoji16]

reklama
Mega Ci współczuję tych przeżyć w szpitalu... Dobrze, że masz to już za sobą...
I niesamowicie, że mały zaraz miesiąc będzie miał, no szok [emoji16]Ja to kojarzę, że w 1-3 to były zawsze jakieś słoneczka, chmurki itp. [emoji16]
A z zegarkiem niezła akcja... Ale no kurde mogła po prostu zwrócić mu uwagę, pomóc wyłączyć i po sprawie. Wiadomo, że jakby to się zdarzało codziennie to idzie się wkurzyć, ale nie pierwszy raz i taka afera [emoji50]
Ja 1-3 miałam oceny A A- A+ B, B-, B+, C C-, C+ a świadectwo było opisowe jedynie co to ocena była z zachowania i z religii

Mam jutro imprezę urodzinową męża, tort zamówiony, ciasto na szybko machne od rana i myślę nad kolacją. Ale chyba zrobię sałatkę z makaronu, bagietki z pastą z jajek i pora, no i kurczaka z piekarnika [emoji848] myślicie, że wystarczy? [emoji16]
Zależy ile osób będzie na imprezie. [emoji6]

Właśnie wyszłam od położnej super kobieta. Młoda sama ma 3 dzieci. Posłuchał serduszka. Zrobiła wywiad. Zmierzył mi obwód brzucha 103 cm masakra. Dała mi ładna teczkę kilka próbek. Kazała przyjść w 37 tc napiszemy plan porodu. Ona jest z polnej ale rodzic tam odradza [emoji23] tak powiedziała. Żałuję że za pierwszym razem tam nie trafiłam do niej.
I siedzę teraz w galerii plaża ho za 30 minut idę po Olisia i mi się nie opłaca iść do domu. Wleze do smyka może mają jakieś przeceny na koszulki dla Olisia.

A i co ki się przypomniało że mam powoedziec w szpitalu żeby dziecka nie kompali. Bo do 5 doby po porodzie się nie kąpię. I odrazu maja mi go do cycka przysttawic. Bo to był błąd że oni Oliwiera dali mi na 2 dobę dopiero. I że mam się nie nastawić że się nie uda karmić.

A ten masaż krocza to nie wiem jak robić, dziwnie mi się to kojarzy [emoji23]

Ostatnia edycja:
Zależy ile osób będzie na imprezie. [emoji6]
Aż 4 osoby [emoji23] więc chyba styknie [emoji848]
Właśnie wyszłam od położnej super kobieta. Młoda sama ma 3 dzieci. Posłuchał serduszka. Zrobiła wywiad. Zmierzył mi obwód brzucha 103 cm masakra. Dała mi ładna teczkę kilka próbek. Kazała przyjść w 37 tc napiszemy plan porodu. Ona jest z polnej ale rodzic tam odradza [emoji23] tak powiedziała. Żałuję że za pierwszym razem tam nie trafiłam do niej.
I siedzę teraz w galerii plaża ho za 30 minut idę po Olisia i mi się nie opłaca iść do domu. Wleze do smyka może mają jakieś przeceny na koszulki dla Olisia.

A i co ki się przypomniało że mam powoedziec w szpitalu żeby dziecka nie kompali. Bo do 5 doby po porodzie się nie kąpię. I odrazu maja mi go do cycka przysttawic. Bo to był błąd że oni Oliwiera dali mi na 2 dobę dopiero. I że mam się nie nastawić że się nie uda karmić.

A ten masaż krocza to nie wiem jak robić, dziwnie mi się to kojarzy [emoji23]
Ooo super, że taka fajna się trafiła! Też czytałam o tym żeby dzieci nie kąpać po porodzie, więc będę walczyć o pierwszą kąpiel dopiero w domu [emoji16] z resztą szpitalowi to na rękę, mniej roboty dla nich.
No i kolejna co tą polną odradza, w dodatku położna stamtąd, hmm.. Za tydzień widzę się z koleżankami co rodzilyna polnej i na lutyckiej jedna to będę gadać na ten temat [emoji51]

Aż 4 osoby [emoji23] więc chyba styknie [emoji848]Ooo super, że taka fajna się trafiła! Też czytałam o tym żeby dzieci nie kąpać po porodzie, więc będę walczyć o pierwszą kąpiel dopiero w domu [emoji16] z resztą szpitalowi to na rękę, mniej roboty dla nich.
No i kolejna co tą polną odradza, w dodatku położna stamtąd, hmm.. Za tydzień widzę się z koleżankami co rodzilyna polnej i na lutyckiej jedna to będę gadać na ten temat [emoji51]
Powinno styknac. Przesyłam życzenia dla męża i udanej imprezki.

Aż 4 osoby [emoji23] więc chyba styknie [emoji848]Ooo super, że taka fajna się trafiła! Też czytałam o tym żeby dzieci nie kąpać po porodzie, więc będę walczyć o pierwszą kąpiel dopiero w domu [emoji16] z resztą szpitalowi to na rękę, mniej roboty dla nich.
U hu hu to się szykuje dyskusja [emoji23]
Czekam na relacje [emoji4]

reklama
Do góry