reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja dziś 20dc, 5 dz dupek.
Wreszcie wolne, pol dnia przespalam, aczkolwiek dalej trochę się czuję jakbym soaringowała z autobusem [emoji23] z gardłem powolutku lepiej.

reklama
Złóż oficjalną skargę do dyrekcji na papierze z pisaniem że to kolejna interwencja. Moja córka miała Tak rok temu A ma już 10 lat i po tych akcjach z rombnieta panią przestała chcieć się uczyć, lubię szkole, zaczęła obgryzac paznokcie. I do dziś mówi o niej źle. Uczepila się jej bo obronila koleżankę która nauczycielka kopnela na wf i się śmiała do klasy że rozumu jej nie wykonała Pani miała 67lat :)
M jak wrócił się okazało że budzik był nastawiony na 9. Oli nie wiedział jak wyłączyć ale to nie powód żeby wsiada na dziecko.

Tak wszystko ok. U mojego M najlepiej by bylo gdyby wszystko bylo ma juz.
.
A u Ciebie jest coś nie tak? Zresztą nawet jeśli coś byłoby nie tak, to nie jest to powód, żeby sprawiać, żebyś czuła się winna[emoji53] przecież sama tez przezywasz tę sytuację...

O dobry pomysł. Może uda się picie dopiec! Tylko żeby cała ta sytuacja nie odbijała się na Olisiu. Bóg wie jaka jest dla innych dzieci.

A ja się wkurzam bo zepsuł nam się piecyk i nie ma ciepłej wody. A Pan od naprawy ma przyjść dopiero jutro wieczorem... I aktualnie kapie się w misce [emoji35]
O matko, współczuję z tą wodą[emoji53] i nie ma szans, żeby przyszedł wcześniej?

Ja dziś 20dc, 5 dz dupek.
Wreszcie wolne, pol dnia przespalam, aczkolwiek dalej trochę się czuję jakbym soaringowała z autobusem [emoji23] z gardłem powolutku lepiej.
Ważne, ze z gardłem już lepiej. Mnie jeszcze od poniedziałku ćmi i drapie, ale tez jest o niebo lepiej. Zdrówka!

A u Ciebie jest coś nie tak? Zresztą nawet jeśli coś byłoby nie tak, to nie jest to powód, żeby sprawiać, żebyś czuła się winna[emoji53] przecież sama tez przezywasz tę sytuację...

O matko, współczuję z tą wodą[emoji53] i nie ma szans, żeby przyszedł wcześniej?

Ważne, ze z gardłem już lepiej. Mnie jeszcze od poniedziałku ćmi i drapie, ale tez jest o niebo lepiej. Zdrówka!
Dzięki [emoji106] Tobie również zdrówka. Mnie tak zawsze w pracy dobija klima, plus liczenie magazynów chłodnia (3st) mtoznia (-24). W domku dojdę do siebie [emoji16]

Złóż oficjalną skargę do dyrekcji na papierze z pisaniem że to kolejna interwencja. Moja córka miała Tak rok temu A ma już 10 lat i po tych akcjach z rombnieta panią przestała chcieć się uczyć, lubię szkole, zaczęła obgryzac paznokcie. I do dziś mówi o niej źle. Uczepila się jej bo obronila koleżankę która nauczycielka kopnela na wf i się śmiała do klasy że rozumu jej nie wykonała Pani miała 67lat :)
Masakra co za kretynka. Ja poczekam dzieci wszystko powiedzą. Najwyżej się do kuratorium napisze

Haha dziewczyny czy 3 dpo mogą być już jakieś objawy ? Oh mam taki apetyt wszystko bym zjadła!
Żartuje oczywiście wiem że nie. Mój organizm dawno porzucił dietę (A tak dobrze mi szło) i wszedł chyba w przygotowywaniu się na okres zimowy [emoji85]

reklama
Haha dziewczyny czy 3 dpo mogą być już jakieś objawy ? Oh mam taki apetyt wszystko bym zjadła!
Żartuje oczywiście wiem że nie. Mój organizm dawno porzucił dietę (A tak dobrze mi szło) i wszedł chyba w przygotowywaniu się na okres zimowy [emoji85]
Hm m ja cały rok jestem na przygotowaniach na zimę [emoji23]
I to nieustanny rolercoster odchudza się, podrzucam dietę, wracam, zaczynam jeszcze raz [emoji106]

Do góry