reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny zbaranialam, testy lecą od góry do dołu, ten dolny z dzisiaj. Ja chyba śnie ale mi się wydaje czy on jest pozytywny?! ( nigdy nie wyszedł mi pozytyw i czyżby pierdylion testów później się udało??!), niby mam luz ale aż mnie w środku coś ruszyło.
Myslicie że to już po owu czy przed?
W nocy były przytulasy ( z ndz ba pon) i spr jutro się z m przed nocka złapać. Czy to już za późno będzie??
Przepraszam jak brzmie jak rozhisteryzowana nastolatka [emoji29]Zobacz załącznik 1044032

Wyglada na pozytyw :D skoro seksy były dziś w nocy to super. Jutro teoretycznie może być za późno, ale na wszelki wypadek poprawcie :D czyli Twój śluz Cie nie oszukał! :D

reklama
Ja to się teraz tylko modlę, żeby w końcu piersi mnie zaczęły bolec[emoji23] na razie mam stres straszny. A głupia nie zapytałam, co jeśli @ mi się przesunie [emoji53]

Wyglada na pozytyw :D skoro seksy były dziś w nocy to super. Jutro teoretycznie może być za późno, ale na wszelki wypadek poprawcie :D czyli Twój śluz Cie nie oszukał! :D
No wiem lipa trochę, bo nie mamy jak się wcześniej złapać ale spr jutro poprawić na wszelki wypadek.
A myślisz że jest szansa że wczorajsze wystarczyło w sensie że "zolnierzyki" maja szansę dożyć do owu??

Jeju wszystkie bolą piersi a mnie booobsy bolały jedynie w ciąży i to nie same początki a jakoś 7,8 tydzień dop zaczęły [emoji2369]

@młoda1994 no to zupełnie odwrotnie jak u mnie. Ale i mnie cykl to wogle był rozpiż**y więc każdy plus witam z otwartymi rękami.

@RoseGold super że córcia lepiej, szkoda że Ty gorzej. Ja ost też wł walczyłam bo mnie cis rozbieralo.
Ja mam swojego kochanego VW Passata.
Dzięki za dobre życzenia choć ja się raczej spisałan na straty do końca roku a tu takie niespodzianki jak śluz i owu pozytyw i znów kielkuje nadzieja [emoji2956] oj durna ja [emoji23]
Ale mam nadzieję że plamienia się nie pojawia w tym cyklu bo szlak mnie trafi... A jeszcze miałam się zapisać do gin z polecenia i pod koniec miesiąca mam się rejestrować na przyszły rok bo terminów brak. Pójdę do gin w Pl w grudniu jak pojadę na święta 20 grudnia. Przy okazji powtórzę sobie wszystkie badania tak na wszelki wypadek.

No wiem lipa trochę, bo nie mamy jak się wcześniej złapać ale spr jutro poprawić na wszelki wypadek.
A myślisz że jest szansa że wczorajsze wystarczyło w sensie że "zolnierzyki" maja szansę dożyć do owu??

Jeju wszystkie bolą piersi a mnie booobsy bolały jedynie w ciąży i to nie same początki a jakoś 7,8 tydzień dop zaczęły [emoji2369]

Jasne! Przy zdrowym nasieniu plemniki bodajże do 5 dni powinny wytrzymać :D

Dlatego mi tak zależy, żeby zrobić badania nasienia, bo my z mężem jak się łapiemy, to tylko na kilka dni przed owu. Może raz czy dwa w tym roku udało się akurat w owu.

@młoda1994 doskonale Cię rozumiem, bo miałam to samo jak ciągle liczyłam na normalny cykl a tam te zryte plamienia never ending story. 3mam kciuki żeby zwiększenie dawki pomogło.

@RoseGold dziękuję podsycasz moje chore nadzieję [emoji23][emoji23] właśnie my z m też nie mamy badań nasienia, bo 1) skoro raz się udało to uważa że działają 2) toid zawsze był że mną problem więc też zawsze skupiamy się na ogarnięciu moich "problemów". Dlatego też niewiem ile dadzą radę.

@młoda1994 doskonale Cię rozumiem, bo miałam to samo jak ciągle liczyłam na normalny cykl a tam te zryte plamienia never ending story. 3mam kciuki żeby zwiększenie dawki pomogło.

@RoseGold dziękuję podsycasz moje chore nadzieję [emoji23][emoji23] właśnie my z m też nie mamy badań nasienia, bo 1) skoro raz się udało to uważa że działają 2) toid zawsze był że mną problem więc też zawsze skupiamy się na ogarnięciu moich "problemów". Dlatego też niewiem ile dadzą radę.
Dziękuję. Przydał by się normalny cykl normalnej długości i przede wszystkim bez żadnych plamien w środku cyklu.

@młoda1994 no to zupełnie odwrotnie jak u mnie. Ale i mnie cykl to wogle był rozpiż**y więc każdy plus witam z otwartymi rękami.

@RoseGold super że córcia lepiej, szkoda że Ty gorzej. Ja ost też wł walczyłam bo mnie cis rozbieralo.
Ja mam swojego kochanego VW Passata.
Dzięki za dobre życzenia choć ja się raczej spisałan na straty do końca roku a tu takie niespodzianki jak śluz i owu pozytyw i znów kielkuje nadzieja [emoji2956] oj durna ja [emoji23]

Jakoś umknął mi wcześniej ten post. Passat to moj ex samochód, naprawdę go kochałam[emoji173]️ tyle ze mną przeszedł[emoji23] jedyną jak dotąd kontrolę policji właśnie w nim miałam :D

Musimy tych naszych chłopów zmobilizować do tych badań. Bo jeśli u nich jest coś nie tak, to my możemy na głowach stawać i uszami klaskać, a i tak nie załapiemy.
Ale u nas znów się nie uda, bo stary najprawdopodobniej przyjedzie na dzień lub dwa tylko[emoji17] serio mam tego dość, chciałabym już podchodzić do inseminacji, a nie wiecznie tylko w takim zawieszeniu

reklama
Dziewczyny zbaranialam, testy lecą od góry do dołu, ten dolny z dzisiaj. Ja chyba śnie ale mi się wydaje czy on jest pozytywny?! ( nigdy nie wyszedł mi pozytyw i czyżby pierdylion testów później się udało??!), niby mam luz ale aż mnie w środku coś ruszyło.
Myslicie że to już po owu czy przed?
W nocy były przytulasy ( z ndz ba pon) i spr jutro się z m przed nocka złapać. Czy to już za późno będzie??
Przepraszam jak brzmie jak rozhisteryzowana nastolatka [emoji29]Zobacz załącznik 1044032

Wow! Wyglada na pozytywny!!!! [emoji3] ale super wiadomości tu dzisiaj dziewczyny, mam nadzieje, że obu się Wam uda!!! Może tu u nas to parami się zachodzi? My z dziewczynami w trójkę w jednym czasie to może teraz wy w dwójkę jeśli obie macie owu! [emoji3] trzymam kciuki mocno, no i super, że działaliście, myśle, że to powinno wystarczyć aczkolwiek poprawcie jutro w razie czego [emoji3]

Do góry