Ja z kolei tak bardzo mam dość tego, ze połowę życia spędzam w samochodzie, że nawet od najlepszej fury świata wolałabym zwykły tramwaj hahaha wiadomo, że auto nawet w mieście się przydaje, ale wtedy mogłabym mieć jakiegoś VW Up czy coś w tym stylu. Małe, zwinne, mało palące.O mamo, podziwiam. Ja na komunikację już nigdy bym się nie przesiadła. Zbyt wygodna się zrobiłam i co w swoim to w swoim, nie lubię być uzależniona od kogoś [emoji16]No u nas ta honda to taki drugi, celowo mniejszy, ale z kolei aż taki mały tez nie jest [emoji16] dla mnie na dojazdy gdzieś, tyle co po mieście, czy gdzieś niedaleko to mi wystarcza. Mamy jeszcze drugie auto w kombi i to jest na wspólne podróżowanie i zakupy [emoji16]
Super rośniecie współczuję przeziębienia i życzę, żeby jak najszybciej przeszło. Ciąża sama w sobie niesie mnóstwo dolegliwości i wszystkiego rodzaju choroby są niemile widzianeCześć Wam! [emoji39] mnie w weekend znowu jakieś przeziębienie złapało i zmagam się z katerem od trzech dni [emoji35] w sobotę mieliśmy posiedzenie rodzinne..wczoraj leniuchowałam a dziś w święto sprzątam od rana [emoji23] wstałam dziś rano i mam wrażenie, że z dnia na dzień brzuchol mi urósł strasznie [emoji23] wszystko mnie boli jakoś, chyba na prawdę rosnę [emoji23] masakra.. dobrze, że jutro w końcu wizyta! [emoji7] u mnie dziś 16+6 [emoji4]
Rose jak zdrówko? Twoje i córki? [emoji5]
Zobacz załącznik 1043985
U nas córa lepiej (już dziś nie ma gorączki, zaczęła pić i coś tam siusia), ja niestety gorzej. A wypadaloby się wybrać już jutro na uczelnię, więc zdycham sobie na razie w łóżku cały dzień. I do tego latam do wc non stop siku, zastanawiam się po czym, skro dziś prawie nic nie piłam hahaha
Ja też kocham takie zakupy na razie mnie nie korci kupować (choć z finansowego punktu widzenia miałoby to sens) tylko z tego powodu, że za kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt miesięcy może mi się już podobać coś innego. Jestem stała w uczuciach jedynie do wózka, ale też myślę, że do końca będę zastanawiać się nad koloremWitam się i ja [emoji16]
Pięknie rosniecie dziewczyny i jak to leci, niemal już macie półmetek [emoji2956]
Zakupy dzidziusiowe zawsze podkreślam, kocham, kocham, kocham. Nieraz już mam ochotę cis kupić a nawet nie jestem w ciąży, tylko się powstrzymuje bo się boję że to bedzie zły omen.
Ja to już nic nie rozumiem testy owu cały czas negatywne, za to z sb ma ndz (poprawka pomyliłam dni) miałam ewidentny szczyt śluzu czy jak to się nazywa, zalalo mnie na maksa i to książkowe białko kurze, także wczoraj w nocy się poprzytulalismy ale niewiem czy to miało sens bo ja od 16dc biorę dupka, dziś 17dc. [emoji2369]
Życzę, żeby Wasze starania zaowocowały nam tu niedługo dwiema kreskami