reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kiedyś uważałam, że kupno nowego samochodu to po prostu bezsens, burackie wywalanie kasy. Jednak później zrozumiałam, że przy tej ilości km, które robimy, to nas po prostu na używkę nie stać :( za to jeśli przeprowadzilibyśmy się do miasta, to ja mogę wszystkich aut się pozbyć i jeździć komunikacją miejską :D
O mamo, podziwiam. Ja na komunikację już nigdy bym się nie przesiadła. Zbyt wygodna się zrobiłam i co w swoim to w swoim, nie lubię być uzależniona od kogoś [emoji16]
Jak dla mnie w hondzie miało miejsca i auto 3 drzwiowe. Strasznie niskie jest. Nie ma jak Audi dużo miejsca 5 drzwiowe auto wyższe. Ale jak się da to Audi naprawimy i nie chce innego samochodu.
No u nas ta honda to taki drugi, celowo mniejszy, ale z kolei aż taki mały tez nie jest [emoji16] dla mnie na dojazdy gdzieś, tyle co po mieście, czy gdzieś niedaleko to mi wystarcza. Mamy jeszcze drugie auto w kombi i to jest na wspólne podróżowanie i zakupy [emoji16]

reklama
O mamo, podziwiam. Ja na komunikację już nigdy bym się nie przesiadła. Zbyt wygodna się zrobiłam i co w swoim to w swoim, nie lubię być uzależniona od kogoś [emoji16]No u nas ta honda to taki drugi, celowo mniejszy, ale z kolei aż taki mały tez nie jest [emoji16] dla mnie na dojazdy gdzieś, tyle co po mieście, czy gdzieś niedaleko to mi wystarcza. Mamy jeszcze drugie auto w kombi i to jest na wspólne podróżowanie i zakupy [emoji16]
Ja tylko rym autem jeżdżę jako pasażerka bo inaczej nie ma opcji, [emoji23] zakaz prawka

Cześć Wam! [emoji39] mnie w weekend znowu jakieś przeziębienie złapało i zmagam się z katerem od trzech dni [emoji35] w sobotę mieliśmy posiedzenie rodzinne..wczoraj leniuchowałam a dziś w święto sprzątam od rana [emoji23] wstałam dziś rano i mam wrażenie, że z dnia na dzień brzuchol mi urósł strasznie [emoji23] wszystko mnie boli jakoś, chyba na prawdę rosnę [emoji23] masakra.. dobrze, że jutro w końcu wizyta! [emoji7] u mnie dziś 16+6 [emoji4]
Rose jak zdrówko? Twoje i córki? [emoji5]
IMG_1117.JPG

Cześć Wam! [emoji39] mnie w weekend znowu jakieś przeziębienie złapało i zmagam się z katerem od trzech dni [emoji35] w sobotę mieliśmy posiedzenie rodzinne..wczoraj leniuchowałam a dziś w święto sprzątam od rana [emoji23] wstałam dziś rano i mam wrażenie, że z dnia na dzień brzuchol mi urósł strasznie [emoji23] wszystko mnie boli jakoś, chyba na prawdę rosnę [emoji23] masakra.. dobrze, że jutro w końcu wizyta! [emoji7] u mnie dziś 16+6 [emoji4]
Rose jak zdrówko? Twoje i córki? [emoji5]
Zobacz załącznik 1043985
Jak ładnie rośniecie [emoji3059]
mnie dziś dopadło niskie ciśnienie znowu u tak skończyło się na tym, że leżę i odpoczywam [emoji849] ogarnęłam sobie te ciuszki i wyszło na to, że za dużo rzeczy nie mam i mogę szaleć z zakupami [emoji23]

Witam się i ja [emoji16]

Pięknie rosniecie dziewczyny i jak to leci, niemal już macie półmetek [emoji2956]
Zakupy dzidziusiowe zawsze podkreślam, kocham, kocham, kocham. Nieraz już mam ochotę cis kupić a nawet nie jestem w ciąży, tylko się powstrzymuje bo się boję że to bedzie zły omen.

Ja to już nic nie rozumiem testy owu cały czas negatywne, za to z sb ma ndz (poprawka pomyliłam dni) miałam ewidentny szczyt śluzu czy jak to się nazywa, zalalo mnie na maksa i to książkowe białko kurze, także wczoraj w nocy się poprzytulalismy ale niewiem czy to miało sens bo ja od 16dc biorę dupka, dziś 17dc. [emoji2369]

Ostatnia edycja:
Witam się i ja [emoji16]

Pięknie rosniecie dziewczyny i jak to leci, niemal już macie półmetek [emoji2956]
Zakupy dzidziusiowe zawsze podkreślam, kocham, kocham, kocham. Nieraz już mam ochotę cis kupić a nawet nie jestem w ciąży, tylko się powstrzymuje bo się boję że to bedzie zły omen.

Ja to już nic nie rozumiem testy owu cały czas negatywne, za to z pt ma sb miałam ewidentny szczyt śluzu czy jak to się nazywa, zalalo mnie na maksa i to książkowe białko kurze, także wczoraj w nocy się poprzytulalismy ale niewiem czy to miało sens bo ja od 16dc biorę dupka, dziś 17dc. [emoji2369]
Ja nie czaje swojego organizmu. Ja dzisiaj 16dc i też zaczęłam od dzisiaj zażywać dupka zwiększona dawka z 1x1 na 2x1 i od 12dc do wczoraj miałam plamienia ciemno brązowe dzisiaj póki co spokój.

Idziemy łeb w łeb różnica 1 dzień [emoji846]

Ja nie czaje swojego organizmu. Ja dzisiaj 16dc i też zaczęłam od dzisiaj zażywać dupka zwiększona dawka z 1x1 na 2x1 i od 12dc do wczoraj miałam plamienia ciemno brązowe dzisiaj póki co spokój.

Idziemy łeb w łeb różnica 1 dzień [emoji846]
[emoji106] Obysmy szły w dobra stronę [emoji23][emoji2956]

Ja biorę 2x 1tab.

Ja już właśnie też nic nie czaje [emoji2369]
Ale fakt faktem że przy lekach pojawia mi się około środka cyklu ten śluz i jest go sporo. Więc chyba leki coś dobrze działają.

[emoji106] Obysmy szły w dobra stronę [emoji23][emoji2956]

Ja biorę 2x 1tab.

Ja już właśnie też nic nie czaje [emoji2369]
Ale fakt faktem że przy lekach pojawia mi się około środka cyklu ten śluz i jest go sporo. Więc chyba leki coś dobrze działają.
No ja mam nadzieję że nie będę się męczyć z plamieniami pod czas zażywania duphastonu. Bo mam już tego dość. Ja mam ciągle mokro i nie wiem kiedy szczyt[emoji23] oby zwiększona dawka w mojej sytuacji zniwelowala te plamienia.

reklama
No ja mam nadzieję że nie będę się męczyć z plamieniami pod czas zażywania duphastonu. Bo mam już tego dość. Ja mam ciągle mokro i nie wiem kiedy szczyt[emoji23] oby zwiększona dawka w mojej sytuacji zniwelowala te plamienia.
Tego Ci życzę. No mi dupek wł na to pomógł bo bez niego od 15dc miałam nigdy nie kończące się plamienia i musiałam @ wywoływać orgametrilem.

Do góry