reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jasne, rozumiem Cie. Masz jeszcze sporo czasu, może zmienisz zdanie. A jeśli nie, to nie można robić niczego wbrew sobie. Cokolwiek byś nie postanowiła, to trzymam za Ciebie kciuki :)

Ale tu dzisiaj cisza
Dziękuję kochana. Ja za ciebie również.

Dokładnie cisza jak nigdy. A to pewnie dlatego że pewnie dziewczyny siedzą z rodzinami. Macie dzisiaj wolne. U nas w DE normalny roboczy dzień.

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj cały dzień spędziliśmy u znajomych i wieczorem nie miałam już siły się odezwać, bo od razu padłam [emoji849] trochę pogadałam tam o porodach to nie dość, że zaczynam się bać to jeszcze nie wiem, czy nie zmienię szpitala jednak [emoji23] koniec świata
Za to dzisiaj totalnie nigdzie nie wychodzę, mam w planach ogarnąć te ciuszki co już mam, zrobić spis ile jest czego i zobaczyć ile tak naprawdę mi brakuje żeby nie utonąć w dziecięcej szafie pełnej niepotrzebnych rzeczy [emoji16]
Miłego dnia! [emoji8]

Dziękuję kochana. Ja za ciebie również.

Dokładnie cisza jak nigdy. A to pewnie dlatego że pewnie dziewczyny siedzą z rodzinami. Macie dzisiaj wolne. U nas w DE normalny roboczy dzień.

Dokładnie. Ja sobie leżę w łóżku bo już zupełnie mnie rozłożyła choroba i nudzi mi się, wiec mogę sobie pisać Hahah. A mój mąż w Niemczech, gdzieś pod granicą francuską i od 7:00 w pracy :D ale wczoraj ogólnie tez był, bo robota ich goni. I niech goni, niech zarabia na nowy samochód[emoji23][emoji23][emoji23] a jak tam u Was z autem? Ratujecie czy kupujecie coś?

Cześć dziewczyny, wczoraj cały dzień spędziliśmy u znajomych i wieczorem nie miałam już siły się odezwać, bo od razu padłam [emoji849] trochę pogadałam tam o porodach to nie dość, że zaczynam się bać to jeszcze nie wiem, czy nie zmienię szpitala jednak [emoji23] koniec świata
Za to dzisiaj totalnie nigdzie nie wychodzę, mam w planach ogarnąć te ciuszki co już mam, zrobić spis ile jest czego i zobaczyć ile tak naprawdę mi brakuje żeby nie utonąć w dziecięcej szafie pełnej niepotrzebnych rzeczy [emoji16]
Miłego dnia! [emoji8]

No z ciuszkami to zazwyczaj jest tak, ze przez te 9 miesięcy kupi się ich dużo za dużo[emoji85] moje dziecko częśc ubranek mialo może tylko raz na sobie[emoji85]

Szkoda, ze na aplikacji nie widać suwaczków, bo fajnie byłoby na bieżąco wiedzieć, na jakim etapie ciąży jesteście

Dokładnie. Ja sobie leżę w łóżku bo już zupełnie mnie rozłożyła choroba i nudzi mi się, wiec mogę sobie pisać Hahah. A mój mąż w Niemczech, gdzieś pod granicą francuską i od 7:00 w pracy :D ale wczoraj ogólnie tez był, bo robota ich goni. I niech goni, niech zarabia na nowy samochód[emoji23][emoji23][emoji23] a jak tam u Was z autem? Ratujecie czy kupujecie coś?
Kupiliśmy drugi honde ale strasznie lipa to auto. Audi będziemy naprawić a honde sprzedamy [emoji23]

No z ciuszkami to zazwyczaj jest tak, ze przez te 9 miesięcy kupi się ich dużo za dużo[emoji85] moje dziecko częśc ubranek mialo może tylko raz na sobie[emoji85]

Szkoda, ze na aplikacji nie widać suwaczków, bo fajnie byłoby na bieżąco wiedzieć, na jakim etapie ciąży jesteście
U nas dziś 17+5 [emoji6] ale dalej nic nie widać [emoji16] kurczę tak sobie rozłożyłam wszystko, siedzę i patrzę... i włączyłam sobie listy do m, niech będzie już świątecznie [emoji23]
Kupiliśmy drugi honde ale strasznie lipa to auto. Audi będziemy naprawić a honde sprzedamy [emoji23]
Też mam hondę i nie narzekam [emoji16] ale to nam mój tata oddał jak sobie kupił nowe auto, więc darowanemu w zęby się nie zagląda [emoji23]

U nas dziś 17+5 [emoji6] ale dalej nic nie widać [emoji16] kurczę tak sobie rozłożyłam wszystko, siedzę i patrzę... i włączyłam sobie listy do m, niech będzie już świątecznie [emoji23]Też mam hondę i nie narzekam [emoji16] ale to nam mój tata oddał jak sobie kupił nowe auto, więc darowanemu w zęby się nie zagląda [emoji23]

Dopiero co test robiłaś a tu już leci 18tc[emoji85]

Ja nigdy Hondy nie miałam, wiec nawet nie wiem, jak w środku wyglądają :p ale te nowe Civic Type R (chyba tak się to nazywa) wyglądają bosko

Dopiero co test robiłaś a tu już leci 18tc[emoji85]

Ja nigdy Hondy nie miałam, wiec nawet nie wiem, jak w środku wyglądają [emoji14] ale te nowe Civic Type R (chyba tak się to nazywa) wyglądają bosko
Nowe to wszystkie są piękne [emoji23] kurczę mi się tak marzy kiedyś kupić nową furę, może kiedyś jak dziecko odchowamy to się uda [emoji16]

Nowe to wszystkie są piękne [emoji23] kurczę mi się tak marzy kiedyś kupić nową furę, może kiedyś jak dziecko odchowamy to się uda [emoji16]
Kiedyś uważałam, że kupno nowego samochodu to po prostu bezsens, burackie wywalanie kasy. Jednak później zrozumiałam, że przy tej ilości km, które robimy, to nas po prostu na używkę nie stać :( za to jeśli przeprowadzilibyśmy się do miasta, to ja mogę wszystkich aut się pozbyć i jeździć komunikacją miejską :D

reklama
U nas dziś 17+5 [emoji6] ale dalej nic nie widać [emoji16] kurczę tak sobie rozłożyłam wszystko, siedzę i patrzę... i włączyłam sobie listy do m, niech będzie już świątecznie [emoji23]Też mam hondę i nie narzekam [emoji16] ale to nam mój tata oddał jak sobie kupił nowe auto, więc darowanemu w zęby się nie zagląda [emoji23]
Jak dla mnie w hondzie miało miejsca i auto 3 drzwiowe. Strasznie niskie jest. Nie ma jak Audi dużo miejsca 5 drzwiowe auto wyższe. Ale jak się da to Audi naprawimy i nie chce innego samochodu.

Do góry