reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Misia dobrze robisz będzie Ci lżej chodź finansowo. Co do fasolki to nadzieja umiera ostatnia chodź jestem tu chyba największym niedowiarkiem z Was to sama szukam dziury w całym, Miałyśmy razem testować ale u mnie na razie nic się nie dzieje ale jem luteine więc okresu nie dostanę tylko jak przestanę ja przyjmować.... Jedyne co to od dwóch dni pojawiło się naprawdę sporo białej wydzieliny ale może to być na okres
U mnie wydzieliny zrobilo sie mniej.. wczoraj byla podbarwiona.. dzisiaj od rana plamilam.. teraz w miare uplywu dnia slabiej.. czekam.. czy sie rozkreci.. brzuch ćmi.. wiec pewnie tak.. ale jednak gdzies sie łudzę jeszcze..

reklama
A ja to zyje jeszcze ostatkami nadziei.. ze moze plamienie implantacyjne.. bo dzisiaj rano mocniejsze.. a teraz juz slabiej.. wiem.. ze sama sobie na banie wjezdzam takim mysleniem.. ale jakos to silniejsze ode mnie.. :(

Nie wiem oczywiście, jak wyglada u Ciebie okres, ale jeśli nic się nie rozkręca, nie masz skrzepów, to myślę, ze jeszcze jest szansa[emoji846] ale trzeba czekać, staraj się nie nakręcać

Ja z kolei nie czuję w ogóle owulacji, a dziś 17dc. Do tej pory Zero bólu, śluzu, krwawienia. Zaczyna mnie to martwić[emoji17]

Nie wiem oczywiście, jak wyglada u Ciebie okres, ale jeśli nic się nie rozkręca, nie masz skrzepów, to myślę, ze jeszcze jest szansa[emoji846] ale trzeba czekać, staraj się nie nakręcać
Ja normalnie plamie 3-4 dni przed okresem.. ale widac to plamienie wyraznie.. dzisiaj byla rono plama wielkosci 5zl ba wkladce.. bez skrzepow.. I teraz nic poki co.. ale moze zaraz znow zacznie.. ehh.. glupia psychika..

Ja wogule nie mam skrzepow w czasie @ A mocne krwawienie mam tylko w 1 dzień na cały okres resztę to plamienia i brudzenia i mniej więcej trwają 4 dni ale zdarza się że 5 dni ale tylko wtedy kiedy okres dostanę wieczorem A to się rzadko zdarza. Przeważnie dostaje rano i trwa wtedy 4 dni.

Ja normalnie plamie 3-4 dni przed okresem.. ale widac to plamienie wyraznie.. dzisiaj byla rono plama wielkosci 5zl ba wkladce.. bez skrzepow.. I teraz nic poki co.. ale moze zaraz znow zacznie.. ehh.. glupia psychika..

A jesteś przebadana hormonalnie? Bo z tego co wiem plamienie przed okresem i po może oznaczać problemy z hormonami

A jesteś przebadana hormonalnie? Bo z tego co wiem plamienie przed okresem i po może oznaczać problemy z hormonami
Robilam jakis czas temu tsh ft3 tf4 i anty tpo i bylo ok.. teraz niedawno robilam samo tsh i jest ok.. nic wiecej nie robilam.. 3 czerwca ide do nowego gina bardzo chwalonego u Nas.. i zobaczymy co on powie..

Ja wogule nie mam skrzepow w czasie @ A mocne krwawienie mam tylko w 1 dzień na cały okres resztę to plamienia i brudzenia i mniej więcej trwają 4 dni ale zdarza się że 5 dni ale tylko wtedy kiedy okres dostanę wieczorem A to się rzadko zdarza. Przeważnie dostaje rano i trwa wtedy 4 dni.

To zazdroszczę[emoji846] ze mnie się leje jak z wodospadu, skrzepy mam okropne. Dwa dni mam w ogóle wyjęte z życiorysu, tampony muszę zmieniać co godzinę. A od dwóch miesiecy mam jeszcze plamienia po okresie, które trwają do 10-11dc. Dlatego idę do lekarza wszystko wyjaśnić

reklama
To zazdroszczę[emoji846] ze mnie się leje jak z wodospadu, skrzepy mam okropne. Dwa dni mam w ogóle wyjęte z życiorysu, tampony muszę zmieniać co godzinę. A od dwóch miesiecy mam jeszcze plamienia po okresie, które trwają do 10-11dc. Dlatego idę do lekarza wszystko wyjaśnić
Szczerze powiem że jak czytam wasze problemy to nie zazdroszczę wam i się cieszę że tak nie mam ale chciałabym mieć chociaż objawy okolopwulacyjne lub same owulacyjne. W tym cyklu jedyne co to 14dc miałam jedno dniowe plamienia brązowe i śluz różowy w pochwie i wczoraj pobolewal mnie brzuch A dzisiaj tylko czuje co jakis czas ciągnięcia w lewej pachwinie. Nic po za tym A dzisiaj 27dc

Do góry