reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jeszcze 3 godziny i koniec pracy i weekend :cool2: farbuje dziś włosy więc też fajny dzień odnowy siebie. Plus słoneczko sie budzi więc inaczej człowiek sie czuje.
Ja jeszcze dwie, ale już nie mogę tu wysiedzieć [emoji53] piątki to już wgl dłużą się niemiłosiernie

reklama
Ja w pracy ocipieje zeraz. Dzieciaki dają w kość o 16mamy występ. Muszę ich poprzebierac i uczesac. Brzuch mnie coś pobolewa. Kupiłam sobie mietuski i rzeczywiście działa.

Dzień dobry dziewczyny. Wróciłam z mężem z Zielonej właśnie, wybrał sobie w końcu auto, aż miło się na niego patrzy jak się tak cieszy u mnie dzisiaj 12dc, mdli mnie i ciągną jajniki, czyli tak samo jak przy ostatnim cyklu z clo. Czyli wszystko dobrze i w poniedziałek powinna być owu.

Jedziemy dzisiaj do Gorzowa na rocznicę do znajomego, jakieś grile itp i przy okazji omówić otwarcie nowego sklepu. Trzeba chłopaków przypilniwac

MisiaJasia cycki do góry, jesteś tak pozytywną i silną kobietą, że na pewno dasz sobie radę. ❤ co do tych alimentów, nie czaj się, nie miej skrupułów! ❤

Misia strasznie Ci współczuję bo takie akcje osłabiają chęć do działania i chodź każda z nas wie że to minie i dasz radę to musisz swoje przesiedziec, przemyśleć, wypłakać nie ma rady, czas goi rany [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Ja jeszcze 3.. ale jeszcze potem jutro i w niedziele.. a wyc mi sie chce okrutnie i chcialabym do domu.. pod koldre..

Strasznie mi przykro[emoji17] wyniki tej toksoplazmozy az takie złe? Dostaniesz teraz antybiotyki, tak? Przeleczysz się i na pewno niedługo będzie dobrze[emoji173]️
Tak dostałam leki. Może nie aż takie zle ale muszę zejść na wynik ujemny. Boję się tylko dziewczyny ze w tym miesiącu zaskoczyło zanim się dowiedziałam. [emoji33]

Wszystko będzie dobrze. Nie ma co się martwić na zapas.

A swoją drogą, zaczynam znowu robić testy owu ale.... Według jednej apki będzie 1.06, według drugiej 03.06 a według trzeciej 04.06 i teraz się zastanawiam czy testy owu zacząć 10dc czy koło 13dc jak według apek owu będzie między 14dc a 17dc.....zglupialam a mam tylko 15 testow

Tak dostałam leki. Może nie aż takie zle ale muszę zejść na wynik ujemny. Boję się tylko dziewczyny ze w tym miesiącu zaskoczyło zanim się dowiedziałam. [emoji33]
Kobietom w ciąży też się podaje odpowiednie antybiotyki przy toksoplazmozie, ważne, żeby od razu lekarzowi powiedzieć, że jest możliwość ciąży. W razie gdyby jednak fasolka już była, to dopierk od 6 tygodnia ciąży przyjmowane leki przechodzą do malucha, ponieważ wcześniej nie ma łożyska i pępowiny. Sytuacja jest poważna, ale pod opieką odpowiednich lekarzy do opanowania. Dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

reklama
MisiaJasia moja siostra przez chyba 14 lat miała 200 zł alimentów i złożyła wniosek o 500 gdzie ojciec dziecka ma jeszcze 3 na utrzymaniu i spokojnie dostała 500zl . Żałuje ze tak długo czekała

Do góry