reklama
Tak myślałam, mi też tak kazał [emoji23]Dostałam odpowiedź od gina, mam brać oba suplementy, i omegamed i szelazo. Tak więc już nie czytam tylko kupuję i już [emoji6]
Ja mam hemoglobime znów na granicy bo mam 11.2 a norma od 11.
Coś czuję że zwiększy mi tardyferon znów. I tak mamega zaparcia, dupa mnie boli i aż krew leci [emoji24]
Ale skoczyło do góry, bo miałaś 10 no nie? Czyli jest lepiej [emoji6]Tak myślałam, mi też tak kazał [emoji23]
Ja mam hemoglobime znów na granicy bo mam 11.2 a norma od 11.
Coś czuję że zwiększy mi tardyferon znów. I tak mamega zaparcia, dupa mnie boli i aż krew leci [emoji24]
Skończyło do góry jak brałam 2 rano i 2 wieczorem. Potem jak kazał ki brać 1 dziennie to spadło ale jest w granicach.Ale skoczyło do góry, bo miałaś 10 no nie? Czyli jest lepiej [emoji6]
Uuu, to pewnie faktycznie będzie kazał wrócić do większej dawki [emoji848] mnie tylko zastanawia dlaczego Tobie dał tamto, a mi zwykły suplement [emoji16]Skończyło do góry jak brałam 2 rano i 2 wieczorem. Potem jak kazał ki brać 1 dziennie to spadło ale jest w granicach.
Bo ja miałam suememt na początku całkiem ascofer ale on mi w ogóle nie podnosiłUuu, to pewnie faktycznie będzie kazał wrócić do większej dawki [emoji848] mnie tylko zastanawia dlaczego Tobie dał tamto, a mi zwykły suplement [emoji16]
Aaa, rozumiem [emoji6] czyli też zaczynałaś łagodnieBo ja miałam suememt na początku całkiem ascofer ale on mi w ogóle nie podnosił
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dziewczynki znacie się na tych wynikach ? Koleżanki mąż robił i dzwonili do niego z diagnostyki ze trzeba powtórzyć . Co może oznaczać taki wynik ?
Podziel się: