Zadzwoń albo napisz. Ja też tak miałam i kazał brać i tardyferon i dopelhertz premium mama dha. Ale od miesiąca biorę samo żelazo i magnez.Kurczę mam zagwostkę, bo na te moje słabsze wyniki gin zapisał mi szelazo sr, teraz tak czytam co to, a tam "w okresie stosowania produktu, nie należy przyjmować innych produktów zawierających żelazo i kwas foliowy"... I co? Powinnam kupić, a nie wyczytywać, ale hm... Jak myślicie?
Tam jest też żelazo i kwas foliowy tak jak w tych suplementach na ciążę [emoji848]
Chyba jeszcze jutro zadzwonię i zapytam, czy brać oba specyfiki...
reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Dzień dobry, witam się w strasznie mroźny poranek ząb mnie rozbolal, już dawno powinnam to usunąć i tak się właśnie zbieram... Dzisiaj mam lataninę po sklepach, jakąś bluzkę muszę sobie kupić na chrzest do siostrzenicy - miałam być matką chrzestna ale okazało się, że żyje w grzechu nie mając ślubu kościelnego I nie mogę. No i trudno [emoji4] dodatkowo moja zakręcona siostra zamówiła w necie czapkę dla małej - ba! Czapka nawet zdążyła już dojść. Jednak moja kochana siostra zgubiła ja w drodze do domu. Nikt nie dał znać, że coś znalazł.. I teraz biegamy i szukamy nowej. Chrzest w czwartek i stacjonarnie ciężko coś dostać. Ale moja krawcowa od sukni kazała przyjść- na szybko coś nam uszyje [emoji16] nie mam siły wyjść spod ciepłej kołderki.. wczoraj mąż o mnie zapomniał i mnie nie obudził musiałam autobusem jechać do miasta, dzisiaj już się tak nie dam zrobić [emoji14]
Pochwal się co upolujesz. Ja normalnie tych koszy słuchać nie mogę. A oni to nie żyją w grzechu większość na boku dzieci ma. Już nie wspomnę o Rydzyk, który bez święceń jest [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]Dzień dobry, witam się w strasznie mroźny poranek ząb mnie rozbolal, już dawno powinnam to usunąć i tak się właśnie zbieram... Dzisiaj mam lataninę po sklepach, jakąś bluzkę muszę sobie kupić na chrzest do siostrzenicy - miałam być matką chrzestna ale okazało się, że żyje w grzechu nie mając ślubu kościelnego I nie mogę. No i trudno [emoji4] dodatkowo moja zakręcona siostra zamówiła w necie czapkę dla małej - ba! Czapka nawet zdążyła już dojść. Jednak moja kochana siostra zgubiła ja w drodze do domu. Nikt nie dał znać, że coś znalazł.. I teraz biegamy i szukamy nowej. Chrzest w czwartek i stacjonarnie ciężko coś dostać. Ale moja krawcowa od sukni kazała przyjść- na szybko coś nam uszyje [emoji16] nie mam siły wyjść spod ciepłej kołderki.. wczoraj mąż o mnie zapomniał i mnie nie obudził musiałam autobusem jechać do miasta, dzisiaj już się tak nie dam zrobić [emoji14]
Z tych wczorajszych emocji do 2 w nocy nie mogłam zasnąć pomimo potwornego zmęczenia [emoji53] i nie pospałam zbyt długo, chyba zrobię drzemkę w dzień [emoji849]
A dzwoniłaś kiedyś do niego? W jakich godzinach najlepiej? Tak jak przyjmuje pewnie? [emoji6]Zadzwoń albo napisz. Ja też tak miałam i kazał brać i tardyferon i dopelhertz premium mama dha. Ale od miesiąca biorę samo żelazo i magnez.
Mój znajomy będzie chrzrstnym, a też ślubu koscielnego nie mają [emoji16] powodzenia z tą czapeczką, oby coś ładnego udało się upolować [emoji6]Dzień dobry, witam się w strasznie mroźny poranek ząb mnie rozbolal, już dawno powinnam to usunąć i tak się właśnie zbieram... Dzisiaj mam lataninę po sklepach, jakąś bluzkę muszę sobie kupić na chrzest do siostrzenicy - miałam być matką chrzestna ale okazało się, że żyje w grzechu nie mając ślubu kościelnego I nie mogę. No i trudno [emoji4] dodatkowo moja zakręcona siostra zamówiła w necie czapkę dla małej - ba! Czapka nawet zdążyła już dojść. Jednak moja kochana siostra zgubiła ja w drodze do domu. Nikt nie dał znać, że coś znalazł.. I teraz biegamy i szukamy nowej. Chrzest w czwartek i stacjonarnie ciężko coś dostać. Ale moja krawcowa od sukni kazała przyjść- na szybko coś nam uszyje [emoji16] nie mam siły wyjść spod ciepłej kołderki.. wczoraj mąż o mnie zapomniał i mnie nie obudził musiałam autobusem jechać do miasta, dzisiaj już się tak nie dam zrobić [emoji14]
młoda1994
Hej hej. Niestety tak jest w większości miast już. Dla mnie to jest głupota bo nie każdego stać na kościelny ślub a są ludzie którzy nie chcą ślubu kościelnego bo w Boga nie wierzą lub są z innej wiary. Ale księża jak by mogli to każda parę żyjąca po cywilnym lub w konkubinacie zmuszalido ślubu kościelnego. Nie wiem jak u ciebie ale w moim mieście rodzinnym ksiądz sobie liczy 1000 zł za udzielenie ślubu. Nie wiem czy slyszalyscie o sytuacji gdzie para młoda brała ślub dali 500 zł a ksiądz wyszedł przed kościół zawołał parę młoda na bok i powiedział im że jeśli nie dadzą drugich 500 zł to nie udzieli im ślubu a para młoda mówi że nie mają już więcej i tam rozmawiają z księdzem i w końcu chodzili po gościach i zbierali jeszcze 500 zł aby ślub się odbył.Dzień dobry, witam się w strasznie mroźny poranek ząb mnie rozbolal, już dawno powinnam to usunąć i tak się właśnie zbieram... Dzisiaj mam lataninę po sklepach, jakąś bluzkę muszę sobie kupić na chrzest do siostrzenicy - miałam być matką chrzestna ale okazało się, że żyje w grzechu nie mając ślubu kościelnego I nie mogę. No i trudno [emoji4] dodatkowo moja zakręcona siostra zamówiła w necie czapkę dla małej - ba! Czapka nawet zdążyła już dojść. Jednak moja kochana siostra zgubiła ja w drodze do domu. Nikt nie dał znać, że coś znalazł.. I teraz biegamy i szukamy nowej. Chrzest w czwartek i stacjonarnie ciężko coś dostać. Ale moja krawcowa od sukni kazała przyjść- na szybko coś nam uszyje [emoji16] nie mam siły wyjść spod ciepłej kołderki.. wczoraj mąż o mnie zapomniał i mnie nie obudził musiałam autobusem jechać do miasta, dzisiaj już się tak nie dam zrobić [emoji14]
Co do ciuszków to później wstaw nam jakie cuda kupiłaś. [emoji3059]
Zawsze możesz zadzwonić do niego. Najwyżej nie odbierze ale napiszę smsa że no nie może i prosi o wiadomość SMS.Z tych wczorajszych emocji do 2 w nocy nie mogłam zasnąć pomimo potwornego zmęczenia [emoji53] i nie pospałam zbyt długo, chyba zrobię drzemkę w dzień [emoji849]A dzwoniłaś kiedyś do niego? W jakich godzinach najlepiej? Tak jak przyjmuje pewnie? [emoji6]Mój znajomy będzie chrzrstnym, a też ślubu koscielnego nie mają [emoji16] powodzenia z tą czapeczką, oby coś ładnego udało się upolować [emoji6]
Isasza4444
Hej dziewczyny,
To ja też żyje w grzechu i to na maksa bo nawet nie mam zamiaru brać kościelnego ślubu jak już tylko cywilny. Co kto lubi
@młoda1994 słyszałam o tym to byka żenada że str księdza.
To ja też żyje w grzechu i to na maksa bo nawet nie mam zamiaru brać kościelnego ślubu jak już tylko cywilny. Co kto lubi
U mnie było co łaska, ksiądz nie robił żadnych problemów i ogólnie jakoś na luzie załatwiliśmy ten ślub. Ale moja koleżanka u siebie musiała zapłacić 900 zł. Dla mnie to był szok i niedowierzanie. Przegięcie na maxa... W takim kościele na pewno bym ślubu nie wzięła.Hej hej. Niestety tak jest w większości miast już. Dla mnie to jest głupota bo nie każdego stać na kościelny ślub a są ludzie którzy nie chcą ślubu kościelnego bo w Boga nie wierzą lub są z innej wiary. Ale księża jak by mogli to każda parę żyjąca po cywilnym lub w konkubinacie zmuszalido ślubu kościelnego. Nie wiem jak u ciebie ale w moim mieście rodzinnym ksiądz sobie liczy 1000 zł za udzielenie ślubu. Nie wiem czy slyszalyscie o sytuacji gdzie para młoda brała ślub dali 500 zł a ksiądz wyszedł przed kościół zawołał parę młoda na bok i powiedział im że jeśli nie dadzą drugich 500 zł to nie udzieli im ślubu a para młoda mówi że nie mają już więcej i tam rozmawiają z księdzem i w końcu chodzili po gościach i zbierali jeszcze 500 zł aby ślub się odbył.
Co do ciuszków to później wstaw nam jakie cuda kupiłaś. [emoji3059]
Ok, to zadzwonię tak za godzinę. Dzięki [emoji4]Zawsze możesz zadzwonić do niego. Najwyżej nie odbierze ale napiszę smsa że no nie może i prosi o wiadomość SMS.
młoda1994
Też tak uważam.Hej dziewczyny,
reklama
młoda1994
No dlatego napisałam że zależy od miasta i parafii. U ciebie co łaska u koleżanki 900 zł a u nas 1000 zł. Jeszcze ksiądz czasami robi problem ze nie ochrzci dzieci ponieważ rodzice są bez ślubu. Na szczęście moja siostra nie miała problemu ale zdarzały się przypadki.U mnie było co łaska, ksiądz nie robił żadnych problemów i ogólnie jakoś na luzie załatwiliśmy ten ślub. Ale moja koleżanka u siebie musiała zapłacić 900 zł. Dla mnie to był szok i niedowierzanie. Przegięcie na maxa... W takim kościele na pewno bym ślubu nie wzięła. Ok, to zadzwonię tak za godzinę. Dzięki [emoji4]
Podziel się: