Olineekg
Fanka BB :)
Witam się i ja! [emoji3] u mnie poniedziałek średnio zaczęły, pojechałam do lekarza odebrać wyniki z testu harmony. Byłam tam w czwartek to powiedzieli mi w rejestracji że mam to odebrać w laboratorium bo było to płatne badanie..a że laboratorium czynne od 8 do 11 to musiałam przyjechać dziś. Czekałam w kolejce 40 minut(oczywiście nie potrafię się wcisnąć mimo, że byłam tylko po wynik) ludzie ciagle przychodzili i wpychali się „tylko po wynik” a ja dalej siedzę i czekam[emoji23] oczywiście nie wytrzymałam i w końcu powiedziałam jednemu Panu, że każdy czeka w kolejce.. i tak się wcisnął, ciśnienie mi się podniosło tak, że masakra [emoji23] przy torebce mam przypinkę „jestem w ciąży” na co usłyszałam jak Pan mówi do żony „popatrz jak to teraz te dziewczyny się chwalą, że są w ciąży” Hahaha myślałam, że wyjdę stamtąd[emoji23] No ale w końcu nadeszła moja kolej ale okazało się że Pani w laboratorium tez nie ma moich wyników i niepotrzebnie czekałam [emoji23] okazało się, że wyniki były w sekretariacie przychodni.. wrrrr[emoji3] No nic ważne, że są [emoji23] później pojechałam do biedronki na zakupy, stała za mną Pani która stwierdziła, że ona ma mniej rzeczy niż ja i czy mogłabym ją przepuścić, dobroduszna ja oczywiście przepuściłam.. w sumie skoro i tak dziś się już tyle naczekalam to co mi szkodzi. Od rana chodzę zła i nie wiem co jeszcze dziś mi się przytrafi [emoji23]
A tak poza tym to wczoraj byłam u siostry, przywiozłam dwa wory ubranek.. już chyba nic nie kupuje [emoji85]
Aha! No i wczoraj na sto procent czułam dzidziusia w brzuchu dziwne uczucie narazie.. takie smyranie od środka [emoji3]
I zachorowałam dziewczyny na jeden wózek.. wstawiam fotkę! Muszę go mieć [emoji23]
Biorę udział w konkursie na instagramie.. może wygram Hahaha [emoji23]
Ale się rozpisałam, przepraszam musiałam [emoji23] miłego dnia [emoji9]
A tak poza tym to wczoraj byłam u siostry, przywiozłam dwa wory ubranek.. już chyba nic nie kupuje [emoji85]
Aha! No i wczoraj na sto procent czułam dzidziusia w brzuchu dziwne uczucie narazie.. takie smyranie od środka [emoji3]
I zachorowałam dziewczyny na jeden wózek.. wstawiam fotkę! Muszę go mieć [emoji23]
Biorę udział w konkursie na instagramie.. może wygram Hahaha [emoji23]
Ale się rozpisałam, przepraszam musiałam [emoji23] miłego dnia [emoji9]