Nigdy nie miałam sytuacji, w której musiałbym się martwić o alimenty, ale 200zl to faktycznie żart. Przecież to powinna być połowa kwoty, za która utrzymuje się dziecko, a nie ma opcji, żebyś miesięcznie chociażby wykarmiła nastolatka za 200zl, nie mówiąc już o ciuchach itd
reklama
Ale mi się dzień poprawił [emoji16] właśnie mąż mi powiedział, że dziś dostarczą nam łóżko (zamawialiśmy ponad miesiąc temu). To nie może być przypadek, dziecko uda się jak nic [emoji16] ciekawe jak dziś test [emoji849]
MamaM123
Fanka BB :)
Na nowym łóżku pewnie że tak !!Ale mi się dzień poprawił [emoji16] właśnie mąż mi powiedział, że dziś dostarczą nam łóżko (zamawialiśmy ponad miesiąc temu). To nie może być przypadek, dziecko uda się jak nic [emoji16] ciekawe jak dziś test [emoji849]
Do tej pory spaliśmy na takiej małej kanapce 1,1 m szerokości [emoji23] więc teraz będzie luksus [emoji16]Na nowym łóżku pewnie że tak !!
MamaM123
My pod koniec lipca planujemy remont sypialni i też w planach porządnie łóżko bo ta kanapa to tragedia.Do tej pory spaliśmy na takiej małej kanapce 1,1 m szerokości [emoji23] więc teraz będzie luksus [emoji16]
Ale mi się dzień poprawił [emoji16] właśnie mąż mi powiedział, że dziś dostarczą nam łóżko (zamawialiśmy ponad miesiąc temu). To nie może być przypadek, dziecko uda się jak nic [emoji16] ciekawe jak dziś test [emoji849]
No baaaa, na nowym łóżku to nic tylko działać i dzieci robić
Betii35
Musicie porządnie "poświęcić" nowe posłanie.. jak nic będzie z tego bobo. Trzymam kciukiAle mi się dzień poprawił [emoji16] właśnie mąż mi powiedział, że dziś dostarczą nam łóżko (zamawialiśmy ponad miesiąc temu). To nie może być przypadek, dziecko uda się jak nic [emoji16] ciekawe jak dziś test [emoji849]
reklama
O tak ja zrobiłam sobie wczoraj kwas migdałowy i maseczkę i odrazu mi było wieczorem lepiej
Jeszcze 3 godziny i koniec pracy i weekend farbuje dziś włosy więc też fajny dzień odnowy siebie. Plus słoneczko sie budzi więc inaczej człowiek sie czuje.
Podziel się: