reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Też się witam, dzisiaj wcześniej bo muszę lecieć na badanie krwi zaraz... Oczywiście strach mnie dopadł i boję się wstać z łóżka [emoji23] ech... To już trzecie, a chyba nigdy się nie przyzwyczaję [emoji51] jedyna nadzieja, że ludzi nie będzie za dużo, bo pewnie pójdą na groby, a nie oddać krew [emoji16]

reklama
Też się witam, dzisiaj wcześniej bo muszę lecieć na badanie krwi zaraz... Oczywiście strach mnie dopadł i boję się wstać z łóżka [emoji23] ech... To już trzecie, a chyba nigdy się nie przyzwyczaję [emoji51] jedyna nadzieja, że ludzi nie będzie za dużo, bo pewnie pójdą na groby, a nie oddać krew [emoji16]
3mam kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie [emoji106]

Witam się i ja humor trochę lepszy. Jutro na cmentarze jedziemy i do teściowej. Ale chyba na mszę na cmentarz nie pójdę bo nie wystoje. A potem do cioci na kawe, ciacho i kolacje.

Wchodzę rano a tu takie super wieści [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny muszę Wam napisać! Dzwonili z przychodni właśnie, mamy zdrowego synka! [emoji7]

Zrobię tego 3 bita [emoji23] mam nadzieję że wyjdzie he he

Będzie dobrze dasz radę. Robisz to dla babelka.
Witam z rana [emoji16]
U nas znów rzesko [emoji23][emoji23]
Ja wreszcie wolne, trochę się drzemne a potem ba cieszę się wolnym.
Dziś 6dc, 2 dzień clo, @ jest już wspomnieniem [emoji16]
U nas 0 stopni zimno w pizdu

Witam się i ja . Ten cykl chce żebym trwale pamietala że jestem kobietą.
Owulacja była w niedzielę A mnie wczoraj tak bolal jajnik, całą szyjka macicy że myślałam o 2 w nocy że pojadę na pogotowie. Bol gorszy niż porodowy. Ja nie wiem co się dzieje. Dziś jest lepiej choc czuje cały czas.

Myślałam, że przed wszystkimi świętymi to się ludzie zajmą czyszczeniem grobów, a nie siedzeniem w przychodni, ale niestety... Jakieś 8 osób przede mną [emoji849]

Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie i kciuki, wierze, że z takim wsparciem uda się każdej osiągnąć upragniony cel [emoji7]
@paola425 co tam za badania dziś robisz? [emoji3] ja byłam wczoraj rano na badaniach i Pani co tam zawsze mi krew pobiera odrazu pyta czy wyniki mi przyszły z tego harmony, ja jej na to, że nie i że dopiero tydzień temu robiłam to badanie na co ona, że to na pewno jeszcze długo potrwa.. także byłam w szoku jak zadzwonili wieczorem [emoji39]
Miałam dziś nie wychodzić z domu ale polecę odebrać wynik [emoji23]
@MartaSx trzymam kciuki żeby wyszło ciacho! Daj znać jak zrobisz [emoji3]

Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie i kciuki, wierze, że z takim wsparciem uda się każdej osiągnąć upragniony cel [emoji7]
@paola425 co tam za badania dziś robisz? [emoji3] ja byłam wczoraj rano na badaniach i Pani co tam zawsze mi krew pobiera odrazu pyta czy wyniki mi przyszły z tego harmony, ja jej na to, że nie i że dopiero tydzień temu robiłam to badanie na co ona, że to na pewno jeszcze długo potrwa.. także byłam w szoku jak zadzwonili wieczorem [emoji39]
Oki ale to w sobotę rano robię dopiero [emoji4]

reklama
Byłam, przeżyłam, nawet dziś mi się słabo nie zrobiło [emoji16] już jestem w domu, po śniadaniu, więc pełnia szczęścia [emoji23]
Pani pobierająca powiedziała mi, że mam mega cienkie żyły, gdzie byłam przekonana, że mam idealne, bo nigdy nie było problemów żeby się wkłuć [emoji848] a ostatnio nasluchałam się i naczytałam historii jak to u niektórych się nie da i trzeba wkłuwać się po kilka razy i to w obie ręce [emoji50] więc szacun dla tej Pani, że tak pięknie jej to idzie.
Lekarz kazał mi zrobić na kolejną wizytę mocz i morfologię, a ja sobie jeszcze standardowo dodatkowo wzięłam żelazo [emoji6]
Łącznie 43 zł, nie ma tragedii, chyba już oleje Pana nfz. Szczególnie po tym jak ostatnio czytałam, że teraz już nie powinien mi robić usg dopochwowo, bo naraża to szyjkę [emoji53] a on twierdzi, że przez brzuch to nic nie widać i to dopiero robi w bardziej zaawansowanej ciąży [emoji849]

Do góry