reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny! Chwalę się! Zdałam dzisiaj egzamin praktyczny na prawko, za pierwszym razem :) ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ktoś wcześniej pytał czy czujemy bóle na owulacje, ale mi się odkliknęlo. Ja odczuwam kilka dni przed jak jajeczko chyba rośnie, bo zdarzają się takie bóle jakby ktoś mi igły wbijał. A w sama owulacje boli mnie brzuch i w zależności od tego z którego jajnika jest jakby ktoś mi właśnie igły w niego wbijał.

Rose podczytałam, że masz już swój Telefon, super- ja czekam do marca na wymianę. A jak z autkiem?

Miałam umówić się na monitoring.. I dałam dupy za przeproszeniem.. nie ma miejsca.. A do innego nie pójdę. Więc co? Lecę po te nieszczęsne testy owulacyjne. I niech się dzieje wola nieba! [emoji16]
Gratulacje zdolniacho [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz czekamy na kolejny pozytyw [emoji16][emoji110] masz dobry czas w życiu to trzeba wykorzystać i iść za ciosem [emoji16]
A pamiętasz może jak zazywal fertilman?

@młoda1994 doradzi mi proszę jak jeść ten mój arsenał żeby było dobrze:(
Tak jak było na opakowaniu, czyli jedna dziennie. Zazwyczaj do obiadu [emoji6]
@fiddle brawo Ty [emoji122][emoji122] naprawdę super. Teraz życzę kolejnego testu pozytywnego [emoji16]

@adzik 3mam kciuki za arsenal, mnie zażywanie czegokolwiek podnosi na duchu bo to już działanie [emoji106]

Mi czas dzisiaj szybko leci, jeszcze dwie nocki przede mną. @ dużo lepiej, jutro już myślę że będzie zmierzać ku końcowi [emoji16]
A i od jutra znowu clo.
Od Ciebie ostatnio bije taka pozytywna energia [emoji16] to jest meeeega! [emoji7]

reklama
Dziewczyny nie dostałam pracy. Powiedzieli ze jak by mnie przyjęli to stracę szansę na darmowy roczny kurs. Wysłałam dzisiaj do urzędu odmowę przyjęcia mnie i teraz muszę czekać czy dostanę ten kurs czy nie.

Gratulacje zdolniacho [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz czekamy na kolejny pozytyw [emoji16][emoji110] masz dobry czas w życiu to trzeba wykorzystać i iść za ciosem [emoji16]Tak jak było na opakowaniu, czyli jedna dziennie. Zazwyczaj do obiadu [emoji6]Od Ciebie ostatnio bije taka pozytywna energia [emoji16] to jest meeeega! [emoji7]
Dzięki, ciekawe jak długo [emoji16][emoji23][emoji882]

Cześć dziewczyny! Chwalę się! Zdałam dzisiaj egzamin praktyczny na prawko, za pierwszym razem :) ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ktoś wcześniej pytał czy czujemy bóle na owulacje, ale mi się odkliknęlo. Ja odczuwam kilka dni przed jak jajeczko chyba rośnie, bo zdarzają się takie bóle jakby ktoś mi igły wbijał. A w sama owulacje boli mnie brzuch i w zależności od tego z którego jajnika jest jakby ktoś mi właśnie igły w niego wbijał.

Rose podczytałam, że masz już swój Telefon, super- ja czekam do marca na wymianę. A jak z autkiem?

Miałam umówić się na monitoring.. I dałam dupy za przeproszeniem.. nie ma miejsca.. A do innego nie pójdę. Więc co? Lecę po te nieszczęsne testy owulacyjne. I niech się dzieje wola nieba! [emoji16]

Ale super! Bardzo Ci gratuluje![emoji3]

Ja to wiedziałam, że nie jestem stała w wyborach [emoji23] chodzi oczywiście o wózek
Pierwotnie chciałam bebetto tito premium class (pierwsza fota), a teraz już mi się nie podoba i chcę bebetto luca (drugie foto) [emoji16] co myślicie? Który lepszy?
received_725647277936131.jpeg
received_506836416536516.jpeg

reklama
Do góry