reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana fertilman plus 2 rano i 2 po południu. Co do inofemu pilabym 2saszetki dziennie rano i wieczorem. Możesz przypomnieć jeszcze co chcesz zażywać?
No widzisz A @paola 425 pisze że 1 rano 1 wieczorem. Zobaczymy co będzie pisało na opakowaniu i tak będzie zazywal.

Jeśli chodzi o mnie to chce teraz spróbować z inofem ovarin i castagnus.
Roz nie dziewczyny zazywaja 1 rano 1 wieczorem A ja myślałam żeby pić rano A wieczorem ovarin co myślisz? No i nie wiem kompletnie jak z tym costagnusem.
Gratulacje zdolniacho [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz czekamy na kolejny pozytyw [emoji16][emoji110] masz dobry czas w życiu to trzeba wykorzystać i iść za ciosem [emoji16]Tak jak było na opakowaniu, czyli jedna dziennie. Zazwyczaj do obiadu [emoji6]Od Ciebie ostatnio bije taka pozytywna energia [emoji16] to jest meeeega! [emoji7]
A Ty masz inną wersję [emoji23] ja chyba oszaleje.

No nic jakoś to będzie haha

Wybaczcie że truje tylko o jednym [emoji23]

reklama
Nie śpię od 3 [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] szlak mnie jasny trafi. Tym razem obudził mnie filtr od akwarium i miałam ochotę je wypierd... olic przez okno. Jakiś kamyszek wpadł do filtra.

@adzik no kurde nie ma za co przepraszać [emoji16] absolutnie [emoji16]

@paola425 mi się 2ka bardziej podoba

@MartaSx uhh kuoe kat mój m miał akwarium 300l znam ten ból. A jak sprzatal w akwarium wszędzie robił syf [emoji29]

Ja po nocce, rankiem powitała mnie jakby zima, przymrozek, skrobanko, [emoji527] zmarzla, aczkolwiek rzesko rzesko, pizdzi ale rzesko [emoji23][emoji23]
Dziś 1 dzień clo, myślę że @ dziś będzie się ze mną zegnac [emoji16] dziś też ost nicka i wolne a potem na, rano co u mnie zdarza się raz na rok [emoji2957][emoji2956]

@MartaSx uhh kuoe kat mój m miał akwarium 300l znam ten ból. A jak sprzatal w akwarium wszędzie robił syf [emoji29]

Ja po nocce, rankiem powitała mnie jakby zima, przymrozek, skrobanko, [emoji527] zmarzla, aczkolwiek rzesko rzesko, pizdzi ale rzesko [emoji23][emoji23]
Dziś 1 dzień clo, myślę że @ dziś będzie się ze mną zegnac [emoji16] dziś też ost nicka i wolne a potem na, rano co u mnie zdarza się raz na rok [emoji2957][emoji2956]
U nas też jest syf ale my mamy morskie z ulwialami, dory i nemo. M w zasadzie tylko je zasala, ale musi sprawdzać poziom wapnia, stwardnienie wody itp.

Ja Cię podziwiam za te nocki ja po 3 wysiadalam. Zimno w pizdu 0 stopni

Kochana jeśli chcesz zażywać ovarin i inofem to faktycznie np inofem rano 1 saszetka a ovarin 1 tabletkę wieczorem. Co do castagnusa to jak wazysz więcej niż 60 kg to 2 tabletki naraz rano a jak mniej niż 60 kg to 1 tabletkę rano. Kuracja castagnusem trwa 90 dni i później robi się minimum 1 miesiąc przerwy max 3 miesiące.

Co do fertil Man plus to mój mąż bierze nadal i jest napisane że 2 rano i 2 po południu.

O mamo to mi zamieszałyście [emoji16] ale większość jest za moim drugim wyborem [emoji4] jakiś taki nowocześniejszy mi się wydaje [emoji848] ciekawe, czy to chwilowy kaprys, czy już ten drugi zostanie [emoji16]
No widzisz A @paola 425 pisze że 1 rano 1 wieczorem. Zobaczymy co będzie pisało na opakowaniu i tak będzie zazywal.

Jeśli chodzi o mnie to chce teraz spróbować z inofem ovarin i castagnus.
Roz nie dziewczyny zazywaja 1 rano 1 wieczorem A ja myślałam żeby pić rano A wieczorem ovarin co myślisz? No i nie wiem kompletnie jak z tym costagnusem. A Ty masz inną wersję [emoji23] ja chyba oszaleje.

No nic jakoś to będzie haha

Wybaczcie że truje tylko o jednym [emoji23]
Wszystko się zgadza [emoji16] bo mój brał zwykły fertil man i tam jest napisane, że jedna dziennie [emoji6] a mąż @młoda1994 bierze ten z plusem, stąd inne dawkowanie [emoji6]

reklama

No nie mogę z tego Twojego pozytywnego nastawienia [emoji16] daj mi trochę!
Zimno jest, trzeba skrobać szyby, ale jest rześko [emoji23] no ostatnio to we wszystkim widzisz pozytywy [emoji16] zazdroszczę na maxa!

Do góry