reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

O mamo to mi zamieszałyście [emoji16] ale większość jest za moim drugim wyborem [emoji4] jakiś taki nowocześniejszy mi się wydaje [emoji848] ciekawe, czy to chwilowy kaprys, czy już ten drugi zostanie [emoji16]Wszystko się zgadza [emoji16] bo mój brał zwykły fertil man i tam jest napisane, że jedna dziennie [emoji6] a mąż @młoda1994 bierze ten z plusem, stąd inne dawkowanie [emoji6]
Dokładnie tak. Dość drogi bo kupiłam 120 kapsułek na miesiąc czasu i zapłaciłam w Pl w aptece ponad 130 zł jak nie więcej, ale dokładnie nie pamiętam.

reklama
O mamo to mi zamieszałyście [emoji16] ale większość jest za moim drugim wyborem [emoji4] jakiś taki nowocześniejszy mi się wydaje [emoji848] ciekawe, czy to chwilowy kaprys, czy już ten drugi zostanie [emoji16]Wszystko się zgadza [emoji16] bo mój brał zwykły fertil man i tam jest napisane, że jedna dziennie [emoji6] a mąż @młoda1994 bierze ten z plusem, stąd inne dawkowanie [emoji6]
Oba są ładne. Ja patrzyłam pod tym względem że wiosna to często pada deszcz i ja y będzie Ci się szybko brudzil.

A ja potrzebuje pomocy. Macie jakiś przepis na placek, łatwy, tani i dobry ale prosty. Muszę upiec coś na sobotę a ja spierdole nawet biszkopt.

Kochana jeśli chcesz zażywać ovarin i inofem to faktycznie np inofem rano 1 saszetka a ovarin 1 tabletkę wieczorem. Co do castagnusa to jak wazysz więcej niż 60 kg to 2 tabletki naraz rano a jak mniej niż 60 kg to 1 tabletkę rano. Kuracja castagnusem trwa 90 dni i później robi się minimum 1 miesiąc przerwy max 3 miesiące.

Co do fertil Man plus to mój mąż bierze nadal i jest napisane że 2 rano i 2 po południu.
Dziekuje
Dziękuję

Dziękuję Dziękuję Dziękuję! Jesteście najlepsze niezastąpione! Takiej odpowiedzi potrzebowałam! Już wiem co i jak. No kocham !

DziekujeDziękuję

Dziękuję Dziękuję Dziękuję! Jesteście najlepsze niezastąpione! Takiej odpowiedzi potrzebowałam! Już wiem co i jak. No kocham !
Nie ma za co kochana. Wiesz ze jeśli znam się na czymś lub mam jakąś wiedzę na dany temat to zawsze służę pomocą i rada. Życzę Ci aby te wszystkie wspomagacze na ciebie zadziałaly na plus i żebyś nam tu już nie bawem wystawiła piękne krechy na ciazowym[emoji846] trzymam mocno za ciebie kciuki [emoji110][emoji110]

No nie mogę z tego Twojego pozytywnego nastawienia [emoji16] daj mi trochę!
Zimno jest, trzeba skrobać szyby, ale jest rześko [emoji23] no ostatnio to we wszystkim widzisz pozytywy [emoji16] zazdroszczę na maxa!
@paola425 dziękuję [emoji41] to chyba też kwestia że cykl się normie to i hormony tak nie szaleją, a one mają u mnie mega wpływ na humor. Więc chyba wychodzę z czarnej [emoji527] w tecze i jednorożce [emoji882][emoji882]

reklama
Oba są ładne. Ja patrzyłam pod tym względem że wiosna to często pada deszcz i ja y będzie Ci się szybko brudzil.

A ja potrzebuje pomocy. Macie jakiś przepis na placek, łatwy, tani i dobry ale prosty. Muszę upiec coś na sobotę a ja spierdole nawet biszkopt.

Jedno jedyne ciasto jakie mi wychodzi, bez pieczenia, pyszne i banalne!
Zerknij może akurat [emoji5]

Do góry