reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

O mamo to mi zamieszałyście [emoji16] ale większość jest za moim drugim wyborem [emoji4] jakiś taki nowocześniejszy mi się wydaje [emoji848] ciekawe, czy to chwilowy kaprys, czy już ten drugi zostanie [emoji16]Wszystko się zgadza [emoji16] bo mój brał zwykły fertil man i tam jest napisane, że jedna dziennie [emoji6] a mąż @młoda1994 bierze ten z plusem, stąd inne dawkowanie [emoji6]
Dokładnie tak. Dość drogi bo kupiłam 120 kapsułek na miesiąc czasu i zapłaciłam w Pl w aptece ponad 130 zł jak nie więcej, ale dokładnie nie pamiętam.

reklama
O mamo to mi zamieszałyście [emoji16] ale większość jest za moim drugim wyborem [emoji4] jakiś taki nowocześniejszy mi się wydaje [emoji848] ciekawe, czy to chwilowy kaprys, czy już ten drugi zostanie [emoji16]Wszystko się zgadza [emoji16] bo mój brał zwykły fertil man i tam jest napisane, że jedna dziennie [emoji6] a mąż @młoda1994 bierze ten z plusem, stąd inne dawkowanie [emoji6]
Oba są ładne. Ja patrzyłam pod tym względem że wiosna to często pada deszcz i ja y będzie Ci się szybko brudzil.

A ja potrzebuje pomocy. Macie jakiś przepis na placek, łatwy, tani i dobry ale prosty. Muszę upiec coś na sobotę a ja spierdole nawet biszkopt.

Kochana jeśli chcesz zażywać ovarin i inofem to faktycznie np inofem rano 1 saszetka a ovarin 1 tabletkę wieczorem. Co do castagnusa to jak wazysz więcej niż 60 kg to 2 tabletki naraz rano a jak mniej niż 60 kg to 1 tabletkę rano. Kuracja castagnusem trwa 90 dni i później robi się minimum 1 miesiąc przerwy max 3 miesiące.

Co do fertil Man plus to mój mąż bierze nadal i jest napisane że 2 rano i 2 po południu.
Dziekuje
Dziękuję

Dziękuję Dziękuję Dziękuję! Jesteście najlepsze niezastąpione! Takiej odpowiedzi potrzebowałam! Już wiem co i jak. No kocham !

DziekujeDziękuję

Dziękuję Dziękuję Dziękuję! Jesteście najlepsze niezastąpione! Takiej odpowiedzi potrzebowałam! Już wiem co i jak. No kocham !
Nie ma za co kochana. Wiesz ze jeśli znam się na czymś lub mam jakąś wiedzę na dany temat to zawsze służę pomocą i rada. Życzę Ci aby te wszystkie wspomagacze na ciebie zadziałaly na plus i żebyś nam tu już nie bawem wystawiła piękne krechy na ciazowym[emoji846] trzymam mocno za ciebie kciuki [emoji110][emoji110]

No nie mogę z tego Twojego pozytywnego nastawienia [emoji16] daj mi trochę!
Zimno jest, trzeba skrobać szyby, ale jest rześko [emoji23] no ostatnio to we wszystkim widzisz pozytywy [emoji16] zazdroszczę na maxa!
@paola425 dziękuję [emoji41] to chyba też kwestia że cykl się normie to i hormony tak nie szaleją, a one mają u mnie mega wpływ na humor. Więc chyba wychodzę z czarnej [emoji527] w tecze i jednorożce [emoji882][emoji882]

reklama
Oba są ładne. Ja patrzyłam pod tym względem że wiosna to często pada deszcz i ja y będzie Ci się szybko brudzil.

A ja potrzebuje pomocy. Macie jakiś przepis na placek, łatwy, tani i dobry ale prosty. Muszę upiec coś na sobotę a ja spierdole nawet biszkopt.

Jedno jedyne ciasto jakie mi wychodzi, bez pieczenia, pyszne i banalne!
Zerknij może akurat [emoji5]

Do góry