reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
Cola z puszki wymieszana z 2 saszetkami smartyDziewczyny jak mija wieczór?
U mnie kiepsko bierze mnie na wymioty mam biegunkę brzuch boli i strasznie się spać chce. Znając siebie to właśnie mój organizm się po woli odwadnia i nie mam siły na nic. [emoji25]
Działa cuda
Celia89
Oj tak zwłaszcza jak człowiekowi rzuci taką informacje i dasmidanja, czy tam z racji, że mowa o niemczechOni myślą że ludzie znają wszystkie te ich magiczne słówka i później człowiek czasami nie potrzebnie się stresuję a to może być tak naprawdę bkachostka ale to sami lekarze powoduje stres nerwy strach u pacjentek.
auf Wiedersehen . a potem czlowiek sobie sprawdzi w takim guglu a tam nawet złamany paznokieć, ma powiązanie z rakiem odbytu
młoda1994
Nie mam tych saszetek. Ale jutro jak będzie mnie trzymać to napewno spróbuję. DziękujęCola z puszki wymieszana z 2 saszetkami smarty
Działa cuda
młoda1994
Dokładnie tak.Oj tak zwłaszcza jak człowiekowi rzuci taką informacje i dasmidanja, czy tam z racji, że mowa o niemczech
auf Wiedersehen . a potem czlowiek sobie sprawdzi w takim guglu a tam nawet złamany paznokieć, ma powiązanie z rakiem odbytu
Dziewczyny nie dam rady pisać. Uciekam jak jutro będę się dobrze czuła napisze jutro.
Kotmonika87
Młode przynosza co chwilę jedna z przedszkola drugą że szkoly. Przetestowane wiele razy.
Nie mam tych saszetek. Ale jutro jak będzie mnie trzymać to napewno spróbuję. Dziękuję
Kotmonika87
Trzymaj się. ZdrowkaDokładnie tak.
Dziewczyny nie dam rady pisać. Uciekam jak jutro będę się dobrze czuła napisze jutro.
Isasza4444
@młoda1994 zdrówka.
Ja ruszam do roboty i byle do 7 mój len dziś wygrywa będę pracować na pol gwizdka
Ja ruszam do roboty i byle do 7 mój len dziś wygrywa będę pracować na pol gwizdka
Olineekg
@młoda1994 zdrówka.
Miłej pracki mimo tego, że to nocka [emoji5]
reklama
Celia89
Dobranoc kobitki też się kładę Mój potwór mnie chyba gryzie od środka. Może prześpię te kucia.
Podziel się: