Mnie też boli od paru dni brzuch jak na @ lekarz mówi że jest ok że nadal się wszystko rozciąga i zwiększył dawkę magnezu do 6 tabl dziennie. Mogę wziąć apap, paracetamol w ostateczności nospe.Jejku! Ale brzusio [emoji7] fajny już taki duży [emoji5]
Co do bólu to powiem Ci, że od paru dni tez się trochę niepokoje. Ostatnio cały dzień przeleżałam bo tak mnie coś kłuło po prawej stronie na dole. Dziś też akurat tak miałam przez chwile.. ale taki dziwny to jest ból, bo takie niby ukłucie.. na chwile przechodzi i za chwile znowu i tak cały czas i tylko z prawej strony. Oprócz tego wieczorami mam wrażenie, że cała jestem obolała, brzuch mam ogromny i mam wrażenie, że za chwile wybuchnę [emoji23] a do wizyty jeszcze tyle czasu, masakra!
reklama
Sarinak
Fanka BB :)
Rodziłam na Polnej, nie miałam wyboru przez cukrzycę ciążową a strasznie chciałam na lutyckiej. Generalnie że dostałam dolargan wiem z wypisu, ja tylko błagałam o coś przeciwbólowego bo chciałam sobie odgryźć nogę z bólu. Tylko że u mnie były skurcze, a postępu rozwarcia zero, z 4,5 brali mnie na porodówkę i tak zostało. Może jestem miękki wafel, ale takiego bólu nikomu nie życzę. Inne laski które rodziły dzień później jakoś nie mówiły żeby je turbo bolało, więc poród porodowi nierówny.
Celia89
Ja myślę że z tym bólem jest wiele czynników. Anatomia, unerwienie, próg bólu, nastawienie psychiczne, przebieg porodu i też twój dzień. Jak jesteś głodna i niewyspana to gorzej zniesiesz. Współczuję Ci że się musialas wycierpiec i że się Tobą od razu nie zajęli prawidłowo tylko dali Ci się męczyć. Dobrze że wszystko się szczęśliwie zakończyło.Rodziłam na Polnej, nie miałam wyboru przez cukrzycę ciążową a strasznie chciałam na lutyckiej. Generalnie że dostałam dolargan wiem z wypisu, ja tylko błagałam o coś przeciwbólowego bo chciałam sobie odgryźć nogę z bólu. Tylko że u mnie były skurcze, a postępu rozwarcia zero, z 4,5 brali mnie na porodówkę i tak zostało. Może jestem miękki wafel, ale takiego bólu nikomu nie życzę. Inne laski które rodziły dzień później jakoś nie mówiły żeby je turbo bolało, więc poród porodowi nierówny.
Isasza4444
Moje współczucie, to chore jest bo przez takie traktowanie kobiety mają traume.Rodziłam na Polnej, nie miałam wyboru przez cukrzycę ciążową a strasznie chciałam na lutyckiej. Generalnie że dostałam dolargan wiem z wypisu, ja tylko błagałam o coś przeciwbólowego bo chciałam sobie odgryźć nogę z bólu. Tylko że u mnie były skurcze, a postępu rozwarcia zero, z 4,5 brali mnie na porodówkę i tak zostało. Może jestem miękki wafel, ale takiego bólu nikomu nie życzę. Inne laski które rodziły dzień później jakoś nie mówiły żeby je turbo bolało, więc poród porodowi nierówny.
I często zdarza się że właśnie nie chca potem kolejnych dzieci.
Ja mam bardzo dobre wspomnienia ale jechałam aż do Świebodzina rodzic nie chciałam u siebie.
nikolka1203
Ból jest chyba wpisany w ciążę.. Kocham moje dziecko nad wszystko ale to nie jest piekny czas.. To bardzo trudny okres.Mnie też boli od paru dni brzuch jak na @ lekarz mówi że jest ok że nadal się wszystko rozciąga i zwiększył dawkę magnezu do 6 tabl dziennie. Mogę wziąć apap, paracetamol w ostateczności nospe.
Chciałabym żeby był już piękny ciepły kwiecień i tulić ją do siebie, żeby już było po wszystkim.
Myślę że każda z nas by chciała [emoji3590]
Właśnie ja polna omijam szerokim łukiem. Mają dobry sprzęt i tyle. Reszta to taśmowa. Ja rodziłam na Lutyckiej bardzo dobrze wspominam poród. I położna która dosłownie była jak mama. Glaskala mnie po głowie przy skurczach. Ale powiedziała że mam bardzo wysoki prog bólu.Rodziłam na Polnej, nie miałam wyboru przez cukrzycę ciążową a strasznie chciałam na lutyckiej. Generalnie że dostałam dolargan wiem z wypisu, ja tylko błagałam o coś przeciwbólowego bo chciałam sobie odgryźć nogę z bólu. Tylko że u mnie były skurcze, a postępu rozwarcia zero, z 4,5 brali mnie na porodówkę i tak zostało. Może jestem miękki wafel, ale takiego bólu nikomu nie życzę. Inne laski które rodziły dzień później jakoś nie mówiły żeby je turbo bolało, więc poród porodowi nierówny.
Oj ja też. Ja też [emoji23][emoji23] chce już styczeńBól jest chyba wpisany w ciążę.. Kocham moje dziecko nad wszystko ale to nie jest piekny czas.. To bardzo trudny okres.
Chciałabym żeby był już piękny ciepły kwiecień i tulić ją do siebie, żeby już było po wszystkim.
Myślę że każda z nas by chciała [emoji3590]
młoda1994
Powodzenia na rozmowie kochana i oczywiście że trzymamy kciuki[emoji110] daj znać jak będziesz po rozmowie.Witam się z rana zaraz zaprowadzam małego do szkoły i proszę trzymajcie kciuki bo o 8.30 mam rozmowę z dyrektorem.
Witam i się ja tak wcześnie w poniedziałek. Ogarnęłam się i o 9:00 jadę do neurologa pierwsza wizyta w DE. Trochę się boję ile tych leków dostanę na epilepsje i jestem ciekawa czy otrzymam skierowanie na jakie kolwiek badania czy oprze się na eeg z Polski, który przetłumaczyłam przez tłumacza przysięgłego. Proszę również trzymajcie kciuki za wizytę.
A tak poza tym nie chce mi się dzisiaj nic.
Miłego dnia dziewczyny [emoji846]
Aneczka85_01
Właśnie chodzi mi głównie o ten okres przed i współżycie. 3-4 dni przerwy musi być, ale więcej tez nie powinno, prawda?
Kochana musi być przerwa od 3-5 dni ale u nas w klinice mówili ze taki max to 3 dni bo potem są leniwe . Nieraz robimy po 2,5 dnia [emoji23] bo jak owu była to nie czekaliśmy
reklama
Trzymam i czekam na wieściPowodzenia na rozmowie kochana i oczywiście że trzymamy kciuki[emoji110] daj znać jak będziesz po rozmowie.
Witam i się ja tak wcześnie w poniedziałek. Ogarnęłam się i o 9:00 jadę do neurologa pierwsza wizyta w DE. Trochę się boję ile tych leków dostanę na epilepsje i jestem ciekawa czy otrzymam skierowanie na jakie kolwiek badania czy oprze się na eeg z Polski, który przetłumaczyłam przez tłumacza przysięgłego. Proszę również trzymajcie kciuki za wizytę.
A tak poza tym nie chce mi się dzisiaj nic.
Miłego dnia dziewczyny [emoji846]
Tak tłumaczyć wszystko to mega współczuję i pewnie dużo kasy idzie. A jak szkoła ta co się zapisalas kiedy zaczynasz?
Teraz w ten weekend był pierwszy zjazd logopedii. Nie zapisałam się. Stwierdziłam że mogę nie dać rady z niemowlakiem.
Ostatnia edycja:
Podziel się: