45 minut czekałam dopiero weszłam do domu. Dyrektor powiedział że porozmawia z nią. Ale nie wiem czy to coś da. Bo powiedział coś w stylu że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony i czasmi musi poustawiac dzieci żeby im się krzywda nie stała. To mu mówię że ja też jestem nauczycielem ale nie krzyczę na dzieci za rozmowę poza t panie że sobą też rozmwaialy. Skoro dzieci nie mogą gadać to one też nie. I mówię że dzieci na świetlicy muszą siedzieć na krześle. A on ze nauczyciele po 7g są zmeczeni. Nosz kur... wa jakby to moja Pani Dyrektor usłyszała. Za to nam płacą przecież.
reklama
Dla mnie też to nie jest piękny czas.Witam się dziewczyny poniedziałkowo i jesiennie [emoji6] zmiana czasu mnie totalnie dobiła, nienawidzę jak tak szybko się robi ciemno [emoji26] wczoraj trochę posprzatałam, więc na dziś żadnych planów i dzień lenia [emoji16]Okropne przeżycia... Dodatkowo dziwię się, że podali Ci to bez Twojej wiedzy (lub wiedzy chociażby bliskiej osoby)... Dobrze, że masz to już za sobą i mały jest już z Tobą [emoji4]
Ja też celuję w Lutycką, zobaczymy, czy się uda [emoji16]O to to! Dla mnie też ciąża to wcale nie jest piekny czas tak jak wszyscy wkoło zachwalają [emoji6] kupa nerwów, złego samopoczucia. Dobrze, że czas tak szybko leci [emoji16]
A może jednak? Ja zaszłam dziec po owu.Melduję się po wizycie. Niestety jestem juz po owulacji dziś 14 dzień cyklu ,dr twierdzi że była wczoraj . A nie było na weekendzie staram małżonek w pracy .A dziś to już po ptakach...
Kotmonika87
Fanka BB :)
Będę dziś próbować ,jajnik mnie boli prawy całyDla mnie też to nie jest piękny czas. A może jednak? Ja zaszłam dziec po owu.
Celia89
Ja już 28+2 wdł usg 29. Czuję dech porodowki na plecach.A Ty który masz tydzień?
Co za reakcja [emoji50][emoji50][emoji50][emoji35] no szok... Pan Dyrektor chyba nie ma swoich dzieci, albo były małe bardzo dawno temu [emoji53] szkoda, że nie masz takiego poczucia, że na niego możesz liczyć... Wiadomo, że musi też bronić swoich nauczycieli, ale nie takimi idiotycznymi argumentami, że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony [emoji50] z tego co piszesz nie widzę żadnej reakcji i propozycji rozwiązania sprawy [emoji35]45 minut czekałam dopiero weszłam do domu. Dyrektor powiedział że porozmawia z nią. Ale nie wiem czy to coś da. Bo powiedział coś w stylu że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony i czasmi musi poustawiac dzieci żeby im się krzywda nie stała. To mu mówię że ja też jestem nauczycielem ale nie krzyczę na dzieci za rozmowę poza t panie że sobą też rozmwaialy. Skoro dzieci nie mogą gadać to one też nie. I mówię że dzieci na świetlicy muszą siedzieć na krześle. A on ze nauczyciele po 7g są zmeczeni. Nosz kur... wa jakby to moja Pani Dyrektor usłyszała. Za to nam płacą przecież.
Celia89
Ja też byłam zmęczona, jak mój pracodawca sobie łamał kodeks i musiałam siedzieć w zoologu 10 h dziennie i nikogo to nie obchodziło. Miałam być rozmowna i uśmiechnięta do klienta, a do tego przewalać tony odchodów zwierząt i hektolitry wody w awariach. Nie jest to argument, który do mnie przemawia, że biedny nauczyciel jest zmęczony. Później przez takich nauczycieli dzieci są skrzywione... Niech swoje problemy życiowe Pani nauczycielka rozładowuje gdzie indziej a nie na dzieciach. Wiadomo dyscyplina musi być bo ja znam dzieciaki i jak mogą to wejdą na głowę, ale bez przesady szkoła to nie wojsko.Co za reakcja [emoji50][emoji50][emoji50][emoji35] no szok... Pan Dyrektor chyba nie ma swoich dzieci, albo były małe bardzo dawno temu [emoji53] szkoda, że nie masz takiego poczucia, że na niego możesz liczyć... Wiadomo, że musi też bronić swoich nauczycieli, ale nie takimi idiotycznymi argumentami, że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony [emoji50] z tego co piszesz nie widzę żadnej reakcji i propozycji rozwiązania sprawy [emoji35]
Olineekg
Ból jest chyba wpisany w ciążę.. Kocham moje dziecko nad wszystko ale to nie jest piekny czas.. To bardzo trudny okres.
Chciałabym żeby był już piękny ciepły kwiecień i tulić ją do siebie, żeby już było po wszystkim.
Myślę że każda z nas by chciała [emoji3590]
Dokładnie, zgadzam się z Tobą [emoji5] pociesza mnie to, że czas szybko leci i mam nadzieje, że cały czas tak szybko będzie zasuwał [emoji39] zawsze mówiłam, że dość szybko chciałabym drugie dziecko ale jak tak sobie teraz pomyśle że miałabym być w ciąży i czuć się właśnie tak jak teraz i do tego mieć małe dziecko w domu to chyba nie dałabym rady, moje plany chyba trochę się pozmieniają [emoji23]
Moja durna księgowa wysłała z3 sprawdziłam.
Sprawdziłam też koszt badań kurde ponad 100zl wydam [emoji848]
Mam zrobić HBS i przeciw ciała anty RHD plus morfologia i mocz. Myślę czy do rodzinnej nie pójdę po skierowanie ale pewnie mi nie da. Ciągle on niej coś zule.
Sprawdziłam też koszt badań kurde ponad 100zl wydam [emoji848]
Mam zrobić HBS i przeciw ciała anty RHD plus morfologia i mocz. Myślę czy do rodzinnej nie pójdę po skierowanie ale pewnie mi nie da. Ciągle on niej coś zule.
Aneczka85_01
Melduję się po wizycie. Niestety jestem juz po owulacji dziś 14 dzień cyklu ,dr twierdzi że była wczoraj . A nie było na weekendzie staram małżonek w pracy .A dziś to już po ptakach...
A przed weekendem tez nie było ?
reklama
Isasza4444
@RoseGold dobry mem [emoji106]
@młoda1994 3mam kciuki. Oby nie dał leków i powiedział że dobrze jest [emoji16]
@MartaSx sorry jego reakcja to żenada totalna.
@Celia89 haha wygrała z tych oddechem porodowki na plecach, fajnie powiedziane [emoji23][emoji23]
@Sarniak co za słodkości [emoji2956][emoji3590][emoji3590]
@Kotmonika87 a pewnie próbuj, 3mam kciuki niech się uda [emoji106]
@paola425 też nie lubię jak jest szybko ciemno. Poza tym niby spalismy dłużej a i tak się nie wyspałam [emoji23]
@Olineekg ja przed porodem to planowałam już kolejne, po porodzie stwierdziłam że przerwa [emoji23][emoji23] teraz nie będąc jeszcze w ciąży z 2 planuje 3, potem pewnie się zmieni [emoji23][emoji23][emoji2956][emoji2956]
Ja dziś 3dc, humor mi się poprawia bo z @ lepiej, wczoraj to tak mnie zalewało że chciałam się scalić z kibelkiem [emoji23][emoji23]
Po południu wizyta u lekarza zobaczymy co powie.
Od rana poleciałam na cmentarz, groby ogarnąć.
@młoda1994 3mam kciuki. Oby nie dał leków i powiedział że dobrze jest [emoji16]
@MartaSx sorry jego reakcja to żenada totalna.
@Celia89 haha wygrała z tych oddechem porodowki na plecach, fajnie powiedziane [emoji23][emoji23]
@Sarniak co za słodkości [emoji2956][emoji3590][emoji3590]
@Kotmonika87 a pewnie próbuj, 3mam kciuki niech się uda [emoji106]
@paola425 też nie lubię jak jest szybko ciemno. Poza tym niby spalismy dłużej a i tak się nie wyspałam [emoji23]
@Olineekg ja przed porodem to planowałam już kolejne, po porodzie stwierdziłam że przerwa [emoji23][emoji23] teraz nie będąc jeszcze w ciąży z 2 planuje 3, potem pewnie się zmieni [emoji23][emoji23][emoji2956][emoji2956]
Ja dziś 3dc, humor mi się poprawia bo z @ lepiej, wczoraj to tak mnie zalewało że chciałam się scalić z kibelkiem [emoji23][emoji23]
Po południu wizyta u lekarza zobaczymy co powie.
Od rana poleciałam na cmentarz, groby ogarnąć.
Podziel się: