reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kończy mi się duphaston a wizytę mam dopiero 4.11, nie wiecie skąd mogę na lewo go skombinować? [emoji23]

U mnie w przychodni jest tak, że w rejestracji można poprosić o wypisanie recepty, dostaje się karteczkę na której piszesz co potrzebujesz i w ogole i później na następny dzień jest recepta do odebrania [emoji39] może spróbuj gdzieś u Ciebie.

Jak masz możliwość idz do apteki tam gdzie przeważnie kupujesz i cię kojarzą powiedz jaka masz sytuację i że 4.11 doniesiesz receptę może się zgodzą.
Raczej nie da rady, ten duphaston miałam jeszcze z ciąży poronionej w sierpniu wiec za często nie kupuje go.
U mnie w przychodni jest tak, że w rejestracji można poprosić o wypisanie recepty, dostaje się karteczkę na której piszesz co potrzebujesz i w ogole i później na następny dzień jest recepta do odebrania [emoji39] może spróbuj gdzieś u Ciebie.

Ale z tym chyba spróbuje, nie wiem jak ja to miałam policzone, byłam pewna, ze na styk mi starczy :/

Raczej nie da rady, ten duphaston miałam jeszcze z ciąży poronionej w sierpniu wiec za często nie kupuje go.

Ale z tym chyba spróbuje, nie wiem jak ja to miałam policzone, byłam pewna, ze na styk mi starczy :/
Aha rozumiem. No to może spróbuj tak jak koleżanka podpowiada. Myślę że nie powinno być problemu.

reklama
Do góry