reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A takie ruchy ruchy, że kopniaki, czy bulgotanie itp? [emoji6]
Kopniaki
A mi się wydaje, że takie osoby szczuplutkie z natury jak paola tyją znacznie mniej. Mam koleżanki które tylko ogromny brzuszek na koniec a tak to zero zmiany, wyglądały tak jak zawsze tylko ten brzuszek [emoji3]
Geny kochana, geny też dużo robią [emoji23][emoji23][emoji23] bo znam szczupłe mega szczupłe co w ciąży 30 kg przytyly.

Och, cudownie by było [emoji3059] chciałabym mieć tylko brzuszek

Nooo powiem Ci, że takie kobiety są najpiękniejsze, nikomu nie ujmując oczywiście [emoji3] zgrabne, szczuplutkie i taki brzusio [emoji7] ja to już teraz czuje się jak słoń [emoji23] a ty będziesz seksi mówię Ci haha tak coś czuje, że jeszcze Ci będę zazdrościć [emoji23]

Tak w ogole to ile masz wzrostu i ile ważyłas przed ciążą? [emoji5]

Nooo powiem Ci, że takie kobiety są najpiękniejsze, nikomu nie ujmując oczywiście [emoji3] zgrabne, szczuplutkie i taki brzusio [emoji7] ja to już teraz czuje się jak słoń [emoji23] a ty będziesz seksi mówię Ci haha tak coś czuje, że jeszcze Ci będę zazdrościć [emoji23]

Ty też szczuplutka jesteś

Przecież Ty też chuda, więc nie wiem czego zazdroscic [emoji16] masz tylko brzuszek [emoji7]
Przed ciążą 168 i 50 kg [emoji6] a Ty?

Ty też szczuplutka jesteś

No niby nie należę do jakiś grubszych osób ale mam tu i tam trochę tłuszczyku, zwłaszcza, że ja kocham jeść i nie potrafię sobie niczego odmówić wiec nie potrafię utrzymać fajnej figury. Pewnie gdybym się pilnowała z jedzeniem to wyglądałabym jak chudzielec.. mam prawie 180cm wzrostu wiec to też dlatego [emoji39]

No niby nie należę do jakiś grubszych osób ale mam tu i tam trochę tłuszczyku, zwłaszcza, że ja kocham jeść i nie potrafię sobie niczego odmówić wiec nie potrafię utrzymać fajnej figury. Pewnie gdybym się pilnowała z jedzeniem to wyglądałabym jak chudzielec.. mam prawie 180cm wzrostu wiec to też dlatego [emoji39]
Wow, ale wysoka jesteś [emoji16] modelka!

reklama
Do góry