Cześć dziewczyny, tak mi szybko ten weekend ucieka, że masakra [emoji53] leżę i liczę na to, że wyjdzie słońce i zrobi się trochę cieplej, bo chciałabym pojechać na spacer do lasu [emoji848] i odliczam już dni do wizyty, jeszcze tylko 8 [emoji23] już bym serio chciała mieć tą płeć potwierdzoną i zacząć szał zakupowy, nie mogę się doczekać [emoji3059]
Ale super! W sumie podwójnie super [emoji16] raz, że mąż przyjeżdża, a dwa, że udało się uratować telefon [emoji16] teraz zanim wstawisz pranie to musisz sprawdziać czy telefon jest poza pralką [emoji16] już teraz trzymam kciuki za starania, może to będzie ten cykl! [emoji3059]
Też mam dzisiaj dzień lenia. Wczoraj mieliśmy gości, byli do późna i jakoś pomimo tej dodatkowej godziny się nie wyspałam [emoji849] z tym moim brzuszkiem to cienko, nadal jak ktoś nie wie to by nawet nie podejrzewał. Wstawiam moje cotygodniowe foto, z dzisiaj- 15+4. Nawet nie mogę cyknąć foty w ubraniu, bo nic nie widać [emoji23] no, a czuję się całkiem nieźle, zdarzają się jeszcze gorsze dni, ale takie pojedyncze, 2 trymestr to luksus w porównaniu do pierwszego [emoji16]
Zobacz załącznik 1038426