reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Polisa na telefon jest na mojego męża, w sumie mieszka w moim domu, wiec mogło sie to tutaj wydarzyć Hahah ale wlasnie dostałam informacje z serwisu, ze moga pokombinować z wymiana całego tylu (bede miec teraz biały a nie czarny[emoji173]️), zapłacę za to 900zl i bede miec roczna gwarancje. Poszłam na to i jaram sie jak dziecko, ze jutro bede miec swoj telefon :D

To ubezpieczenie ktore miałam, to niestety miało max 1000zl i tyle tez mi wypłacili. A co do tej polisy domowej, to sie dowiem na wszelki wypadek chociażby na przyszłość.

Najwazniejsze, ze czas leci, a my wciaz piękne i młode :D

A co do paznokci, to jak tylko wsiądę do samochodu to wysle, ale totalnie mi nie wyszly[emoji23]

Biedna, Ty to sie masz z tym ZUSem :/ oby wypłacili Ci jak najszybciej.
Czemu ci nie wyszły? Aż nie mogę się doczekać aż wyślesz nam fotkę.

reklama
Czemu ci nie wyszły? Aż nie mogę się doczekać aż wyślesz nam fotkę.

Zmodyfikowałam troche to co Ty wysłałaś (zmieniłam kolor) i ta kreska mi nie wyszła, wiec zrobiłam czarny "frencz" Hahaha no i zostawiłam w błysku, bo Mat wyglądał tragicznie. No ta czarna końców wyglada okropnie Hahahaha cos czuje ze szybko je zmienię
IMG_5338.jpg

Ja miałam tyle dobrze ze miesiączka sama przychodzi tylko że cykle są naprawdę długie. Jest to strasznie męczące. I chciałabym aby były wyregulowane w końcu. Ja mam brać duphaston 3 miesiące ale czy po odstawieniu cykle się znowu czasami nie rozleguluja? Z resztą co ja mówię. Dzisiaj mam 3 dzień bez dupka a okresu nadal nie ma więc nawet nie wiem kiedy go dostane[emoji23] już nawet nie wiem czy mam płakać czy się śmiać.

Kochana u ciebie już widać że są postępy na duphastonie także trzymam kciuki i napewno wszystko pójdzie po twojej myśli.
@młoda1994 mi mówił lekarz że martwić się należy jak po 7 dniach od odstawienia nic się nie dzieje.

A u mnie chyba się cis zacznie bo po południu byłam w łazience i robiąc siusiu wyleciał mi taki mały jakb strzepek błony i lekko krew na papierze. Podbrzusze czuje takie rozepchane ale nie boli. Narazie czuje się taka wzdeta więc na dniach powinna być @ i wtedy to uczucie mi schodzi zawsze.

Zmodyfikowałam troche to co Ty wysłałaś (zmieniłam kolor) i ta kreska mi nie wyszła, wiec zrobiłam czarny "frencz" Hahaha no i zostawiłam w błysku, bo Mat wyglądał tragicznie. No ta czarna końców wyglada okropnie Hahahaha cos czuje ze szybko je zmienię Zobacz załącznik 1037986
Ogólnie wyglądają ładnie ale fakt ta kreska nie wyszła. Ja będę robić te co wysłałam w macie tylko że środkowego pazura zrobię pół na pół od strony jasnego będzie czerń a od tego swiecacego będzie ten jasny (chyba zamotalam i nie wiem czy zrozumiałas).

Zmodyfikowałam troche to co Ty wysłałaś (zmieniłam kolor) i ta kreska mi nie wyszła, wiec zrobiłam czarny "frencz" Hahaha no i zostawiłam w błysku, bo Mat wyglądał tragicznie. No ta czarna końców wyglada okropnie Hahahaha cos czuje ze szybko je zmienię Zobacz załącznik 1037986
Śliczne pazurki, ten brokat mi się podoba ale właśnie jak jest 1 albo jako dodatek to wygląda super bo gdyby wszystkie były brokatowe to by było za dużo.

@młoda1994 mi mówił lekarz że martwić się należy jak po 7 dniach od odstawienia nic się nie dzieje.

A u mnie chyba się cis zacznie bo po południu byłam w łazience i robiąc siusiu wyleciał mi taki mały jakb strzepek błony i lekko krew na papierze. Podbrzusze czuje takie rozepchane ale nie boli. Narazie czuje się taka wzdeta więc na dniach powinna być @ i wtedy to uczucie mi schodzi zawsze.
W takim razie czekam spokojnie do wtorku będzie tydzień po odstawieniu. U mnie niby też się dzieje coś tam ale mam same plamienia jasnorozwe. I tak też wyglądała moja poprzednia miesiączka tylko że w tamtym cyklu nie zażywalam dupka.

Wzdęcie czy rozepchane podbrzusze to nawet na ciaze moze byc, moze nie ma co czekać na @[emoji16]

Ogólnie wyglądają ładnie ale fakt ta kreska nie wyszła. Ja będę robić te co wysłałam w macie tylko że środkowego pazura zrobię pół na pół od strony jasnego będzie czerń a od tego swiecacego będzie ten jasny (chyba zamotalam i nie wiem czy zrozumiałas).
Ja początkowo zrobiłam w macie, ale zeby przy ciemnym kolorze Mat wyglądał dobrze, to trzeba miec idealnie gładkie paznokcie, a przed nałożeniem tego matu nawet cieżko stwierdzić, czy powierzchnia jest równa czy nie. Dlatego machnęłam pozniej normalnym topem.
A bordo zrobiłam, bo nie miałam żadnego ładnego nude :p
Jak Ty zrobisz ten wzór, to od razu sie chwal :)

Śliczne pazurki, ten brokat mi się podoba ale właśnie jak jest 1 albo jako dodatek to wygląda super bo gdyby wszystkie były brokatowe to by było za dużo.
Tak, zgadzam sie, ja ten brokat uwielbiam wlasnie głownie na palcu serdecznym[emoji173]️

reklama
Do góry