reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej hej dobrze ci zrobi taka wizyta i wyjścia. Ja też siedzę w domu i mam dość.

Do szkoły idziesz w sprawie dziecka co tam krzyczała ta pani?
No też mam już dość muszę wyjść bo oszaleje. Tak idę w tej sprawie bo naprawdę mnie wkurzyła. Drze się na dziecko, które jest pod moją opieka.
Kiedyś też mi ale to matka była podniosła ciśnienie bo krzyczała na placu że nie mają biegać. A najlepsze są te tabliczki zakaz gry w piłkę. To ja się pytam co te dzieci mają docholery robić? Siedzieć przed tv

Cześć dziewczyny witam się i ja. Dziś trochę prania i do ogarnięcia podłogi w domu. Mąż drugie zmiany więc będzie koło 24:00 w domu. Strasznie nie lubię długich chłodnych wieczorów spędzać sama.

Zrobiłam we wtorek ciasto pod nazwa "SERNIK BEZ sera" [emoji23]i mąż zjadł cała blachę duża.
Daj przepis [emoji848] jutro też znajomi wpadają będzie idealny

OK już widzę, ze wrzuciłas zaraz sobie zrobię scrina

No też mam już dość muszę wyjść bo oszaleje. Tak idę w tej sprawie bo naprawdę mnie wkurzyła. Drze się na dziecko, które jest pod moją opieka.
Kiedyś też mi ale to matka była podniosła ciśnienie bo krzyczała na placu że nie mają biegać. A najlepsze są te tabliczki zakaz gry w piłkę. To ja się pytam co te dzieci mają docholery robić? Siedzieć przed tv
No to nie ładnie się zachowują. Wszystkiego tym dzieciom zakazuja a później się dziwią że dzieci nic nie robią tylko siedzą przed tv komputerem albo telefonem. Ehh brak słów. Dobrze ze interweniujesz. Dziecko było z Tobą więc jej za przeproszeniem ***** do tego.

Ja jak widzę że jest bomba kaloryczna to zastępuje. To ciasto akurat dla męża robiłam więc ze śmietaną ale jak ja coś robię że też zjem to zastępuje składniki tak żeby nie różniło się za bardzo smakiem i żeby nie było bomba kaloryczna.

Mi tam nie przeszkadza bomba kal ale jestem na diecie wiec choć trochę chce ograniczyć [emoji23]

reklama
Do góry