reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wzdęcie czy rozepchane podbrzusze to nawet na ciaze moze byc, moze nie ma co czekać na @[emoji16]

Ja początkowo zrobiłam w macie, ale zeby przy ciemnym kolorze Mat wyglądał dobrze, to trzeba miec idealnie gładkie paznokcie, a przed nałożeniem tego matu nawet cieżko stwierdzić, czy powierzchnia jest równa czy nie. Dlatego machnęłam pozniej normalnym topem.
A bordo zrobiłam, bo nie miałam żadnego ładnego nude [emoji14]
Jak Ty zrobisz ten wzór, to od razu sie chwal :)

Tak, zgadzam sie, ja ten brokat uwielbiam wlasnie głownie na palcu serdecznym[emoji173]️
Jakiś 5 czy 6 dni temu robiłam test, bo dr każe pod koniec tak chyba na wszelki wypadek bo i tak zawsze bada, i była biel wizira, co mnie nie dziwi bo nam się ten cykl rozjechal z przytulaniem a wg testów owu nie było.

reklama
Wzdęcie czy rozepchane podbrzusze to nawet na ciaze moze byc, moze nie ma co czekać na @[emoji16]

Ja początkowo zrobiłam w macie, ale zeby przy ciemnym kolorze Mat wyglądał dobrze, to trzeba miec idealnie gładkie paznokcie, a przed nałożeniem tego matu nawet cieżko stwierdzić, czy powierzchnia jest równa czy nie. Dlatego machnęłam pozniej normalnym topem.
A bordo zrobiłam, bo nie miałam żadnego ładnego nude [emoji14]
Jak Ty zrobisz ten wzór, to od razu sie chwal :)

Tak, zgadzam sie, ja ten brokat uwielbiam wlasnie głownie na palcu serdecznym[emoji173]️
Ale kolorki są ładne jeśli chodzi całokształt.

Nie ma problemu wstawię ale za 3 tyg lub więcej. [emoji846]

Mogę Ci podesłać zdjęcia jakie miałam wcześniej. Może coś wybierzesz dla siebie lepszego. Jak co to daj znać to wyślę.

Chyba się pochwalilam za szybko brakiem bólu bo mnie zaczęło boleć i mulic. Ale.. Są też plusy 1sza kropka krwii na wkladce czyli chyba tuptam w dobra stronę [emoji16]
Zresztą przypomniało mi się że rano mam dostawę więc pewnie dostanę @ bo jakoś zawsze na dostawę mam [emoji23]

W środę przed 5 urodziłam przez cc, dzisiaj już jesteśmy w domu. Trochę wariatkowo, jeszcze rana się nie zdążyła ogarnąć a już wypis, ale wolę u siebie niż wśród wiecznie oceniających bab co to wszystko wiedzą lepiej. Powolutku uczymy się siebie z Hubciem:)
Ehh denerwuje mnie coś takiego jak inni oceniają nie znając wogule człowieka. Ale najważniejsze że już jesteś z synem w domu. Wszystkiego dobrego dla was.

Polisa na telefon jest na mojego męża, w sumie mieszka w moim domu, wiec mogło sie to tutaj wydarzyć Hahah ale wlasnie dostałam informacje z serwisu, ze moga pokombinować z wymiana całego tylu (bede miec teraz biały a nie czarny[emoji173]️), zapłacę za to 900zl i bede miec roczna gwarancje. Poszłam na to i jaram sie jak dziecko, ze jutro bede miec swoj telefon :D

To ubezpieczenie ktore miałam, to niestety miało max 1000zl i tyle tez mi wypłacili. A co do tej polisy domowej, to sie dowiem na wszelki wypadek chociażby na przyszłość.

Najwazniejsze, ze czas leci, a my wciaz piękne i młode :D

A co do paznokci, to jak tylko wsiądę do samochodu to wysle, ale totalnie mi nie wyszly[emoji23]

Biedna, Ty to sie masz z tym ZUSem :/ oby wypłacili Ci jak najszybciej.
@młoda1994 ja z menopauza poczekam aż urodzie 2gie, chyba że zachce mi się 3cie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ogólnie tak mój cykl mi zawsze ciśnienie podnosi [emoji2956]

@MartaSx ok challenge accepted, daj baby adres wysadze ja w kosmos [emoji23][emoji313]
A serio to i tak Cię podziwiam za kulturę bo ja to bym już z pyskiem jechała.
Boże co za babsko tam siedzi w tym biurze. Brak słów.
Nie tyle z zusem co z naszą księgowa w przedszkolu.

Wróciłam od znajomych. Oni mają dwoje maluchów rok po roku. Jedna wisi na rękach i druga. I takie płacząc bardzo. Masakra jak moje będzie takie to się chyba pochlastam... [emoji23][emoji23][emoji23] Zaczęłam myśleć co myśmy zrobili [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry