reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@RoseGold jakie ładne pazurki, wrzuć jak zrobisz [emoji16] jeju ja tak patrzę na wasze pazurki i zazdraszczam, bo ja przez pracę nawet nie mogę mieć pomalowany j bo u nas nie wolno ale niech ja [emoji1768]to będę sobie robić pazurki [emoji16]

@paola425 no to super weekend się szykuje [emoji106] scgabowe są zawsze super [emoji16]

@młoda1994 dzisiaj nawet już śluz czysty także @ pewnie każe ba siebie poczekać [emoji23] byleby wgl przyszła. Coś rano mnie tam pociągalo w macicy i teraz spokój.
Ja temp nigdy nie mierzyoam, choć i przy moim nieregularnym trybie pracy to by wgl nie miało sensu.

@Aneczka85_01 czekamy na wieści, 3mamy kciuki, jeszcze tylko 3 godzinki [emoji16]

@MartaSx no dzizas zgadzam się z dziewczynami, jak mnie to #$&@#! Nie biegać, nie skakać, nie grać w piłkę, nie robić nic... A potem takie zdziwko że mamy pokolenie dzieci [emoji527] przyklejone do kanapy z tabletem w ręce i w wirtualnym świecie. Co poniektorzy ( coraz szersze grono) to jakby moja Mama powiedziała "zapomniał wół jak cieleciem był", już nie pamiętają kiedy byli dziećmi.

Wogole dziewczyny czas mi leci niewiem kiedy, oswiecili mnie ostatnio wgl że w sobotę już zmiana czasu a za 2 miesiące święta [emoji15] kiedy pytam kiedy, czas leci a ja wciąż piękna i młoda [emoji2956][emoji2956][emoji882][emoji1635]

reklama
A ja znów muszę być wkur... wiona dzwoniłam do księgowej przed wczoraj ze ma wyslac z3 tak, tak już wysyła. Dziś dzwonię do zusu i... nie ma [emoji35][emoji35][emoji35]. No to znów do niej dzwonię że ma to wysłać dziś bo nie mają w zusie i że to sprawdzę. I mówię jej ze nie chce czekać 2-3 miesiące na kasę znowu. Ona mi działa na nerwy. Bardzo....

@RoseGold jakie ładne pazurki, wrzuć jak zrobisz [emoji16] jeju ja tak patrzę na wasze pazurki i zazdraszczam, bo ja przez pracę nawet nie mogę mieć pomalowany j bo u nas nie wolno ale niech ja [emoji1768]to będę sobie robić pazurki [emoji16]

@paola425 no to super weekend się szykuje [emoji106] scgabowe są zawsze super [emoji16]

@młoda1994 dzisiaj nawet już śluz czysty także @ pewnie każe ba siebie poczekać [emoji23] byleby wgl przyszła. Coś rano mnie tam pociągalo w macicy i teraz spokój.
Ja temp nigdy nie mierzyoam, choć i przy moim nieregularnym trybie pracy to by wgl nie miało sensu.

@Aneczka85_01 czekamy na wieści, 3mamy kciuki, jeszcze tylko 3 godzinki [emoji16]

@MartaSx no dzizas zgadzam się z dziewczynami, jak mnie to #$&@#! Nie biegać, nie skakać, nie grać w piłkę, nie robić nic... A potem takie zdziwko że mamy pokolenie dzieci [emoji527] przyklejone do kanapy z tabletem w ręce i w wirtualnym świecie. Co poniektorzy ( coraz szersze grono) to jakby moja Mama powiedziała "zapomniał wół jak cieleciem był", już nie pamiętają kiedy byli dziećmi.

Wogole dziewczyny czas mi leci niewiem kiedy, oswiecili mnie ostatnio wgl że w sobotę już zmiana czasu a za 2 miesiące święta [emoji15] kiedy pytam kiedy, czas leci a ja wciąż piękna i młoda [emoji2956][emoji2956][emoji882][emoji1635]
Wiesz co mi już brakuje słów na ten mój organizm i te okresy. Nic nie wiem kiedy co i jak. Już bym mogła przejść menopauze i mieć święty spokój [emoji23]

A ja znów muszę być wkur... wiona dzwoniłam do księgowej przed wczoraj ze ma wyslac z3 tak, tak już wysyła. Dziś dzwonię do zusu i... nie ma [emoji35][emoji35][emoji35]. No to znów do niej dzwonię że ma to wysłać dziś bo nie mają w zusie i że to sprawdzę. I mówię jej ze nie chce czekać 2-3 miesiące na kasę znowu. Ona mi działa na nerwy. Bardzo....
Boże co za babsko tam siedzi w tym biurze. Brak słów.

@młoda1994 ja z menopauza poczekam aż urodzie 2gie, chyba że zachce mi się 3cie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ogólnie tak mój cykl mi zawsze ciśnienie podnosi [emoji2956]

@MartaSx ok challenge accepted, daj baby adres wysadze ja w kosmos [emoji23][emoji313]
A serio to i tak Cię podziwiam za kulturę bo ja to bym już z pyskiem jechała.

@młoda1994 ja z menopauza poczekam aż urodzie 2gie, chyba że zachce mi się 3cie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ogólnie tak mój cykl mi zawsze ciśnienie podnosi [emoji2956]

@MartaSx ok challenge accepted, daj baby adres wysadze ja w kosmos [emoji23][emoji313]
A serio to i tak Cię podziwiam za kulturę bo ja to bym już z pyskiem jechała.
Już nie wiem co zrobić żeby te cykle były regularne.

A Ty dostałaś duphaston na 3 cykle?

Już nie wiem co zrobić żeby te cykle były regularne.

A Ty dostałaś duphaston na 3 cykle?
Niewiem na ile, dr pow że napewno przez jakiś czas, ale mamy badać temat na bieżąco czyli daje mi na 1 cykl, kiedy skończę przychodzę na wizytę i dostanę kolejna receptę bądź podejmiemy inne kroki. Teraz mam w pon na wizycie dostać kolejna receptę na clo i dupka.
Wiesz ja to wgl wcześniej miałam tak namieszane że @ nie przychodziła wgl bez wywoływania ale ile można zryc orgametril i potem znowu to samo.

Niewiem na ile, dr pow że napewno przez jakiś czas, ale mamy badać temat na bieżąco czyli daje mi na 1 cykl, kiedy skończę przychodzę na wizytę i dostanę kolejna receptę bądź podejmiemy inne kroki. Teraz mam w pon na wizycie dostać kolejna receptę na clo i dupka.
Wiesz ja to wgl wcześniej miałam tak namieszane że @ nie przychodziła wgl bez wywoływania ale ile można zryc orgametril i potem znowu to samo.
Ja miałam tyle dobrze ze miesiączka sama przychodzi tylko że cykle są naprawdę długie. Jest to strasznie męczące. I chciałabym aby były wyregulowane w końcu. Ja mam brać duphaston 3 miesiące ale czy po odstawieniu cykle się znowu czasami nie rozleguluja? Z resztą co ja mówię. Dzisiaj mam 3 dzień bez dupka a okresu nadal nie ma więc nawet nie wiem kiedy go dostane[emoji23] już nawet nie wiem czy mam płakać czy się śmiać.

Kochana u ciebie już widać że są postępy na duphastonie także trzymam kciuki i napewno wszystko pójdzie po twojej myśli.

Nie musisz wpisywać że nie w twój telefon =) wpisujesz ta osobę na która jest polisa ;p
Polisa na telefon jest na mojego męża, w sumie mieszka w moim domu, wiec mogło sie to tutaj wydarzyć Hahah ale wlasnie dostałam informacje z serwisu, ze moga pokombinować z wymiana całego tylu (bede miec teraz biały a nie czarny[emoji173]️), zapłacę za to 900zl i bede miec roczna gwarancje. Poszłam na to i jaram sie jak dziecko, ze jutro bede miec swoj telefon :D

Moja bliska znajoma zbila ekran wyrażając z auta. Podała w ubezpieczeniu ze przez przypadek kotka stracila z biurka. Dostała nowy telefon =) sprawdź polisę i warunki i dostosuj warunki do wypadku :D szkoda kasy
To ubezpieczenie ktore miałam, to niestety miało max 1000zl i tyle tez mi wypłacili. A co do tej polisy domowej, to sie dowiem na wszelki wypadek chociażby na przyszłość.

Najwazniejsze, ze czas leci, a my wciaz piękne i młode :D

A co do paznokci, to jak tylko wsiądę do samochodu to wysle, ale totalnie mi nie wyszly[emoji23]

Biedna, Ty to sie masz z tym ZUSem :/ oby wypłacili Ci jak najszybciej.

reklama
Do góry