Super, gratulacje!!!Ktoś pytał... Nie miałam za bardzo czasu pisać, ale w środę 23.10 o godz 4.51 zostałam mamą cudownego chłopca. Hubert dostał 10 pkt, 56cm i 3420g. Jak nie dostanie żółtaczki to w sobotę wychodzimy
Super, ze juz wszystko idzie do konca z prawkiem mi ogólnie od pierwszych godzin kursu do egzaminu minęło 5 lat[emoji23] jak sie czujesz przygotowana?Hej laski. To mnie rewelacje z niedziałajacym forum ominely, póki co nic się nie zawiesza itp. Dzisiaj miałam ostatnie jazdy po mieście. W poniedziałek plac, we wtorek egzamin
Skończyłam dziś brać clo, muszę umówić się na środę na monitoring miałam kupić testy owu ale chyba w tym cyklu zrezygnuje, monitoring prawdę powie
Niech działają i my tez zaciskamy kciuki, zeby tak byłoMów mi tak jeszcze to wykielkuja mi skrzydła [emoji23][emoji23]
Niech działają, niech działają, niech coś w końcu kurka działa [emoji16]
No ja tez niby miałam ubezpieczenie, ale maksymalne odszkodowanie to 1000zl[emoji23][emoji23][emoji23] wlasnie przelali mi na konto[emoji23]Nie nie przeżył zbity doszczętnie. Ale miałam ubezpieczenie więc przysla nowy . Szczęście w nieszczęściu Młoda mi położyła na narzuta A nie zauwazylam i z 4 piętra nie chciał się nauczyć latać
Super, ze kolejny cykl jest "ogarnięty". Czuję, ze teraz to juz u Ciebie z górki pojdzieWitam i ja z rana,
Ponockowo.
Ale humor dobry [emoji16]
28dc, @ brak. Zdążę z lekami [emoji106]