reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ktoś pytał... Nie miałam za bardzo czasu pisać, ale w środę 23.10 o godz 4.51 zostałam mamą cudownego chłopca. Hubert dostał 10 pkt, 56cm i 3420g. Jak nie dostanie żółtaczki to w sobotę wychodzimy
Super, gratulacje!!!

Hej laski. To mnie rewelacje z niedziałajacym forum ominely, póki co nic się nie zawiesza itp. Dzisiaj miałam ostatnie jazdy po mieście. W poniedziałek plac, we wtorek egzamin :D

Skończyłam dziś brać clo, muszę umówić się na środę na monitoring;) miałam kupić testy owu ale chyba w tym cyklu zrezygnuje, monitoring prawdę powie :)
Super, ze juz wszystko idzie do konca z prawkiem :D mi ogólnie od pierwszych godzin kursu do egzaminu minęło 5 lat[emoji23] jak sie czujesz przygotowana?

Mów mi tak jeszcze to wykielkuja mi skrzydła [emoji23][emoji23]
Niech działają, niech działają, niech coś w końcu kurka działa [emoji16]
Niech działają i my tez zaciskamy kciuki, zeby tak było :)

Nie nie przeżył zbity doszczętnie. Ale miałam ubezpieczenie więc przysla nowy . Szczęście w nieszczęściu Młoda mi położyła na narzuta A nie zauwazylam i z 4 piętra nie chciał się nauczyć latać
No ja tez niby miałam ubezpieczenie, ale maksymalne odszkodowanie to 1000zl[emoji23][emoji23][emoji23] wlasnie przelali mi na konto[emoji23]

Witam i ja z rana,
Ponockowo.
Ale humor dobry [emoji16]
28dc, @ brak. Zdążę z lekami [emoji106]
Super, ze kolejny cykl jest "ogarnięty". Czuję, ze teraz to juz u Ciebie z górki pojdzie :D

reklama
Hej [emoji7] piątek, piąteczek, piatunio [emoji23]

Umówiłam się na rozmowę z dyrektorem na poniedziałek na 8.30. Dziś czeka mnie pranie, sprzątanie [emoji23] chciałam sobie zrobić pazury tym nowym żelem. Dziś po południu do znajomych idziemy. A jutro drudzy znajomi wpadają do nas. Taki weekend. Ale dość mam siedzenia w domu.

Super, gratulacje!!!

Super, ze juz wszystko idzie do konca z prawkiem :D mi ogólnie od pierwszych godzin kursu do egzaminu minęło 5 lat[emoji23] jak sie czujesz przygotowana?

Niech działają i my tez zaciskamy kciuki, zeby tak było :)

No ja tez niby miałam ubezpieczenie, ale maksymalne odszkodowanie to 1000zl[emoji23][emoji23][emoji23] wlasnie przelali mi na konto[emoji23]

Super, ze kolejny cykl jest "ogarnięty". Czuję, ze teraz to juz u Ciebie z górki pojdzie :D
No ja miałam w zapisie że do wartości telefonu. Ale często w ubezpieczenie domow jest zniszczenie sprzetu. Sprawdź może u tu by się udało

Dzien dobry w piątek :)

To takie przyjemne, kiedy w piątek rano pomagam babci ogarnąć dzieci do szkoły i przedszkola, babcia je zawozi (tak, wiem, ustawiłam sie, ale to dlatego, ze ja nie mam powera rano sie malować jak mam wolne, a dziecko młodsze mnie krytykuje, gdy ide bez makijażu ja odprowadzić), a ja na luzie robię sobie kawkę, sączę ją i Wam odpisuje. Nie muszę szaleć, leciec na pociąg[emoji16] cudownie[emoji16]

Mimo wszystko Grafik mam dzis dość napięty, musze odebrać telefon z serwisu, zajechać po pelet, do papierniczego obłożyć córce książki w okładki, pozniej pociągiem podjadę do Szczecina, zeby o 18 odebrać samochod. A o 23 kino[emoji173]️

Miłego piątku!

Dzien dobry w piątek :)

To takie przyjemne, kiedy w piątek rano pomagam babci ogarnąć dzieci do szkoły i przedszkola, babcia je zawozi (tak, wiem, ustawiłam sie, ale to dlatego, ze ja nie mam powera rano sie malować jak mam wolne, a dziecko młodsze mnie krytykuje, gdy ide bez makijażu ja odprowadzić), a ja na luzie robię sobie kawkę, sączę ją i Wam odpisuje. Nie muszę szaleć, leciec na pociąg[emoji16] cudownie[emoji16]

Mimo wszystko Grafik mam dzis dość napięty, musze odebrać telefon z serwisu, zajechać po pelet, do papierniczego obłożyć córce książki w okładki, pozniej pociągiem podjadę do Szczecina, zeby o 18 odebrać samochod. A o 23 kino[emoji173]️

Miłego piątku!
I dobrze, korzystaj jeśli masz taką okazję. Jak babcia chce pomagać niech pomaga [emoji16]

Co do ubezpieczenia to my mamy mieszkanie w PZU i tam jest opcja ze sprzęty i szkło w domu można też ubezpieczyć, sprzęt jako ten agd i ten "lyzny" typu telefon, laptop

A co do @, to jak zwykle wyglada to u mnie tak, ze mam 3 dni mega intensywnego krwawienia, pozniej ze dwa dni duzo lżej, następnie dwa dni przerwy i znów 1-2 dni krwawienia. Czyli krwawić potrafie do 10 dnia cyklu. Zaczynam sie zastanawiać, czy jednak nie powinnam czegos z tym zrobic, jest to ogólnie irytujące :/

@MartaSx własne tez mam zamiar dzisiaj zrobic paznokcie, mam nadzieje, ze zdążę :D moze odtworzę, to co @młoda1994 któregoś razu podesłała
IMG_5245.jpg

I dobrze, korzystaj jeśli masz taką okazję. Jak babcia chce pomagać niech pomaga [emoji16]

Co do ubezpieczenia to my mamy mieszkanie w PZU i tam jest opcja ze sprzęty i szkło w domu można też ubezpieczyć, sprzęt jako ten agd i ten "lyzny" typu telefon, laptop

Ja kiedys na pewno takie miałam, jak sama ubezpieczałam dom, ale teraz mam ubezpieczenie z kredytu hipotecznego jakby :p tzn cos co bank zaproponował. Nawet nie wiem, gdzie mam papiery :o

Hej dziewczyny [emoji6] ja dziś już nie mogę dospać z podekscytowania, bo dostaję synka znajomych na cały weekend [emoji4] uwielbiam tego malucha, a on uwielbia nas [emoji3059] muszę tylko jechać po zakupy, bo na bank zażyczy sobie schabowe [emoji16] ale póki mnie pies nie wyczuł, że już nie śpię to ani mi się śni wstawać z łóżka [emoji23]

@MartaSx trzymam kciuki za rozmowę z dyrektorem [emoji16] jesteś naszą forumową wojowniczką [emoji16] i bardzo dobrze, trzeba walczyć o dobro dziecka
@Isasza4444 super, że u Ciebie się reguluje wszystko [emoji3059] teraz to już z górki
@RoseGold ale się dobrze ustawiłaś [emoji16] taka to pożyje! Ale do kina o tej godzinie to bym poszła chyba tylko się wyspać [emoji23]

Miłego dnia wszystkim [emoji4]

reklama
Mów mi tak jeszcze to wykielkuja mi skrzydła [emoji23][emoji23]
Niech działają, niech działają, niech coś w końcu kurka działa [emoji16]
[emoji23][emoji23] Widać że działają najważniejsze że nie ma plamien juz. A jak sprawa wygląda u ciebie dzisiaj?

Ja jestem już głupia z tego wszystkiego wczoraj dość mocno mi spadła temperatura a dzisiaj wzrosła z 36.08 aż do 36.52 poniżej wstawiam swój wykres temperatur. Tu gdzie wskazał mi owu 23dc to miałam temperaturę zafalszowana bo nie spałam cała noc.
Screenshot_20191025_101313_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Do góry