reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A ja to szykuje sie do pracy.. ciezki to bedzie dla mnie weekend.. plamienie sie rozkreca wiec juz nie ma watpliwosci ze ciazy nie ma.. z J. sie rozmowilam do konca.. czuje sie jak surowe jajo rzucone na podloge.. byle do 16 i wracam pod koldre.. :(

A ja to szykuje sie do pracy.. ciezki to bedzie dla mnie weekend.. plamienie sie rozkreca wiec juz nie ma watpliwosci ze ciazy nie ma.. z J. sie rozmowilam do konca.. czuje sie jak surowe jajo rzucone na podloge.. byle do 16 i wracam pod koldre.. :(

Ciężki ten czas jak się nie można dogadać z facetem . Ale czasem tak bywa. Przykro mi ze sprawy tak się potoczyły u Ciebie ale głowa do góry . Jak to się mówi tego kwiatu jest pół światu

Ja tez się szykuje do pracy ale coś nie bardzo mi to wychodzi . Siedzę jeszcze z ręcznikiem na głowie a zaraz muszę wychodzić

A tak na marginesie to wam powiem ze ostatnio widziałam sąsiadkę która ma 5 dzieci w tym dwa razy bliźnięta , dwóch małych chłopców może po 2 latka i ona znów w zaawansowanej ciąży i uwaga .. z palącym papierosem . Nie rozumiem tego

Kasie kotek super wieści trzymam mocno kciuki.
RoseGold no na pewno przy drugim jest łatwiej. Ja mam 7 latka to wiesz sam się ogarnia sam nawet w domu zostaje. Jest mega odpowiedzialny. Naprawdę mam kochane dziecko.

reklama
Nam odmówiono inseminacji bo jak to lekarz powiedział ze zachodzę w ciąże..

Nie musi być zamrażane , możecie w dniu inseminacji razem przyjechać i wtedy na świeżo jest oddane , zbadane , wybrane najlepsze i podane do macicy ;)

A wiesz może na jak długo może być nasienie zamrażane? I w jakiej ilości? Tzn na ile inseminacji?
Już piszę, dlaczego pytam.
Nie wiem, gdzie leży u nas problem, w końcu mamy już dwie wspólne córki, ale powoli rozglądałam się np za badaniami nasienia. I w cenniku kliniki, gdzie robią badania nasienia, widziałam właśnie zamrożenie nasienia i inseminację. Nie wiem do końca, na czym to polega, ale pomyślałam sobie, ze to będzie idealna opcja, gdyby stary miał wyjechać na inny kontynent np na pół roku.
Odmówili Wam na NFZ (to w ogóle jest na NFZ?) czy po prostu wykonania „bo tak”?

Do góry