Tak piszecie, ze jak w rodzinie juz jest imie, to odpada, a ja sie tym w ogole nie przejmowałam i nazwałam młodsza corke Magdalena, czyli tak jak moja kuzynkaTo jest to, że jak już się jakieś podoba to w rodzinie już ktoś jest o tym imieniu[emoji39] mi się podoba jeszcze Hubercik ale odpada bo właśnie jest już u nas [emoji3]
Moja kolezanka ma Mikołaja i jak widzę, że mówi na niego Mikuś to u mnie odpada bo Mikuś to mój pies Hahahaha [emoji23]
Ukryta prawdę ogłada, serio? a ja myslalam, ze to obciach i nigdy sie do tego nie przyznawalamZwariuje... Nie mogę spać. M mi klika nad uchem myszka w kompie i ogląda ukryta prawdę na pleyerze. Młoda swiruje w brzuchu że aż mnie boli.
Tylko, zeby nie było tak, ze dostaniesz zawału, bo tętno sie gdzies schowa czy cos[emoji17]Używany z babysound od jakiejs babeczki z okolic, ale ma wyświetlacz z pomiarem a to było dla mnie ważne. Mam nadzieję że odetchnę jutro wieczorem z ulgą a w poniedziałek lekarz także aby wszystko było dobrze [emoji846]
Nie wiem, czy mozna pomylić, ale ja po "zbliżeniu" na następny dzien rano zawsze jestem zalana śluzem niezależnie od dnia cykluDziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Trzymam kciuki za jutro!Bez stresu, super, że działacie!
Ja dzisiaj 29dc - cykle 32 dni. Termin @ mam na poniedziałek. Robiłam dzisiaj tescik ale biały jak śnieg. Coś tam mnie kręci w brzuchu i sutki bolą, ale boobsy nie są tak nabrzmiałe jak przy ostatnim okresie.
A owu byla 19-20dc.
Pracowity dzień się szykuje tylko się nie przeforsuj przy stosowaniu wózka
Dziewczyny! A ja jak zwykle mistrz zaniku pamięci. Dobrze, że spojrzałam w kalendarz, mówiłam, że dzisiaj miałam mieć teorię na prawko, a okazało się, że to jutro. Także dzisiaj sobie jeszcze do rozwiązywania usiądę
Ja zawsze sie stresowałam parkowaniem tyłem i tak sie w koncu tego nauczyłam (bo sie uparłam), ze teraz tylko tyłem parkujeA propos nie wiem jak u was ale ja zawsze mam problem z parkowaniem. I u nas zawsze tak jest [emoji23][emoji48][emoji23]Zobacz załącznik 1032277
No i ogólnie jestem upośledzona, bo jestem tak przyzwyczajona do czujników parkowania czy kamery cofania, ze teraz mam problem z samochodem bez tych dodatków. Tak samo jak z manualna skrzynia biegów. Fajnie, ze sa udogodnienia w samochodach, ale strasznie upośledzają człowieka :/
Ja w każdej ciazy musiałam opryszczkę przejsc chociaż raz :/Cholera jasna chyba wyszła mi opryszczka na ustach [emoji24]
Wielokrotnie zapominałam dac dzieciom monetę albo po prostu nie miałam gotówki wybranej i po prostu kombinowałam zawsze jakas wymówkę ze np wróżka oddała wszystkie pieniadze, a bankomat u nas nie działa i wybierze dopiero jutro itdDzoewczyny poradzcie mi Oliwier wierzy w wrozke zebuszke. Zawsze mu pieniaek pod poduszkę wkladalam. Teraz mu wypadł ząb. Nie mam. Gotówki [emoji23] powoedziec mu prawdę czy lecieć do bankomatu specjalnie.
O zesz kur... wa mac [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] jakie matactwo. Ale bym im tam dała co za cwele. No przecież tak nie może być. To nie podlega pod jakiś paragraf?
No właśnie tak zrobię bo trochę szkoda mi. Jak wierzy to niech wierzy. A wczoraj kolega jego powiedział że mama mu powiedziała że Mikołaj nie istnieje a Oli mówi do niego ze istnieje bo w zeszłym roku był i go widział [emoji23][emoji23] a kolega nasz się przebral [emoji23]
Dziewczyny i wlasnie taki jest problem, ze oni tak naprawde nie mają obowiązku nawet ze mna rozmawiać, bo to samochód mojego meza :/ ale juz Maciej sie wkur*ił i jutro bedzie do nich dzwonić, wiec zobaczymy, co z tego bedzie.Dobrnęłam do końca i mi mowę odjęło. Przeczytaj dokładnie umowę z tym serwisem, czy co to tam jest, bo moim zdaniem nie mają prawa Twojej rzeczy bez Twojej zgody wywozić gdzieś poza serwis. Ja bym walczyła z nimi.
Ogólnie ostatnio sama też walczę, ale z deweloperem [emoji16] więc wiem jakie to nerwy...I to jest cudowne! Ta dziecięca wiara [emoji3590] wzruszyłam się, ogólnie ostatnio często się wzruszam, ale takie akcje tym bardziej mnie rozczulają [emoji7] szkoda, że nie możemy być już dziećmi, ale fajnie, że możemy je mieć i patrzeć na ich radość z takich rzeczy [emoji3059]
Wlasnie położyłam na książki i ktos mi stamtąd zawinął Hahaha ale okazało sie, ze to mama położyła pod stołem, tylko o tym zapomniałaGdzieś je wsadziłas. Czytałam ostatnio ze dobra kryjowka przed dziećmi to między książkami, więc może tam?