Az jestem ciekawa, co Twoj gin wymyślił, ze chciałaś go zmieniać?Jeszcze w dwupaku się kulamy, ale codziennie mówię małemu że może już wychodzić - w środę mam ostatnia wizytę u gina i niekoniecznie chcę go oglądać. Nawet nie wiecie co mi wymyślił kilka tygodni wstecz, myślałam czy nie zmienić lekarza na sam koniec.
A w ogóle to czuję się jak więzień własnego domu, nigdy się tak nie nudziłam jak teraz, bo ani wyjść - ciągle pada, w tv nuda, nie mam o czym z ludźmi rozmawiać, w internecie tylko polityka, no matko bosko...
Wiem, ze na nawracające opryszczki trzeba brać leki przeciwwirusowe przez dobre kilka miesiecy, moze pogadaj na ten temat z lekarzem rodzinnym?Ja mam opryszczke kilka razy w miesiącu... masakra ! A mój gin jest dziwny i najpierw kazał jeść heviran później wit B A teraz ciągle każe robic jakieś badania wateobowe ohhJa pier.... Ty to masz jaja. Nawet Nie wiem co Ci napisać bo ręce same opadają!
Super, ze udało Wam sie złapać tętno[emoji173]️ troche sie bałam, zeby nie było tak, ze "brak tętna" spowoduje u Was zawał, ale całe szczęście, ze sie myliłamUdało mi się dziewczyny.. A tak naprawdę nie mi tylko Grzeskowi na dosłownie 10 sekund później maleństwo uciekło [emoji7]
To nie jest proste ale bardzo mnie uspokoiło chociaż na ten jeden dzień [emoji23] nawet to sobie nagrałam telefonem ale słabo słychać.
W biedrze dziś akcesoria dla mamy i maluszka, kupiłam kołderke za 3 dyszki to będzie do kołyski, bodziaki w rozmiarze 68 niech leżą i pieluchy. Ale były jeszcze poduszki ciążowe lampeczki z projektorami i kilka innych fajnych rzeczy mimo że biedry jako takiej nie lubię
Niestety normaA u mnie nici z przytulanek bo m zmęczony zasnął dawno.
Ajjjj to juz zarazAż miło się to czyta, dzieci są niesamowite
Moje duże dziecko wczoraj przywiózł do domu suszarkę do grzybów. Dziewczyny, jaką radość.. dawno u dorosłego faceta nie widziałam takiej frajdy [emoji23]
Dzień dobry wszystkim! Sram po gaciach, na 11.10 teoria. Zabraklo mi duphastonu, a że recepta dopiero w poniedziałek to spróbowałam poratowac się na grupie w swoim mieście i o dziwo się udało, dzisiaj w drodze powrotnej ogarnę pół listka
Dzisiaj 30dc. 3 dni do terminu @. Test snieznobialy, a ja obudziłam się z bólem gardła. Śluz mleczny i gęsty.
[emoji16]