Az jestem ciekawa, co Twoj gin wymyślił, ze chciałaś go zmieniać?Jeszcze w dwupaku się kulamy, ale codziennie mówię małemu że może już wychodzić - w środę mam ostatnia wizytę u gina i niekoniecznie chcę go oglądać. Nawet nie wiecie co mi wymyślił kilka tygodni wstecz, myślałam czy nie zmienić lekarza na sam koniec.
A w ogóle to czuję się jak więzień własnego domu, nigdy się tak nie nudziłam jak teraz, bo ani wyjść - ciągle pada, w tv nuda, nie mam o czym z ludźmi rozmawiać, w internecie tylko polityka, no matko bosko...
Wiem, ze na nawracające opryszczki trzeba brać leki przeciwwirusowe przez dobre kilka miesiecy, moze pogadaj na ten temat z lekarzem rodzinnym?Ja mam opryszczke kilka razy w miesiącu... masakra ! A mój gin jest dziwny i najpierw kazał jeść heviran później wit B A teraz ciągle każe robic jakieś badania wateobowe ohhJa pier.... Ty to masz jaja. Nawet Nie wiem co Ci napisać bo ręce same opadają!
Super, ze udało Wam sie złapać tętno[emoji173]️ troche sie bałam, zeby nie było tak, ze "brak tętna" spowoduje u Was zawał, ale całe szczęście, ze sie myliłamUdało mi się dziewczyny.. A tak naprawdę nie mi tylko Grzeskowi na dosłownie 10 sekund później maleństwo uciekło [emoji7]
To nie jest proste ale bardzo mnie uspokoiło chociaż na ten jeden dzień [emoji23] nawet to sobie nagrałam telefonem ale słabo słychać.
W biedrze dziś akcesoria dla mamy i maluszka, kupiłam kołderke za 3 dyszki to będzie do kołyski, bodziaki w rozmiarze 68 niech leżą i pieluchy. Ale były jeszcze poduszki ciążowe lampeczki z projektorami i kilka innych fajnych rzeczy mimo że biedry jako takiej nie lubię
Niestety norma jak moj pracował jeszcze tu na miejscu, to akceptował przez seks tylko w weekendy[emoji17]A u mnie nici z przytulanek bo m zmęczony zasnął dawno.
Ajjjj to juz zaraz kciuki zaciśnięte, na pewno zdasz!Aż miło się to czyta, dzieci są niesamowite
Moje duże dziecko wczoraj przywiózł do domu suszarkę do grzybów. Dziewczyny, jaką radość.. dawno u dorosłego faceta nie widziałam takiej frajdy [emoji23]
Dzień dobry wszystkim! Sram po gaciach, na 11.10 teoria. Zabraklo mi duphastonu, a że recepta dopiero w poniedziałek to spróbowałam poratowac się na grupie w swoim mieście i o dziwo się udało, dzisiaj w drodze powrotnej ogarnę pół listka
Dzisiaj 30dc. 3 dni do terminu @. Test snieznobialy, a ja obudziłam się z bólem gardła. Śluz mleczny i gęsty.
[emoji16]