reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jeszcze w dwupaku się kulamy, ale codziennie mówię małemu że może już wychodzić - w środę mam ostatnia wizytę u gina i niekoniecznie chcę go oglądać. Nawet nie wiecie co mi wymyślił kilka tygodni wstecz, myślałam czy nie zmienić lekarza na sam koniec.
A w ogóle to czuję się jak więzień własnego domu, nigdy się tak nie nudziłam jak teraz, bo ani wyjść - ciągle pada, w tv nuda, nie mam o czym z ludźmi rozmawiać, w internecie tylko polityka, no matko bosko...
Az jestem ciekawa, co Twoj gin wymyślił, ze chciałaś go zmieniać?

Ja mam opryszczke kilka razy w miesiącu... masakra ! A mój gin jest dziwny i najpierw kazał jeść heviran później wit B A teraz ciągle każe robic jakieś badania wateobowe ohhJa pier.... Ty to masz jaja. Nawet Nie wiem co Ci napisać bo ręce same opadają!
Wiem, ze na nawracające opryszczki trzeba brać leki przeciwwirusowe przez dobre kilka miesiecy, moze pogadaj na ten temat z lekarzem rodzinnym?

Udało mi się dziewczyny.. A tak naprawdę nie mi tylko Grzeskowi na dosłownie 10 sekund później maleństwo uciekło [emoji7]
To nie jest proste ale bardzo mnie uspokoiło chociaż na ten jeden dzień [emoji23] nawet to sobie nagrałam telefonem ale słabo słychać.

W biedrze dziś akcesoria dla mamy i maluszka, kupiłam kołderke za 3 dyszki to będzie do kołyski, bodziaki w rozmiarze 68 niech leżą i pieluchy. Ale były jeszcze poduszki ciążowe lampeczki z projektorami i kilka innych fajnych rzeczy mimo że biedry jako takiej nie lubię
Super, ze udało Wam sie złapać tętno[emoji173]️ troche sie bałam, zeby nie było tak, ze "brak tętna" spowoduje u Was zawał, ale całe szczęście, ze sie myliłam :D

A u mnie nici z przytulanek bo m zmęczony zasnął dawno.
Niestety norma :( jak moj pracował jeszcze tu na miejscu, to akceptował przez seks tylko w weekendy[emoji17]

Aż miło się to czyta, dzieci są niesamowite ;)
Moje duże dziecko wczoraj przywiózł do domu suszarkę do grzybów. Dziewczyny, jaką radość.. dawno u dorosłego faceta nie widziałam takiej frajdy [emoji23]

Dzień dobry wszystkim! Sram po gaciach, na 11.10 teoria. Zabraklo mi duphastonu, a że recepta dopiero w poniedziałek to spróbowałam poratowac się na grupie w swoim mieście i o dziwo się udało, dzisiaj w drodze powrotnej ogarnę pół listka :)

Dzisiaj 30dc. 3 dni do terminu @. Test snieznobialy, a ja obudziłam się z bólem gardła. Śluz mleczny i gęsty.

[emoji16]
Ajjjj to juz zaraz :D kciuki zaciśnięte, na pewno zdasz!

reklama
Dzien dobry witam sie :)

U mnie nastąpiła troche zmiana planów, bo młoda chora juz 4 dzien, 3 noce nieprzespane, a z nia coraz gorzej. Doszedł teraz duszący kaszel, wiec wsiadlysmy z mama do samochodu i dzida do Szczecina do lekarza.

Czekam na telefon od meza, co udało mu sie ustalić z salonem i serwisem i prawdopodobnie bede musiała wypożyczyć samochód :/ dobrze, ze pracowałam w wypożyczalni samochodów, liczę na to, ze dostane jakas zniżkę :p

Milego dnia dziewczyny!!

@MartaSx ja bym zostawiła wiarę we wrozke naprawdę [emoji3590]

@młoda1994 ja jestem ciekawa kiedy po dupku dostanę @ zmoimi przebojami.

@Sarniak witamy ponownie i zgadzam się nie nam oceniać, a błądzi każdy. Zdrówka i szybkiego rozpakowania.

Mnie dziś bolą jajniki oby ba owu (choć testy na maksa negatywne) a nie torbiele czy cos. Zamierzam jak siły nie idpyszcza na wszelki wypadek się z moim poprzytulac.
Kochana ja też się zastanawiam ale niby powinna się zjawić do 4 dni po odstawieniu ale są dziewczyny którym przychodzi po 10 dniach a i może później. Mam nadzieję że do nas przyjdzie jak najwcześniej.

Kiedyś brałam luteine to luteina tak na mnie działała że dostawałam @ jeszcze w czasie zażywania luteiny.

@fiddlee mocno trzymam kciuki! Powodzenia![emoji3]

Ja jestem po prenatalnych, wszystko okej [emoji173]️ wyniki pappa mam do odebrania za tydzień ale już odetchnęłam trochę ufff [emoji6] No i prawdopodobnie kolejny CHŁOPAK!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mega się cieszę aż się popkalam, a mój to chyba będzie skakał z radości [emoji3] co prawda lekarz powiedział, że wozów strażackich mam jeszcze nie kupować bo to nie potwierdzone info no ale mam nadzieje, że tak już zostanie [emoji5]

Miłego dnia [emoji5]

@fiddlee mocno trzymam kciuki! Powodzenia![emoji3]

Ja jestem po prenatalnych, wszystko okej [emoji173]️ wyniki pappa mam do odebrania za tydzień ale już odetchnęłam trochę ufff [emoji6] No i prawdopodobnie kolejny CHŁOPAK!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mega się cieszę aż się popkalam, a mój to chyba będzie skakał z radości [emoji3] co prawda lekarz powiedział, że wozów strażackich mam jeszcze nie kupować bo to nie potwierdzone info no ale mam nadzieje, że tak już zostanie [emoji5]

Miłego dnia [emoji5]

no to gratulacje :-D super wiesci

reklama
Do góry