No trochę nie fair. Niesmak jest.dokładnie u mnie to samo, wkur...wia mnie bardzo ZUS oj bardzo
Idę na dwór przewietrzyć głowę [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No trochę nie fair. Niesmak jest.dokładnie u mnie to samo, wkur...wia mnie bardzo ZUS oj bardzo
Ja nigdy wczesniej nie miałam problemu ze zdjęciami, dlatego nie wiem, co sie dzieje.Może za duży format masz? Ja wiele razy musiałam pomniejszac.
Dziewczyny czy jak przytargam wózek z piwnicy i fotelik to nie za szybko? Chciałam sobie już go poprac. 1ale w sumie do końca grudnia daleko.
Jak mąż zablokował numery to juz faktycznie podjął radykalny krok[emoji14]Ja mogę tylko printscreeny dodawać bo mają odpowiednio małą wielkość.
Witam się i ja, od rana na nogach byłam w urzędzie zapisać się na listę do głosowania, straszny burdel tam mają. :/ u nas również zimno, 1stopien z rana, poprzymarzało wszystko.
Mój weekend niby ok, a zostałam wrogiem rodziny mojego męża bo śmiałam mieć swoje zdanie w sprawie teściowej. Tzn z nią akurat rozmawiam normalnie z teściem również, oni zdążyli już się pogodzić. Natomiast jej siostra uważa mnie za wroga i wkreciła w to babcię, która mało co już kojarzy. No ale cóż, mój m zablokował ich numery i powiedział, że ma to w dupie bo rodzinę ma przy sobie. A oni niech dalej sami taplają się w tym G.
Kolejne jazdy dzisiaj, do 16 jestem wyłączona z normalnego funkcjonowania.
Dzisiaj 24dc. Owu niby była 18dc, czyli w sumie 19dc jajeczko pękło. O ile pękło [emoji14] wg aplikacji @ ma być w przyszły wtorek. Kupię sobie już dzisiaj z 2 testy ciążowe i będę czekać
iOS 13 , teraz mnie oświeciło ze wczoraj zrobiłam aktualizacje do najnowszej wersji i od tamtej pory mam problem z pisaniem
Nie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem czy już przytargac czy za miesiąc [emoji23]
Hej dziewczyny [emoji6] mróz taki, że nie wiem, ale słońce świeci, więc zaraz pójdę na spacer z psem póki nie pada i możemy wychodzić [emoji4]
@fiddlee trzymam kciuki za jazdy [emoji110]
Ja dziś dostałam pierwszą wypłatę zusowską, no i się rozczarowałam... Tak jak @MartaSx dostałam mniej, ale poprzeliczałam wszystko i chyba się zgadza... Bo jak wyczytałam to okazuje się, że to nie jest 100% tego co na umowie aktualnej, tylko podstawą do zasiłku chorobowego jest średnia z ostatnich 12 miesięcy [emoji53] no i mało tego ten zerowy pit dla osób do 26 roku życia nie dotyczy wypłat z zusu [emoji53] ech... Zdzierają na wszystkim jak tylko się da [emoji35]
Nie wiem jak u paoli ale u mnie bo byłam 2 razy chora wyszło 500zl mniej.O matko, aż się boje dostać moją wyplate.. faktycznie duża różnica wyszła u Ciebie z tym co dostałaś dziś a do tego co dostawałaś co miesiąc? Eh.. dziwne to jest, chyba nie będę wchodzić na konto żeby się nie denerwowac haha
Tylko ciekawe ile będziesz czekać na tą decyzję. Bo jak potrzebujesz auto a oni przytrzymaja tydzień to dużo.Ja dziękuję za takie przygody[emoji24] byłam przekonana, ze należy mi sie auto zastępcze, bo nasze ubezpieczenie mialo byc full opcja, a tak to nie wiem, czy wynajmować samochód na własna reke, czy czekać na decyzje serwisu[emoji53]