reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dzien dobry dziewczyny :)

Ja w drodze na uczelnie i pomimo ze miałam odwołane pierwsze dwie godziny, a na 13 mam lekarza, wiec bede jedynie na jednych zajęciach, to mi sie nie chce[emoji23]

@Aneczka85_01 ja normalnie mogę pisać. Jaki masz system operacyjny telefonu?

A i przyszły do mnie testy owulacyjne Hahaha. Ilośc powala, wstawiam fotę :p jestem ciekawa, czy bede musiała jeszcze je dokupować, czy jeszcze przed skończeniem paczki, zobacze kreseczki ciążowe [emoji17]

Ja nie moge dodać zdjecia :(
Ja mogę tylko printscreeny dodawać bo mają odpowiednio małą wielkość.

Witam się i ja, od rana na nogach :) byłam w urzędzie zapisać się na listę do głosowania, straszny burdel tam mają. :/ u nas również zimno, 1stopien z rana, poprzymarzało wszystko.

Mój weekend niby ok, a zostałam wrogiem rodziny mojego męża bo śmiałam mieć swoje zdanie w sprawie teściowej. Tzn z nią akurat rozmawiam normalnie z teściem również, oni zdążyli już się pogodzić. Natomiast jej siostra uważa mnie za wroga i wkreciła w to babcię, która mało co już kojarzy. No ale cóż, mój m zablokował ich numery i powiedział, że ma to w dupie bo rodzinę ma przy sobie. A oni niech dalej sami taplają się w tym G. :)

Kolejne jazdy dzisiaj, do 16 jestem wyłączona z normalnego funkcjonowania.

Dzisiaj 24dc. Owu niby była 18dc, czyli w sumie 19dc jajeczko pękło. O ile pękło [emoji14] wg aplikacji @ ma być w przyszły wtorek. Kupię sobie już dzisiaj z 2 testy ciążowe i będę czekać:)

Dzien dobry dziewczyny :)

Ja w drodze na uczelnie i pomimo ze miałam odwołane pierwsze dwie godziny, a na 13 mam lekarza, wiec bede jedynie na jednych zajęciach, to mi sie nie chce[emoji23]

@Aneczka85_01 ja normalnie mogę pisać. Jaki masz system operacyjny telefonu?

A i przyszły do mnie testy owulacyjne Hahaha. Ilośc powala, wstawiam fotę :p jestem ciekawa, czy bede musiała jeszcze je dokupować, czy jeszcze przed skończeniem paczki, zobacze kreseczki ciążowe [emoji17]

iOS 13 , teraz mnie oświeciło ze wczoraj zrobiłam aktualizacje do najnowszej wersji i od tamtej pory mam problem z pisaniem

Hej dziewczyny [emoji6] mróz taki, że nie wiem, ale słońce świeci, więc zaraz pójdę na spacer z psem póki nie pada i możemy wychodzić [emoji4]
@fiddlee trzymam kciuki za jazdy [emoji110]
Ja dziś dostałam pierwszą wypłatę zusowską, no i się rozczarowałam... Tak jak @MartaSx dostałam mniej, ale poprzeliczałam wszystko i chyba się zgadza... Bo jak wyczytałam to okazuje się, że to nie jest 100% tego co na umowie aktualnej, tylko podstawą do zasiłku chorobowego jest średnia z ostatnich 12 miesięcy [emoji53] no i mało tego ten zerowy pit dla osób do 26 roku życia nie dotyczy wypłat z zusu [emoji53] ech... Zdzierają na wszystkim jak tylko się da [emoji35]

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] mróz taki, że nie wiem, ale słońce świeci, więc zaraz pójdę na spacer z psem póki nie pada i możemy wychodzić [emoji4]
@fiddlee trzymam kciuki za jazdy [emoji110]
Ja dziś dostałam pierwszą wypłatę zusowską, no i się rozczarowałam... Tak jak @MartaSx dostałam mniej, ale poprzeliczałam wszystko i chyba się zgadza... Bo jak wyczytałam to okazuje się, że to nie jest 100% tego co na umowie aktualnej, tylko podstawą do zasiłku chorobowego jest średnia z ostatnich 12 miesięcy [emoji53] no i mało tego ten zerowy pit dla osób do 26 roku życia nie dotyczy wypłat z zusu [emoji53] ech... Zdzierają na wszystkim jak tylko się da [emoji35]

dokładnie u mnie to samo, wkur...wia mnie bardzo ZUS oj bardzo

Do góry