reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Też się witam z rana.
I bas reż zimno.
Ja zamierzam zaraz się wziąć za porządki w piwnicy [emoji106]
@ania280891 współczuję. Więc może ten będzie dłuższy i owu będzie?!
@adzik niech niedługo nam owu przychód i [emoji16] ja nawet niewiem kiedy po clo powinnam mieć owu.
I bas reż zimno.
Ja zamierzam zaraz się wziąć za porządki w piwnicy [emoji106]
@ania280891 współczuję. Więc może ten będzie dłuższy i owu będzie?!
@adzik niech niedługo nam owu przychód i [emoji16] ja nawet niewiem kiedy po clo powinnam mieć owu.
Aneczka85_01
Witam się z rana wstałam o 6. Matko u nas mróz [emoji54] zimno wpizdu.
I ja się witam z rana , u mnie tez zimno mróz a do pracy trzeba było wyjść [emoji17]
Od wczoraj nie umiem pisać na forum , tylko odpowiadać
Isasza4444
Ja właśnie po pracy [emoji16]I ja się witam z rana , u mnie tez zimno mróz a do pracy trzeba było wyjść [emoji17]
Od wczoraj nie umiem pisać na forum , tylko odpowiadać
A czemu tylko odpowiadać?
Aneczka85_01
Ja właśnie po pracy [emoji16]
A czemu tylko odpowiadać?
No kurde niewiem o co chodzi , tam gdzie mam zeby wpisać wiadomość to nie idzie pisać [emoji23] potem się przeloguje i sprawdzę . Ja dopiero zaczęłam prace a najchętniej wróciłabym do łóżka
Isasza4444
Tak sądziłam że jakieś problemy techniczne.No kurde niewiem o co chodzi , tam gdzie mam zeby wpisać wiadomość to nie idzie pisać [emoji23] potem się przeloguje i sprawdzę . Ja dopiero zaczęłam prace a najchętniej wróciłabym do łóżka
Oj ja ost też nie mam [emoji3590] do pracy bo ledwo wejdę a już bym chciała wracać [emoji23][emoji23]
Aneczka85_01
Tak sądziłam że jakieś problemy techniczne.
Oj ja ost też nie mam [emoji3590] do pracy bo ledwo wejdę a już bym chciała wracać [emoji23][emoji23]
To się nazywa jesienna deprecha [emoji23] wczoraj cały dzień leżałam i oglądałam seriale . Mąż wyjechał rano i nie mogłam sobie miejsca znalezdz
Aneczka85_01
Tak sądziłam że jakieś problemy techniczne.
Kurde nadal nie mogę pisać
Może znów BB swiruje. Jak to nie pomoże to ja usunęłam i zainstalowałam jeszcze raz i już jest ok. Ale powiadomienia mi nie przychodzą dalej.No kurde niewiem o co chodzi , tam gdzie mam zeby wpisać wiadomość to nie idzie pisać [emoji23] potem się przeloguje i sprawdzę . Ja dopiero zaczęłam prace a najchętniej wróciłabym do łóżka
reklama
Aneczka85_01
Może znów BB swiruje. Jak to nie pomoże to ja usunęłam i zainstalowałam jeszcze raz i już jest ok. Ale powiadomienia mi nie przychodzą dalej.
Tez nie mogłaś napisać postu ?
Podziel się: