reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Też się witam z rana.
I bas reż zimno.
Ja zamierzam zaraz się wziąć za porządki w piwnicy [emoji106]

@ania280891 współczuję. Więc może ten będzie dłuższy i owu będzie?!

@adzik niech niedługo nam owu przychód i [emoji16] ja nawet niewiem kiedy po clo powinnam mieć owu.

No kurde niewiem o co chodzi , tam gdzie mam zeby wpisać wiadomość to nie idzie pisać [emoji23] potem się przeloguje i sprawdzę . Ja dopiero zaczęłam prace a najchętniej wróciłabym do łóżka
Tak sądziłam że jakieś problemy techniczne.
Oj ja ost też nie mam [emoji3590] do pracy bo ledwo wejdę a już bym chciała wracać [emoji23][emoji23]

No kurde niewiem o co chodzi , tam gdzie mam zeby wpisać wiadomość to nie idzie pisać [emoji23] potem się przeloguje i sprawdzę . Ja dopiero zaczęłam prace a najchętniej wróciłabym do łóżka
Może znów BB swiruje. Jak to nie pomoże to ja usunęłam i zainstalowałam jeszcze raz i już jest ok. Ale powiadomienia mi nie przychodzą dalej.

reklama
Do góry