reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@MartaSx Om niom niom że mnie wtedy u Ciebie nie było [emoji23] kocham takie zupki [emoji3590]

@młoda1994 zazdraszczam pozytywnie jutrzejszego dnia, loffciam takie zakupy, aj jak już zajde to dajcie mi te wszystkie ciuszki, a uziwani zbuszuje wzdłuż i wszerz [emoji23][emoji23]
Oba prezenty są cudne, jednak jak brat kupuje już dwie lampki to może faktycznie już nie powielać? Kwestia też jakie one dają światło bo może być ze tamte są delikatne, a ta lampka do łóżeczka będzie na tyle jasna i przyda się bardzo praktycznie, bo mamie będzie łatwiej przewijać przy takim świetle. Choć ja osobiście chyba poszłabym w kocyk bo jest taki personalizowany, i jak dziecko urośnie może mu schować do "skrzyni pamiątek" a potem na 18,40,80tke odnajdzie go i przypomni sobie swój pierwszy kocyś [emoji16] noo i w kocyk można się wtulic [emoji16]

@fiddle w takim razie przyszły czwartek kciuki na maksa zaciskamy i czekamy na wieści [emoji16]
Właśnie będą dość mocne te lampy co brat kupi. Także chyba kupię misia i kocyk. Może ten misio będzie takim że będzie spał z nim brał go do wózka. Bardzo bym chciała żeby tak się stało. Miło by mi było.

reklama
@MartaSx Om niom niom że mnie wtedy u Ciebie nie było [emoji23] kocham takie zupki [emoji3590]

@młoda1994 zazdraszczam pozytywnie jutrzejszego dnia, loffciam takie zakupy, aj jak już zajde to dajcie mi te wszystkie ciuszki, a uziwani zbuszuje wzdłuż i wszerz [emoji23][emoji23]
Oba prezenty są cudne, jednak jak brat kupuje już dwie lampki to może faktycznie już nie powielać? Kwestia też jakie one dają światło bo może być ze tamte są delikatne, a ta lampka do łóżeczka będzie na tyle jasna i przyda się bardzo praktycznie, bo mamie będzie łatwiej przewijać przy takim świetle. Choć ja osobiście chyba poszłabym w kocyk bo jest taki personalizowany, i jak dziecko urośnie może mu schować do "skrzyni pamiątek" a potem na 18,40,80tke odnajdzie go i przypomni sobie swój pierwszy kocyś [emoji16] noo i w kocyk można się wtulic [emoji16]

@fiddle w takim razie przyszły czwartek kciuki na maksa zaciskamy i czekamy na wieści [emoji16]
Mała miseczka mi została [emoji1787]

reklama
Mam do Was pytanko. Proszę doradzcie mi.

Aktualnie zazywam Ovarin który ma w sobie kwas foliowy i
Witaminy A B E

Ogólnie wychodzi mnie to ok 70 zł A efektów za bardzo nie ma.

I zastanawiam się czy to zażywać dalej czy kupić sobie tylko kwas foliowy. Co myślicie ?

Zastanawiałam się również nad tym zmetylowanym kwasem foliowym bo podobno osoby które nie mają mutacji tego genu (nie pamiętam jakiego) też go mogą brać bo jest łatwiej przyswajalny. Tylko że nie mogę bo łączyć z Ovarinem. Kurczę nie wiem co robić

Do góry