reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No gdzies na końcu głowy jest ta piękna myśl. Ale boję się rozczarowania więc nastawiam się na nie, doszukuje się tych wszystkich objawów ale to tylko efekt mojej głowy i za częstego czytania, bo jak się sluz pojawił dziś biały to już internet i może być to @ a może to być fasolka, ból jajnikow dokładnie tak samo.... Oszlec idzie
Trzeba mieć nadzieję do samego końca, ja wierzę, że się udało [emoji6]

reklama
Rozumiem Cie Ja bym sie tez bala I Chyba nie odwazyla. Z drigiej strony do odwaznych swiat nalezy :)
Tylko, ze Ty musisz byc pewna bo inaczej bedziesz sie meczyc.

Robię to tez dla nich, wiadomo, poziom życia i pracy inżyniera w Polsce i w Danii dzieli przepaść. Wystarczy, że patrzę na męża, który pracuje w duńskiej firmie i mu po prostu zazdroszczę. Tez bym tak chciała. Dlatego brałam pod uwagę wyjazd tam z rodziną na stałe i stad tez to moje poświęcenie (jeśli wyjadę do Danii na dwa semestry to po obronieniu się otrzymam dyplom polski i duński).
Z drugiej strony może w ogóle niepotrzebnie się nad tym wszystkim zastanawiam, bo będziemy musieli wyemigrować z mężem do USA (jakiś czas temu mąż otrzymał taką propozycję i się na nią zgodził), więc wtedy ani Danii ani dziecka[emoji23] takie to u mnie wszystko szalone jest, niestety.

Ritka a jakiego plynu do higieny intymnej uzywasz? Polecam serie AA.. ja uzywam taki z czerwonym krzyzykiem i odkad zaczelam ani razu nie chwycilo mnie zadne zapalenie w podwoziu, uplawy, nic.. od lat nie stosuje juz zadnego innego.Zobacz załącznik 976302

Tez polecam, miałam ciągle drobne problemy z infekcjami i ten płyn wystarczył, żeby się ich pozbyć

Masz 5 dni do okresu, więc czy jeżeli na okres to śluz biały nie powinien być jednak bliżej tego terminu? Z moich obserwacji wynikało, że pojawiał się najwcześniej 2 dni przed, chociaż może każda ma inaczej pod tym względem. A czy lekarz robił Ci usg, żeby sprawdzić jak wygląda śluzówka macicy? No bo na tej podstawie byłby w stanie stwierdzić czy jest typowa, jak na okres, czy wygląda inaczej. A może za wcześnie na to?
No gdzies na końcu głowy jest ta piękna myśl. Ale boję się rozczarowania więc nastawiam się na nie, doszukuje się tych wszystkich objawów ale to tylko efekt mojej głowy i za częstego czytania, bo jak się sluz pojawił dziś biały to już internet i może być to @ a może to być fasolka, ból jajnikow dokładnie tak samo.... Oszlec idzie

Wiecie co jest najgorsze ze za 5 dni pewnie dostanę @ i będę mogła jeść furagina ile chce a tu człowiek się męczy bo ma Nadzieje,

Ja przed pierwszą ciążą furaginę jadłam kilogramami, non stop miałam zakażenie układu moczowego. Bałam się właśnie jak to będzie, jak już zajdę w ciążę, skoro nie można brać wtedy leków. I jak tylko zobaczyłam dwie kreski, to jak ręką odjął - przez 9 miesiecy ani jednego ZUM.
To tak w ramach ciekawostki[emoji3]

Byłam u rodzinnego po to skierowanie na mocz bo ginekolog tego mi nie da, a chętnie sobie zrobię ten posiew. No dużo tego śluzu nie ma zobaczymy co będzie do końca dnia ale pojawił się na majtkach i na papierze dziwne....
Masz 5 dni do okresu, więc czy jeżeli na okres to śluz biały nie powinien być jednak bliżej tego terminu? Z moich obserwacji wynikało, że pojawiał się najwcześniej 2 dni przed, chociaż może każda ma inaczej pod tym względem. A czy lekarz robił Ci usg, żeby sprawdzić jak wygląda śluzówka macicy? No bo na tej podstawie byłby w stanie stwierdzić czy jest typowa, jak na okres, czy wygląda inaczej. A może za wcześnie na to?

No ja mam tak samo bez furaginy nigdzie się nie ruszam teraz nie wiem co to bedzie, ale najpierw musi być fasolka, [emoji23][emoji23]później się będę martwić
Ja przed pierwszą ciążą furaginę jadłam kilogramami, non stop miałam zakażenie układu moczowego. Bałam się właśnie jak to będzie, jak już zajdę w ciążę, skoro nie można brać wtedy leków. I jak tylko zobaczyłam dwie kreski, to jak ręką odjął - przez 9 miesiecy ani jednego ZUM.
To tak w ramach ciekawostki[emoji3]

Naprawdę ginekolog nie dał tego skierowania? Jestem w szoku, bo mój zawsze bez problemu wypisywał i nawet bym nie pomyślała, że mogą być z tym jakieś problemy.
Byłam u rodzinnego po to skierowanie na mocz bo ginekolog tego mi nie da, a chętnie sobie zrobię ten posiew. No dużo tego śluzu nie ma zobaczymy co będzie do końca dnia ale pojawił się na majtkach i na papierze dziwne....

Nie nie poprostu jak prawie dwa tyg byłam u gin to było wszytko ok, pęcherz przyszedł kilka dni temu i bliżej mi do rodzinnego
Naprawdę ginekolog nie dał tego skierowania? Jestem w szoku, bo mój zawsze bez problemu wypisywał i nawet bym nie pomyślała, że mogą być z tym jakieś problemy.

reklama
Do góry