Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Ritka a jakiego plynu do higieny intymnej uzywasz? Polecam serie AA.. ja uzywam taki z czerwonym krzyzykiem i odkad zaczelam ani razu nie chwycilo mnie zadne zapalenie w podwoziu, uplawy, nic.. od lat nie stosuje juz zadnego innego.Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
U
użytkownik 176
Gość
Spróbuj może lactovaginal, ja na początku ciąży miałam problem właśnie z pieczeniem i lekarz mi go polecił i naprawdę pomógł. Jest bez recepty i bezpieczny, to są pałeczki kwasu mlekowego, które regulują środowisko bakteryjne.Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
Ooo firmę znam ale tego płynu nie, napewno zastanosuje bo mam z tym wieczny problem
Ritka a jakiego plynu do higieny intymnej uzywasz? Polecam serie AA.. ja uzywam taki z czerwonym krzyzykiem i odkad zaczelam ani razu nie chwycilo mnie zadne zapalenie w podwoziu, uplawy, nic.. od lat nie stosuje juz zadnego innego.Zobacz załącznik 976302
U
użytkownik 176
Gość
Również go polecam, nie ma lepszego! [emoji846]Ritka a jakiego plynu do higieny intymnej uzywasz? Polecam serie AA.. ja uzywam taki z czerwonym krzyzykiem i odkad zaczelam ani razu nie chwycilo mnie zadne zapalenie w podwoziu, uplawy, nic.. od lat nie stosuje juz zadnego innego.Zobacz załącznik 976302
Wiecie co jest najgorsze ze za 5 dni pewnie dostanę @ i będę mogła jeść furagina ile chce a tu człowiek się męczy bo ma Nadzieje,
Spróbuj może lactovaginal, ja na początku ciąży miałam problem właśnie z pieczeniem i lekarz mi go polecił i naprawdę pomógł. Jest bez recepty i bezpieczny, to są pałeczki kwasu mlekowego, które regulują środowisko bakteryjne.
Na pewno zapytam o to Lekarza przy kolejnej wizycie, ale posiew zrobię może faktycznie mam jakąś akterie i sama nie wiem o tym
Spróbuj może lactovaginal, ja na początku ciąży miałam problem właśnie z pieczeniem i lekarz mi go polecił i naprawdę pomógł. Jest bez recepty i bezpieczny, to są pałeczki kwasu mlekowego, które regulują środowisko bakteryjne.
MisiaJasia
Ja kiedys tez co chwile mialam.. ciagle zapalenia, uplawy, świąd, ból.. koszmar.. stosuje go juz od lat i wszystko się skonczylo. Jest kilka plynow AA ale ja zawsze uzywam ten z krzyzykiem.Ooo firmę znam ale tego płynu nie, napewno zastanosuje bo mam z tym wieczny problem
U
użytkownik 176
Gość
Trzeba mieć nadzieję do samego końca, ja wierzę, że się udało [emoji6]Wiecie co jest najgorsze ze za 5 dni pewnie dostanę @ i będę mogła jeść furagina ile chce a tu człowiek się męczy bo ma Nadzieje,
reklama
MisiaJasia
Lactovaginal tez moj gin zawsze mi polecal jak cos sie dzialo czy wciazy czy nie w ciazy..Na pewno zapytam o to Lekarza przy kolejnej wizycie, ale posiew zrobię może faktycznie mam jakąś akterie i sama nie wiem o tym
Podziel się: