reklama
ANGEL , ja podaje mleko Bebiko 1, o 20:00 wypija 120ml czasem 150 i spi do 4 rano. Tylko na to potrzeba czasu przynajmniej tak było u mojej Poli tzn. dopiero po paru dniach, na poczatku budzila sie o 0.00 w nocy. A przez dzien normalnie cyc :-)
Pediatra powiedział mi że jeżeli zobaczę że budzi sie wcześneij mogę dodać do tego mleka pół płaskiej łyżeczki kleiku ryzowego zeby zageścić jej to.
Moja Pola na cycku budziła się w nocy co dwie godz. Masakra.
Pediatra powiedział mi że jeżeli zobaczę że budzi sie wcześneij mogę dodać do tego mleka pół płaskiej łyżeczki kleiku ryzowego zeby zageścić jej to.
Angel.
Zwierzoholik;)
ANGEL , ja podaje mleko Bebiko 1, o 20:00 wypija 120ml czasem 150 i spi do 4 rano. Tylko na to potrzeba czasu przynajmniej tak było u mojej Poli tzn. dopiero po paru dniach, na poczatku budzila sie o 0.00 w nocy. A przez dzien normalnie cyc :-)
A jak z twoja laktacja?? Bo mi wystarczylo, ze dzis pierwszy raz (hehe a pisalysmy o tym dziewczyny) ) przespal 5 godzin to bylam tak przesiaknieta i zalana mlekiem, napeczniale piersi no masakra skrajnie nie komfortowe to :/
Kleik ryzowy myslalam o tym, myslalam..
renia1321
Fanka BB :)
mi Mały od początku tego tygodnia przesypia całe noce (karmię ok19-20 i potem śpi do 5-6 rano) ale nawet nie odciągałam mleka i już po paru dniach organizm się przyzwyczaił i nie przesiąkam rano piersi są nabrzmiałe ale przynajmniej jest sucho wystarczyły 2-3dni
Angel.
Zwierzoholik;)
Oj dziewczyny nie było dnia /nocy od jego narodzin bym była bez stanika.. ;( Juz mam troche dosc.. Rzadko kiedy nocka bez przecieków- dzis zalana byłam CAŁA bo juz chwile pospał dłużej.
Juz kupilam sobie najtansze papmersy i wkladalam takiego rozlozonego zamiast wkladek!!
Koszmar
Nie sadze by mi sie piersi przyzywczaily do nie karmienia tak dlugo ( zreszta nie sadze by tak dlugo po butli spal ostatnio 3 h) skoro od 2,5 msc nie potrafia a on rozwala mi laktacje co chwile inaczej jedząc. Dzis dopiero zeszlam z wyra bo spal jadl, spal jadl a ja przysypialam miedzy czasie padnieta tez. A budzil sie co pol -do godziny max..
Juz kupilam sobie najtansze papmersy i wkladalam takiego rozlozonego zamiast wkladek!!
Koszmar
Nie sadze by mi sie piersi przyzywczaily do nie karmienia tak dlugo ( zreszta nie sadze by tak dlugo po butli spal ostatnio 3 h) skoro od 2,5 msc nie potrafia a on rozwala mi laktacje co chwile inaczej jedząc. Dzis dopiero zeszlam z wyra bo spal jadl, spal jadl a ja przysypialam miedzy czasie padnieta tez. A budzil sie co pol -do godziny max..
nusia181
Angel a nie masz czasami słabego pokarmu. bo ja czasami jak rzadziej jem, albo niewartościowego to potem mały mi siedzi na cycku cały dzien
renia1321
no stanik to ja też noszę i w nocy.. my zawsze jedliśmy spokojnie najpierw co 3h jak w zegarku więc było 8 karmień i pamiętam że na początku jadł po 10min i jedna pierś na jedno karmienie, potem było 6 karmień na dobę (dłuższe przerwy w nocy) i po 10 min każda pierś i teraz zeszliśmy do 5karmień przez dzień i je po 15min pierś.. akurat w tym temacie nie było nigdy żadnych niespodzianek, żadnego wiszenia na cycku ani nic takiego
reklama